Хороскоп за 2022 г. за жени и мъже Маймуни

Представителите на този знак имат вродена специална привлекателност. Голямото им желание да бъдат палави през цялото време привлича находчиви с думи и дела и весели партньори в живота. Маймуните веднага виждат същността на всеки проблем и съответно ги решават със светкавична скорост. Представителите на знака са страхотни приятели с други хора, така че те са в центъра на вниманието на всички почти през цялото време. Маймуните имат отличен хумор, но понякога шегите им надхвърлят нормите, така че могат да обидят другите.

Целият предстоящ период за Маймуната ще бъде изпълнен с усилия за постигане на нещо. В някои ситуации обаче нещата ще вървят абсолютно не така, както искате. Финансовата страна ще бъде нестабилна, така че е по-добре да помислите за планиране на разходите в годината на Тигъра и да се опитате да не правите значителни покупки, особено през първите шест месеца. До есента ситуацията ще се промени към по-добро. Ще минат неуспехи и разочарования. Маймуните ще имат чувството за важност за постигане на резултати. Те ще почувстват удовлетворението от усилията си. От любовна гледна точка астролозите препоръчват да се научите да бъдете искрени и честни и да не заблуждавате сродната си душа.

През 2021 г. представителите на знака няма да имат дефицит на внимание от противоположния пол, което ще даде усещане за самочувствие. Но чисто чувствата ще помогнат на самотните маймуни да намерят дълги и силни връзки тази година.

2022 любовен хороскоп

Въпреки че астролозите предсказват нестабилен период в много области от живота на маймуната, романтичните връзки ще бъдат истинска утеха. Единствената важна препоръка за тях: трябва да държите езика си зад зъбите, бъдете честни с партньора си.

Въпреки че всички области на живота ще страдат в годината на Тигъра в ексцентричните маймуни, любовните връзки ще страдат най-малко. Но за това героите от нашия хороскоп понякога трябва да се научат да държат устата си затворени и да не заблуждават партньора си:

 1. Желаещите най-накрая да намерят своята сродна душа ще могат да го направят през 2022 година. Но си струва да положите всички усилия за търсене. И тогава, по-близо до есента, ще има всички шансове да намерим подходящия човек за тяло и душа.
 2. Тези маймуни, които са били в двойка от дълго време, но по никакъв начин няма да преминат на ново ниво, вероятно ще се разпръснат със своите сродни души. Или чувствата ще изстинат, или много неудовлетворение от другия човек ще заври. Основното нещо, което трябва да се направи, за да не съжалявате по-късно, е да не казвате глупости при раздяла. В противен случай тези думи ще се върнат като бумеранг в бъдеще.
 3. Семейните двойки не трябва да се притесняват много. Въпреки че в отношенията ще има разногласия, те няма да доведат до развод. Всички спорни моменти в семейството ще бъдат разрешени достатъчно бързо и в къщата отново ще дойде мир и хармония.

Финансов хороскоп

Във финансово отношение 2022 г. ще бъде доста двусмислен. Има възможност за големи загуби, но са възможни и добри парични потоци. Затова не бива да бъдете прекалено амбициозни и да хабите парите си. Струва си да планирате бюджета си за цялата година и тогава няма да има шансове да останете на минус.

Ще се появят нови опции за печелене на пари. Да, те ще бъдат доста трудни, но в същото време много интересни. И ако Маймуната проявява постоянство при изпълнението им, тогава има голяма вероятност да получи достатъчно голяма награда за извършената работа.

Трябва да се изоставят различни спорове и съперничества. В противен случай ще бъде възможно да останете с нищо.

Здравен хороскоп в годината на Тигъра

През този период физическото здраве няма да се провали. Дори да има хронични заболявания, те няма да се почувстват. Но нервната система ще изисква специално внимание.Промените в настроението вероятно ще повлияят на общия баланс. И те ще изчезнат, без видима причина.

Въпреки това през 2022 г. все още трябва да се обърне внимание на здравето и добра основа за бъдещето. И за най-малките заболявания е по-добре незабавно да се свържете със специалист, а не да се самолекувате. Външният вид на маймуните е добре, те, както винаги, изглеждат сто процента отлични и блестящи. По-близо до топлия сезон ще дойде идеята да промените имиджа си. В този случай хороскопът не забранява промени, само те трябва да се направят радикално. Тогава промените ще донесат удовлетворение на маймуните и наслада за околните.

През пролетта те ще искат да променят имиджа си. Звездите не забраняват това, но напротив, съветват ви да промените коренно външния си вид, доколкото е възможно. Това ще им достави удоволствие и ще зарадва всички наоколо.

Астро прогноза за Monkey-man

През 2022 г. не трябва да разчитате само на вашата индивидуалност и вашата сила. В противен случай мъжката маймуна въобще няма да може да постигне нищо. Но ако действате с партньор или екип, тогава има възможност да получите това, което искате. Но си струва да си припомним и за недоброжелателите. Въпреки че тази година ще са малко, те няма да минат без тях.

Мъжете, родени под този хороскоп, имат страхотна интуиция. Именно тя им помага почти безпогрешно да изберат партньора си в любовните отношения.

И тази година самотните представители на маймунските мъже ще могат лесно да правят дълги и силни романтични запознанства. А женените мъже ще се къпят в любовта на близките си. Не бива да се очакват особени трудности в тази област.

Астропрогноза за жената Маймуна

Жена, родена в този знак от източния календар, трябва да спре да бъде капризна и да се фука от самото начало на 2022 година. И все пак с това тя няма да постигне нищо добро.

Следователно трябва да станете по-отговорни и по-сериозни. И тогава тя ще получи шанс да постигне поне минимален успех през 2022 година.

Жените маймуни тази година няма да останат без любов и страст, защото никой не може да лиши тези очарователни и винаги весели дами от вниманието им. Самотните представители на тази зодия ще могат да срещнат истинската си любов. И най-вероятно това ще бъде чужденец.

Но семейните маймунски жени ще продължат да създават уютна атмосфера в дома си. Единственото нещо, което астролозите съветват, е да прекарвате повече време с децата си (ако има такива).

През 2022 г. трябва да се погрижите за здравето си. Има опции за прихващане на женски болести. Ето защо, при най-малкото съмнение за неправилна работа на женските органи, трябва незабавно да се свържете с гинеколог.

Астрологични хороскопи за 2022 година • Овен


 • теле


 • Близнаци


 • Рак


 • лъв


 • зодия Дева


 • Везни


 • Скорпион


 • Стрелец


 • Козирог


 • Водолей


 • Риба

Източен хороскоп за 2022 година • Бик


 • Куче


 • Драконът


 • Козел


 • Кон


 • Маймуна


 • Плъх


 • Петел


 • Прасе


 • Заек


 • Змия


 • тигър

Интересни статии...