Поздравления за Новата 2022 година в проза, със свои думи

Пристигането на най-вълшебния и приказен празник през годината, когато въздухът, заедно с миризмата на мандарина и борови иглички, е изпълнен с очакване за чудо, всички го очакват с нетърпение. На този ден възрастни и деца получават подаръци, забравяйки за фигурата и съветите на лекарите, от сърце пируват с забранени преди това сладкиши, забавляват се и фойерверки. Дори и на този ден е прието да си пожелаваме и да се поздравяваме взаимно за празника.

Всички искат новогодишните поздравления да не са формулирани, а специални, запомнящи се, забавни и мили. И изобщо няма значение как ще бъдат написани поздравленията: в проза или поезия. Искрените желания, направени от сърце, със сигурност ще се сбъднат и ще зарадват онзи, на когото са били предназначени. Можете да се вдъхновите от идеите за оригинални поздравления, като прочетете нашите примери:

  • За приятели;
  • Лирика;
  • Къс;
  • С хумор;
  • Със символа на годината - Тигъра.

Приятелски новогодишни пожелания в проза

Пожелавам ви очарователен успех във всички сфери на живота през следващата година. Така че щастието е вашият постоянен приятел, а любовта е вашият верен приятел. Нека здравето ви се укрепва всеки ден, а бедствието изчезва като снежинки на дланите ви.

Честита Нова Година! Нека животът искри като искрящи и запалителни фойерверки и винаги имайте привкус на опияняваща радост. Нека здравето е толкова силно, колкото персонала на Дядо Коледа, а на коледното дърво в Кремъл има два пъти повече пари от иглите.

Искам да ви пожелая през Нова година всички най-смели и шеметни планове да се сбъднат в най-кратки срокове, така че зашеметяващите успехи и бързи постижения да оживеят. Нека всеки ден бъде изпълнен с ирисцентни впечатления, любов, подкрепа на близки и приятното шумолене на големи сметки в портфейла ви.

Честита Нова Година. Пожелаваме ви много здраве като Богоявленски студове, високи заплати като кремълската елха и искрящо, като празнично шампанско, настроение. Нека любовта, богатството и късмета се заселят завинаги в дома ви и нека проблемите и скърбите никога не намират пътя към него.

Скоро Нова година ще влезе в своите права. Позволете му да ви изпълни с една пълна надежда, искрени усмивки, оригинални тостове. Оставете го да помете с виелица от банкноти, да се завихри с праха от романтични чувства, да замрази проблемите и да стопли със страстни целувки. Нека настъпващата година да бъде любезна, да прощава слабости, да не се кара за грешки и незабавно да изпълни всичките си съкровени желания!

Нека магьосницата Зима ви изплете плавен снежнобял път през следващата година. И така, че символът на Нова година да го рисува с цветни събития, ярки срещи, блестящи постижения, звънлива радост, кипящ оптимизъм, заразително забавление и фантастично богатство.

Честита Нова Година! Нека всичко лошо си отиде, всички желани да дойдат. Здравето пристига, парите не забравят.

Поздравявам те!! Искам да станете любимец на съдбата през новата година. Всички желания бяха изпълнени и джобовете бяха напълнени.

Пожелавам ви Нова година да се превърнете в хроничен късметлия, магнит за пари и извор на енергия. Нека всички въпроси се решават с едно докосване на ръката, проблемите изчезват по пътя ви.

Нека Нова година вземе всичко добро и необходимо от старата. Желая ви страхотни доходи, прекрасни приятели и магическа трансформация в живота ви.

През следващата година ви желаем семейно щастие, израстване в кариерата, спокойствие, финансова стабилност и сияйно настроение.

Лирична новогодишна проза

Ще си пожелая тази година да бъде изпълнено, каквото толкова искате. Ще помоля Дядо Коледа за пари с пари (две са достатъчни?) Торба с позитиви и добро здраве, за да го отведе. Честит магически празник!

Нека магическа снежинка падне на дланта ви в навечерието на Нова година. И когато се стопи, всички проблеми и скърби ще изчезнат завинаги. Вихър от положителни промени и непреодолим успех ще избухне в живота.

Пожелавам ви през Нова година много любов от пари, шефове и пътни полицаи на пътя. И нека цялата тъга в очите ви се превърне в палави весели искри, а усмивката винаги озарява лицето ви. Всеки ден ще бъде успешен, всяка среща е продуктивна, всяка мисъл е положителна. Поздравления за всичко ново и добро, което със сигурност ще влезе в живота ви веднага щом камбаните ударят дванадесет часа.

Нека предстоящият празник ви донесе само радостни мигове, покривайки с бял сняг всички грижи, мъки и трудности на изходящата година. Пожелавам ви любовта винаги да стопли сърцето ви, душата ви да пее от радост и животът да искри с нови аспекти.

През следващата година ще ви дам още повече нежност, разбиране и топлина. Нека сърцето ви пее от всичко това, очите ви блестят и устните ви се усмихват. Прекрасни дни, надеждни приятели и интересни открития.

Иска ми се тази приказна нощ да събуди малко дете във вас, което вярва в приказка и чака новогодишно чудо. И за да се случи. Всички мечти (дори и най-невъзможните и екстравагантни) станаха реалност и пробуденото бебе продължи като дете директно с оптимизъм, вяра и изненада да открива нещо ново за себе си на този свят и да се наслаждава на всеки миг, който е живял!

Кратки новогодишни поздравления

Пожелавам ви през следващата година да получите голяма торба с пари, океан от любов и водопад на радостта. Весели празници.

Нека Нова година промени само вашата заплата (тя ще направи повече няколко пъти), а всичко останало ще бъде същото: очарователна усмивка, мило, пламенно сърце, отворена и чиста душа.

Нека винаги имате късмет, тъгата заобикаля, само радостта и любовта идват на искрата на взаимните чувства.

Пожелавам ви сияйно щастие, хроничен късмет и приказно богатство.

Честита Нова Година. Пожелавам ти да бъдеш толкова нежна, красива и лудо обичана от мен.

Нека през следващата година винаги ще бъдете пълни в джобовете си, в душата си, в сърцето си и в хладилника! Честита Нова Година!

Настъпващата година подготвя за вас море от удоволствие, радост, успех и вкусно шампанско!

Май през 2022 г. имате прекрасна покровителка - Fortune - и ще ви придружава навсякъде. Честита Нова Година!

През 2022 г. всичките ви планове ще се сбъднат, тъй като съдбата реши, че вие сте нейният любимец! Щастие и любов през новата година!

Дядо Фрост сложи радост и любов за вас под елхата! А Водният тигър донесе победи и необикновени впечатления!

Май 2022 г. ще бъде годината на приказни победи, магически прераждания, неочаквани печалби и вълнуващи открития! Честита Нова Година!

Въпреки че настъпва Годината на тигъра, вие имате свои собствени планове за съдбата - прекрасна трансформация, страхотно обогатяване, невероятно приключение! Честита Нова Година!

Нека настъпващата година ви даде възможност да се почувствате като кралица (крал), да изпитате най-невероятните усещания, да спечелите най-яката лотария и да намерите единственото си щастие! Честита Нова Година!

Смешни поздрави за Честита Нова година 2022

Поздравления за началото на положителните промени във вашия живот, които ще дойдат веднага след празника. Големите пари ще започнат в джобовете, топло, голямо щастие ще се настани в къщата, блестящ успех ще очаква на работа.

Май 2022 г. на вашите желания се сбъднат тази година и всеки ден ви носи няколко приятни изненади. Познай! Всичко ще бъде направено в навечерието на Нова година.

През Нова година ви пожелавам големи снежни преспи от успех, здрави колела на късмета и леки крила на мечтите ви.

В навечерието на Нова година направих три пожелания за вас: за да се подобри портфейлът ви, натоварването с проблеми изхвърли максимално тежестта и любовта и хармонията цъфтяха в душата ми.

Май финансите да растат като гъби след дъжд тази година. Здравето цъфти като дървета през пролетта. Животът си играе с всички цветове на дъгата.И щастието и любовта ще бъдат безкрайни.

През Нова година ви желаем кралска позиция, искрено уважение, парична печалба и ново приключение.

Нека бъдещата година да премине без развълнуване и притеснения! За да разберат властите и да вдигнат заплатата. За да улесните работата, почивайте добре.

Поздравления в проза за годината на тигъра

В навечерието на Нова година в небето се пускат фойерверки, а нощта става вълшебна. Нека всички провали, скърби и неприятности да полетят в небето и да се разтворят през следващата година. Любов, радост, късмет и голямо благополучие ще бъдат вечни спътници и съюзници. А символът на 2022 г. ще донесе изобилие и печалба.

Настъпващата година - годината на Синия воден тигър - нека донесе радост с фойерверки, любов с фонтан, щастие с чанта, пари с планина и здраве с неизчерпаем източник. Нека вдъхновението, късметът и успехът винаги ви придружават във всичките ви начинания!

Фойерверки на радост и щастие, любов, голямо здраве и вкусен успех ще донесат със себе си настъпващата година на сладкия Воден тигър. И тъй като Тигърът е мощно животно, то нека вашите финанси, здраве и добро настроение никога не свършат!

Нека всичко бъде прекрасно през следващата година: настроение, благополучие, открития, срещи и запознанства. Синият воден тигър ще донесе на всеки това, което той иска повече от всичко друго - любов и тихо семейно щастие. Изпълнение на желанията през Нова година!

Годината на Вола напуска и тя се заменя с годината на Тигъра. Това животно не е лесно: мощно, активно и способно да намери изход от трудни ситуации. Нека винаги да имате много нови и необичайни идеи, да имате достатъчно енергия, за да въплътите най-смелите идеи и винаги можете да намерите изход дори от най-трудната ситуация! Честита Нова Година!

Синият воден тигър е силен символ на настъпващата година. Нека и тази година имате отличен нос за интересна работа, отличен нюх за най-забавното забавление, голям запас от енергия за въплъщение на най-смелите идеи и отлично благополучие.

Символът на настъпващата година е Тигърът, а това е много мощно животно! Май през 2022 г. винаги ще имате много пари, невероятни идеи, продуктивни планове, доходоносни проекти и толкова много енергия, за да приложите всичко замислено, че ще е достатъчно, за да осветите целия град! Честита Нова Година!

Водният тигър е мощен символ на 2022 година. Нека настъпващата година да ви спаси от предателство, загуби и загуби и да ви даде огромна енергия, победа по всички въпроси, чувство на радост и изпълнение на вашите планове!

Нека предателството, загубите, загубите, неприятните хора и забравените мечти ви заобикалят през следващата година. синият воден тигър ще ви защитава целогодишно и ще ви даде реализацията на вашите планове, надуто отношение, отлично здраве, рентабилност в бизнеса и отличен инстинкт за хората. Честита Нова Година!

Интересни статии...