2022 е годината на какво животно според хороскопа - 2022 е кой, чийто

Тигърът е благороден, но бърз звяр, от който могат да се очакват големи постижения и големи грешки. Но водният елемент от 2022 г. смекчава агресията на Тигъра, правейки го по-добър и по-приятен. Годината на Черния воден тигър ще бъде „мека“, но импулсивна, пълна с неочаквани събития, предимно благоприятна.

Общи характеристики на символа

2022 според източния календар е годината на Черния воден тигър, който се случва веднъж на 60 години. Третият знак на китайския хороскоп дарява своите представители с такива качества като доброта, мъдрост, остър и гъвкав ум, любопитство и желание да научат всичко ново и непознато. Децата, родени през 2022 г. под егидата на този символ, ще бъдат спокойни, уравновесени и послушни. Те имат отлична издръжливост, поддържат трезвост на ума и хладнокръвие дори в най-стресовите ситуации.

Според древните китайски традиции водният елемент олицетворява женския принцип - енергията Ин. Това е чувственост, сътвореност, концентрация върху вътрешния свят. Следователно 2022 г. ще бъде благоприятна година за творчество, изкуство и изразяване на собственото аз, особено чрез писане на истории или картини.

Освобождаването на Вода омекотява суровата природа на Тигъра, така че 2022 г. е идеална за размножаване и брак - Тигърът на Черната вода е много чувствителен към семейните връзки.

Водната стихия прави характера на страховития Тигър по-мек и податлив. Такива хора са много отворени, готови за нови преживявания, те са добре запознати с другите и лесно разпознават лъжите. Комбинацията от страховитост и нежност ще позволи на родените през 2022 г. да се контролират и наблюдават емоциите си. Те могат да бъдат хладнокръвни, а когато е необходимо - меки и нежни, като котенца.

Хищниците на Водната стихия не са толкова темпераментни, колкото техните роднини, покровителствани от Метал, Дърво, Земя и Огън. Това дори им играе на ръка, тъй като те знаят как да се държат разумно и да правят планове компетентно.

Тигрите, чийто елемент е Водата, са много мили, балансирани и интелигентни. Такива хора са надарени с такт и знаят как да слушат партньор, те са идеални събеседници с талант да убеждават другите и да водят. Постоянството им позволява да постигнат целите си и бързо да решат всички проблеми. Малко са нещата, които могат да объркат представителите на този знак, те са отлични лидери. Гъвкави и внимателни, те притежават най-силната енергия, която може да се усети отдалеч.Развитото въображение ги дарява с ораторско майсторство и талант в областта на писането.Водните тигри стават добри семейни мъже, но понякога могат да прекалят с контрола на любим човек.

Всеки, роден през 2022 г., ще има широк спектър от интереси, такива хора обичат различни дейности и няма да спрат да учат, докато не постигнат пълно разбиране в избраната област. Понякога те са твърде импулсивни и предприемат рисковани стъпки, така че другите трябва да ги свалят на земята. Трябва да се отбележи, че те знаят как да слушат колегите и бързо да сменят посоката си към по-добро.

Кога е годината на Черния воден тигър по източния календар

Годината на тигъра според китайския календар ще започне на 1 февруари 2022 г. и ще продължи до 21 януари 2023 г., тъй като датата на китайската Нова година е нестабилна и обвързана с лунния цикъл.

Каква ще бъде 2022 година на Черния воден тигър: духът на творчеството и авантюризма

През 2022 г. късметът ще благоприятства леката авантюристичност. Рискувайте, но го правете съзнателно, като имате предвид възможните последици. Тигърът оценява инициативата и ако положите известни усилия, постепенно ще осъзнаете, че всичко замислено започва да се сбъдва и Вселената сякаш ви хвърля едно успешно съвпадение след друго.Но бъдете внимателни, не разчитайте само на късмета - Водният тигър, за разлика от брат си Огън, е търпелив и мъдър и не обича, когато глупаците се втурват от прилепа, без да мислят за последствията. За такива той подготвя поредица от тестове, предназначени да „забавят“ смелчака. Ако изпаднете в такава ситуация, тогава не се отчайвайте. Съберете мислите си и се изправете пред неуспехите, които тази година ще ви представят хладнокръвно и тогава Тигърът ще ви възнагради.

Но помнете, дори „наситен“ с воднисто спокойствие, Тигърът все още е своенравно животно, така че се подгответе за факта, че 2022 година ще бъде пълна с изненади и шокове.

Какво да очакваме през 2022 година

Плъх (1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020). Тази година определено не е ваша. Тигърът не харесва вашия подход към живота, така че той ще възпрепятства новите начинания. Докато другите са изложени на риск - не експериментирайте, по-добре е да обърнете дължимото внимание на делата си, защото вероятно има такива, които поставяте на заден план.

Бик (1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021). Годината на тигъра обещава да бъде трудна за вас и пълна с изненади, най-вече неприятни. Не бързайте да бягате към целта с рога напред. Помислете добре за действията си и късметът ще ви се усмихне.

тигър (1962, 1974, 1986, 1998, 2010). Блясък! Тази година звездите определено са на ваша страна - всичките ви начинания ще бъдат успешни, затова ви съветваме да се заемете с големи неща и да правите това, което наистина искате.

Котка или Заек (1963, 1975, 1987, 1999, 2011). Няма да сте много доволни от промените, които ще донесе тази година, но след време можете да се справите. Тихият начин на живот, с който сте свикнали, ще бъде нарушен, но помислете, винаги ли е нещо лошо?

Драконът (1964, 1976, 1988, 2000, 2012). Ти си късметлия. Годината на тигъра ще бъде дива и ще ви хареса. Промяна, нови възможности - това е всичко, което разпалва огън в кръвта ви. Можете да го направите и да намерите начин да летите до върха.

Змия (1965, 1977, 1989, 2001, 2012). Не всяка промяна в живота е добра за нас, но от всяко събитие може да се извлече урок и Змиите знаят това по-добре от всеки друг. 2022 г. ще бъде уморителна година, но макар че не всички промени ще бъдат към по-добро, опитът, който научите от тях, ще ви служи вярно през следващите години.

Кон (1966, 1978, 1990, 2002, 2014). Знаете, че е крайно време да промените нещо в живота си, но по някаква причина не правите нищо. Годината на тигъра е времето за промяна. Действайте, иначе Тигърът ще ви накаже за нерешителност.

Овца или коза (1967, 1979, 1991, 2003, 2015). Не обичате духа на революция във въздуха. Годината на Тигъра за вас ще бъде белязана от проблеми в личния ви живот. Може би вашият партньор, увлечен от промените, дошли с настъпването на новата година, ще забрави за вас или ще ви отблъсне на заден план. Не се обезсърчавайте и се опитайте да поправите отношенията си, като търпеливо изчислявате всяка стъпка.

Маймуна (1968, 1980, 1992, 2004, 2016). Толкова много интересни неща се случват и ти харесваш! Животът в годината на тигъра за вас ще стане като вълнуващ телевизионен сериал, но, увлечен от проблемите на героите наоколо, не забравяйте за собствената си съдба.

Петел (1969, 1981, 1993, 2005, 2017). Годината на тигъра ще бъде сурова за вас. И може би трудностите, които ви сполетяват, са на рамото ви, това няма да направи 2022 по-малко уморително. Внимавайте за здравето и финансите си, неуспехът може да се промъкне от неочаквана страна.

Куче (1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018). Вие сте във вашата стихия. Може би ще имате възможност да помогнете на съседа си за сметка на себе си. Помислете дали сте готови да направите такава жертва. И все пак, ако решите за него, това ще ви донесе щастие.

Глиган (1959, 1971, 1983, 1995, 2007). Въпреки че в началото може да е трудно, ще се адаптирате. С щедрост приемете промените, дадени ви от Тигъра, отнасяйте се към тях философски.

Какво носи късмет на родените в годината на тигъра

Хората, родени под знака на Тигъра, имат свои талисмани:

  • благоприятни числа - 1, 3, 4;
  • плодотворни дни - 16 и 27 лунни дни;
  • добри нюанси - синьо, сиво, оранжево, бяло;
  • цъфтящи растения - жълта лилия, цинерария;
  • дърво - бамбук;
  • елемент - дърво.
  • Успех сезон - зима, месец - февруари.Най-подходящите за живот страни са Италия, Уганда, Еквадор, Чили, Франция.

Как правилно да посрещнем 2022-та година на водния тигър

Тигровите халати са наистина кралски. Следователно срещата на Нова година 2022 трябва да бъде луксозна. Погрижете се за декорацията и подреждането на празничната трапеза. Насърчава се точността и обмислеността на детайлите. Основното правило е единният стил, използващ скъпи, естествени материали. Сребърните прибори за хранене и позлатените съдове са добре дошли. От ястията за новогодишната трапеза е по-добре да изберете месни деликатеси.

Когато избирате какво да срещнете през 2022 г., трябва да вземете предвид характеристиките на Тигъра. При избора на облекло трябва да се предпочитат черните, сивите, сините и светлосините цветове. Запазете цветните си тоалети за друго парти. Също така, собственикът на годината няма да хареса твърде контрастни комбинации и неонови цветове.

Признаци

Най-добрият начин да привлечете късмет през 2022 г. е да имате талисман. Това може да бъде малка фигурка на тигър, изработена от метал, стъкло или кристал. Също така ключодържател под формата на интериорен елемент, например лампа, може да се превърне в талисман.

В китайската митология годината на тигъра е време за постигане на нови цели. Затова целият период трябва да сте нащрек, за да не пропуснете възможността.

Интересно! Маникюр за новата 2022 година: цвят и дизайн

Попълването на семейството ще бъде добър знак през 2022 година. Това е най-доброто време за раждане на бебе.

Пазете се от огнените елементи. Внимавайте с огън и запалими вещества.

Представихме ви пълно описание на 2022 година от Тигъра. Сега знаете какво да очаквате от животното и как да го успокоите, за да постигнете успех на всички фронтове.

Видео за годината на тигъра:

При използване на материали от сайта: https://www.kp.ru/putevoditel/kalendar-prazdnikov/god-kakogo-zhivotnogo-2022/

Интересни статии...