Хороскоп за 2022 прасета: жени и мъже

Хороскопът за прасета за 2022 г. предвещава не много добри времена, защото както жените, така и мъжете, родени под този знак от китайския календар, са много мили и тактични. Но ще има много агресори в тяхна посока.

Свински (глиган) черти

В стремежа си към комфортен живот Прасето ще направи всичко възможно за благосъстоянието на семейството и децата си. Тя е много търпелива във връзките. А спокойната природа ви позволява да уреждате всички конфликти, дори преди да започнат.

Тя е много отзивчива и винаги идва на помощ, когато я попитат. Имайки силна интуиция, много често той постига добри висоти в кариерата си и винаги е заобиколен от интересни и необходими хора. Добротата и отвореното й сърце обаче често вкарват в живота й егоисти, които умело използват добрите й качества.

Освен това е много подозрителна и склонна да изпада в депресивно състояние. В такива моменти тя има нужда от семейството и приятелите си, за да я подкрепят и да бъде там.

Какво очаква прасето през 2022г

За симпатичните и леко наивни представители на този знак годината ще бъде като влакче в увеселителен парк. От една страна, те ще се издигнат по корпоративната стълбица и ще имат добър стабилен доход.

От друга страна, завистливи и коварни индивиди ще се опитват по всякакъв начин да спечелят от Свинята. Затова си струва да разгледате отблизо обкръжението си и да се опитате да изкорените ненужните хора.

Не знаейки как да направи пробив в постигането на целта си, Свинята трябва да придобие надежден бизнес партньор, който да проправи пътя. И тогава ще се установи бизнес сферата. С всичко това финансовата част от живота няма да пострада.

Парите непрекъснато ще циркулират с тази зодия. И като се има предвид, че Свинята дори не е разточителна, тази година не се предвиждат парични проблеми.

В любовната сфера ще бъде много просто за очарователни и романтични представители на този хороскоп. Самотните хора ще могат да намерят себе си достойна сродна душа, особено след като в годината на Тигъра те няма да имат липса на внимание. А в семейство, където отношенията вече са установени, не се очакват кавги.

Астро прогноза за Свиня-човек

Тази година Прасето ще има много шансове да придобие нови знания и умения. Звездите ще станат по такъв начин, че тези мъже във всяка бизнес област ще попаднат на добри учители. Трябва да се намерят подходящи опреснителни курсове.

В бъдеще тези знания могат да бъдат много полезни за разширяване на вашите професионални правомощия. Също така си струва да се научите да скривате своите слабости и да правите всичко възможно, за да парадирате със силните си страни.

През лятото и есента ще има чудесна възможност да спечелите допълнителни пари. И по това време Свинята ще може да избира различни източници на доход.

Парите ще се въртят около него. Той просто трябва да му обърне внимание.

В любовната сфера на самотните прасета е време да вземете решение и да създадете любовна връзка. Освен това изборът на второто полувреме ще бъде голям. И семейните представители на този знак ще могат да усетят радостта от бащинството.

Но си струва да разберете, че е приятно не само да получавате подкрепа от близки, но и да връщате емоциите на близките си сами.

Астропрогноза за Свинята

Жените-прасета, които предпочитат стабилност и прозрачност в живота си тази година, ще могат да разширят съзнанието си и да разберат, че понякога рискът и екстремността допринасят за получаване на нови положителни емоции.

Рискованите стъпки в бизнес сферата ще доведат тези дами до повишение. Или като цяло да сменим професията. И такива промени ще зарадват силно представителите на тази зодия. Но не се притеснявайте за финансите.Средствата, натрупани по-рано, няма да са полезни, защото доходите няма да отидат никъде. И най-вероятно дори ще се увеличи.

В любовните отношения са възможни дребни неприятности. Самотните дами ще имат много съмнения при избора на партньор. Но в семейния живот жените, родени под този знак, може да не издържат и тяхното търпение ще се пръсне. Ето защо си струва незабавно да разрешите спорни въпроси с близките си, така че те да не се натрупват вътре в Свинята.

Любовен хороскоп

Както често се случва, любовта често има възходи и падения. И така, тази година Свинята има такива разлики. Ето защо, преди да кажат или направят нещо, Прасетата трябва да помислят за последствията сто пъти.

 • Самотните представители на този китайски хороскоп ще бъдат изправени пред труден избор. В крайна сметка, Годината на тигъра ще ги заобиколи с куп фенове. И тук си струва да направите правилния избор в полза само на един човек.
 • Прасета, които са сдвоени, но не смеят да направят следващата стъпка, все още ще преминат тази граница тази година. Предстоящата сватба допълнително ще укрепи връзката им.
 • За двойките годината няма да е много вълнуваща. Възможни са емоционални сривове, но те няма да доведат до нищо лошо.

Финансов хороскоп

Няма да има големи любопитства във финансовия сектор. Стабилният доход ще ви накара да се чувствате уверени. Има дори опции за допълнителни доходи. Човек трябва само да бъде по-внимателен към знаците, които ще се появяват през цялата година.

Но с цялата стабилност ще има много хора, които искат да спечелят от Свинята. И тези безпроблемни животни с чисто сърце ще искат да помогнат на всички в нужда.

Прогнозата на Astro предупреждава да не се прави това. Първо, трябва да се уверите от колко помощ наистина се нуждае този или онзи човек. И само след като разберете истината - да помогнете.

Бизнес хороскоп

Дългогодишните очаквания за кариерно развитие през тази година ще се сбъднат. Глиганите ще се докажат и ще покажат колко са добри в работата си. Ръководството ще забележи инициативата и яснотата в работата и ще предложи интересен вариант за промоция.

Но има и друга възможност в тази сфера на живота. Ако Прасето отдавна е почувствало, че прави погрешно нещо и иска да промени вида на дейността, годината на Тигъра ще даде тази възможност. И Прасето ще трябва само да не я пропуска.

Хороскоп за пътуване

Прасетата обичат тишината и домашния уют. Но през 2022 г. си струва да опитате нещо ново. Астролозите съветват да посетите екзотични страни и острови.

Пейзажи, невиждани досега, ще очароват. А емоциите, които ще получат едновременно, ще им позволят да не изгарят емоционално дълго време.

Най-доброто време за ваканция ще бъде края на лятото - началото на есента. По това време, когато есенната депресия може да започне, си струва да се лети до далечни и топли страни.

Хороскоп за здраве и красота

Силното усърдие в бизнес сферата на живота може да подкопае здравето на глигана. Проблеми в емоционалното състояние и храносмилателния тракт могат да се усетят от началото на пролетта. Струва си да си вземете почивка и да се храните правилно. Тогава негативните последици могат да бъдат избегнати.

Също така през пролетта дефицитът на витамини вероятно ще се почувства. Струва си предварително да се запасите с витамини в аптеките и по възможност да ядете плодове и зеленчуци, за да може тялото да компенсира този дефицит.

Съвместимост на прасетата с други зодии

Както беше написано по-рано, отзивчивостта и добротата на Свинята често се използват от мнозина. Следователно те трябва внимателно да прочетат съвместимостта си с други зодиакални знаци, за да знаят предварително кои животни трябва да се държат на разстояние.

Хората, родени годишно, ще имат много добра съвместимост със Свинята:

 1. Заекът и Свинята в техния съюз могат да постигнат голям успех във всяка област на живота. Такъв съюз е особено добър в деловите отношения.
 2. Коза и глиган създават перфектна съвместимост. Тук има всичко: подкрепа, взаимно разбиране и духовна хармония.

Следните китайски зодиакални животни са със средна съвместимост със Свинята:

 1. Плъхът трябва само да смекчи агресията си и тогава Свинята ще осигури чудесен съюз в тази двойка.
 2. Волът и Свинята са доста мързеливи хора. Именно това ги обединява. Но такава връзка няма да продължи дълго, защото вечната почивка и бездействие в крайна сметка ще отегчат и двамата.
 3. Тигърът не трябва да злоупотребява с търпението на Свинята. Ако този момент може да бъде коригиран, тогава такъв съюз може много добре да съществува.
 4. Драконът не винаги може да оцени напълно добрите качества на Глигана. Следователно са възможни разногласия.
 5. Петелът е достатъчно шумен и бездействащ за тиха и скромна Свиня. Но в приятелството те могат перфектно да се допълват.
 6. Кучето ще бъде лоялно към Глигана и обратно. Добър и силен съюз в приятелството и бизнес партньорството.

Следните зодии според източния календар имат много ниска съвместимост със Свинята:

 1. Змията може да омагьоса Прасето и впоследствие да изпие всички сокове от него. Този съюз е обречен на провал.
 2. Взаимното уважение на Маймуната и Свинята може да даде шанс на този съюз да съществува. Но други отличителни черти на характера в крайна сметка ще ги разделят от противоположните страни на барикадите.

Известни хора, родени в годината на Свинята

Известните глигани са обединени от талант и упорита работа. След като се захванат за работа, те няма да си починат, докато не го приведат до перфектен завършек. И списъкът на хората, родени под този знак на китайския хороскоп, може да потвърди написаното:

 • Тимати - известен руски певец, рапър, продуцент, бизнесмен;
 • Сергей Бодров-младши - известен руски актьор, режисьор;
 • Ванга е известната българска ясновидка;
 • Андрей Малахов - известен руски телевизионен водещ, журналист;
 • Арнолд Шварценегер - известен американски актьор, политик;
 • Игор Николаев е известен руски певец и композитор.

Препоръки за свине за 2022 г.

Хороскопът за прасета за 2022 г. показва, че не бива да се притеснявате твърде много за това как ще протече тази година. Човек трябва само да разгледа малко знаците около вас и да се научи да поема инициативата в свои ръце.

Прочетете също:

 • Година 2022 на кое животно според славянския календар
 • 2022 - годината на какво животно според източния календар
 • Хороскоп за 2022 г. според зодиите и годината на раждане

Интересни статии...