Лунният календар 18 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 18 януари 2022 г., кой лунен ден е 18 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

18 януари 2022 г., вторник

Пълнолуние
16 лунен ден до 16:32 ч. на 18.01.2022г
17 лунен ден от 16:32 на 18.01.2022
Луна в зодия лъв
Лунна залеза ↓ 09:43
изгрев на луната ↑ 16:32
Лунна видимост 100%

Влиянието на Луната на 18 януари 2022 година

Пълнолуние

Пълнолунният период оказва голямо влияние върху всичко живо. На този ден енергийното насищане и силата на лунните енергии достига своя връх, което влияе върху развитието на процеси, взаимоотношения, чувства и емоции. Важно е да следите чувствата и действията си, да държите емоциите под контрол, защото вероятността от конфликти, опасни ситуации и наранявания се увеличава многократно. По това време болестите, както физически, така и психически, също се влошават. Не е най-доброто време за пътуване. Но подстригването и процедурите за самообслужване са благоприятни и успешни, но сериозните козметологични ефекти трябва да бъдат изоставени.

Препоръчително е да не започвате важен бизнес, да не вземате сериозни решения, да не правите сделки за покупко-продажба на Пълнолуние. При работа, която е свързана с умствен и физически труд, е по-добре да си вземете почивка за почивка. Но това време е благоприятно за творческа и магическа дейност, защото лунната енергия засилва интуицията, дава интересни идеи и прозрения. Практиките за изпълнение на желания и зареждане с енергия ще бъдат благоприятни в този ден.

16 лунен ден

Ден на пълнолуние, енергично мощен ден. Благоприятна за различни видове енергийни практики, медитации, визуализации, отправяне на желания. Днес трябва да проявите мечтите си, да напишете списъци с цели и желания, да се стремите към вътрешна хармония. Включва се интуицията, способността да усещаш фините светове. Чувате Вселената, Вселената ви чува. В същото време емоционалният компонент става нестабилен, конфликтите се засилват, страховете и всички сенчести прояви на личността се влошават. Пълнолунието осветява тъмната страна на душата, разкривайки чувства и прави човека уязвим. Стремете се към светлина и хармония.

Не преуморявайте днес, взимайте важни решения, извършвайте финансови транзакции и сделки, свързани с недвижими имоти. Творческата работа ще бъде много по-активна и продуктивна. Яжте и тренирайте умерено.

Луна в Лъв

Време на светло и смело проявление, благородни дела. Има самочувствие, решително отношение към действията, желание за почивка. Обичайте себе си и околните, не се страхувайте да демонстрирате своите таланти и способности пред света. Днес се препоръчва да обърнете внимание на външния си вид, да се обличате, да изглеждате ярки. Можете да извършвате промени в изображението.

Вторник

Денят е повлиян от активната енергия на планетата Марс, което го прави благоприятен за действия, работа, волеви прояви. Нуждаете се от целенасочен, решителен, но винаги умишлен подход към правенето на бизнес. Новото начало е благоприятно. Занимавайки се със спорт, особено неговите активни видове, отборните игри са от полза.

Интересни статии...