Модни новогодишни аксесоари 2022 - чанти, обувки, бижутерия

Идва Нова година, носейки със себе си очакването на магия, ярки емоции и подаръци. Жените с ентусиазъм обмислят да изберат нови тоалети. Така че искате да блеснете в целия си блясък на новогодишно корпоративно парти или да засенчите приятелите си на парти. Красивата рокля е важна. Но можете да отидете по-далеч и сами да станете приказка, празнична заря, истинска кралица на бала или дори новогодишно дърво, в добрия смисъл на думата. И необичайни, закачливи, леко предизвикателни новогодишни аксесоари ще помогнат в това.

И така, нека да стигнем до прераждането. В крайна сметка, както свитата прави цар, така и аксесоарите правят жената кралица. Модният дизайнер Уляна Сергиенко предлага много новогодишни идеи.

Празничното облекло е придружено от стилетни токчета, но украсени със забавна кожена помпон, сякаш самата зима си играе със снежни топки. За всеки вкус - бяло, черно, сребро с отворен пръст, за да демонстрираме новогодишния педикюр.

Ако искате да направите своя външен вид загадъчен - за вас очила за водни кончета с плавни цветови преходи и ярки кристали.

Необичаен съединител ще ви придаде още повече чар. Изглежда въображението на автора на тези вълшебни вещици е безгранично: новогодишни бисквити, елегантна балерина в шикозна пачка, коледни топки, кутии с анимирани картинки.

За още повече козина в аксесоарите вижте обувките на Джефри Кембъл. Едва ли ще затоплят краката ви, но може и да запалят огън в очите на някого.

Не приемате съединители и предпочитате спортен стил? Тогава ще намерите раница от UNIF, а най-екстравагантните - чанти от Braccialini.

Просто очарователни северни мотиви на сребърен фон, страхотна карета, меденка, весел снежен човек.

Намерете своя образ сред тази красавица, вземете подходящите бижута и побързайте в приказка. Новогодишната нощ е кратка, така че я направете вълшебна.

Интересни статии...