Поздравления за 14 февруари на близки в поезия и проза: гадже, приятелка, приятели

Всяка година на 14 февруари всички влюбени празнуват празник. Хората си подаряват малки валентинки с декларации за любов, обменят подаръци или говорят за чувства за първи път. Поздравленията за красивия празник на 14 февруари могат да бъдат всякакви: в поезия или проза най-важното е те да са направени от сърце.

Честит поздрав за Свети Валентин на момичето

Те са особено чувствителни към любовните признания на нежния пол. Опитайте се да зарадвате любимия със сърдечни думи, които ще докажат вашата искрена любов. Обикновено младите подаряват на момичетата пощенски картички с готов печат. Но за да демонстрирате колко силни са чувствата ви, по-добре измислете свои собствени поздравления. Валентинка с написано от вас катрен или със списък на добродетелите, които цените в избрания от вас, ще бъде най-добрият подарък за празника.

Примери за поздравления за Свети Валентин в проза:

Любовта е прекрасно чувство, което не всеки може да изпита. Толкова е добре, че се срещнахме с вас, защото сега всеки ден се чувствам най-щастливият на планетата.

Скъпа, поздравявам те за Свети Валентин! Цъфтя до теб, ти си моята муза, щастие, слънчев лъч. Винаги бъдете същите съпричастни, разбиращи, треперещи и аз ще направя всичко възможно, за да се събуждате с усмивка всяка сутрин.

Моето прекрасно цвете, моето щастие, моят лъч светлина! Поздравявам ви с Деня на влюбените и ви пожелавам да останете винаги същите сладки, мили, чувствителни, защото заради вас съм готов да извърша всякакви подвизи. Моля, приемете най-искрените ми пожелания и се надявам, че ще живеем щастливо до края, споделяйки радостите и трудностите заедно.

Готов съм да изповядвам чувствата си всеки ден. Днес е специален празник, когато искате да поговорите за своята безгранична любов към най-нежния, крехък, идеален човек. Скъпа, нека чувствата ни само се засилват с годините и аз ще си остана надеждно рамо, на което винаги можеш да разчиташ във всяка ситуация. Ще те обичам вечно!

Казват, че някога ще се съберат две половинки от едно сърце. Това се случи, когато се срещнахме с теб, любов моя. Надявам се, че никакви сили няма да унищожат нашия съюз и ще бъдем заедно завинаги.

Гласови SMS поздрави за любимия

Пожелания на човека

Общоприето е, че искрените признания за любов говорят само за жени. Това не е истина! Мъжете, дори и най-бруталните, лишени от романтични възгледи, ще се радват да чуят топли думи от любимите си жени на 14 февруари. Как можете да поздравите млад мъж:

Безкрайно съм щастлива, че такъв грижовен и разбиращ човек е наблизо! Зарадвайте ме допълнително с вашите действия, защото знам, че съм зад вас като каменна стена. Желая ти щастие, скъпа моя, късмет, успех и винаги ще те подкрепям и помагам.

Скъпи, скъпи, поздравявам те с Деня на влюбените! Искрено се надявам бъдещият ни съвместен живот да бъде светъл и безгрижен. Но ако изведнъж ви се наложи да преминете през трудности, заедно ще разрешим всички проблеми, защото нашата любов е способна да прави чудеса! Ти си най-добрият, щастлив съм, че съдбата ми даде такъв прекрасен човек.

Подарявам този валентин на човек, който със своя пример демонстрира как да обичаш! Ти ме научи да мечтая, показа колко красиви могат да бъдат залезите и изгревите, какво щастие е да седиш под едно одеяло и да се възхищаваш на звездите. Също така искам да ви дам късмет и да знам, че винаги ще бъда там, независимо от всичко!

Другата ми половина! Поздравявам ви с нашия празник! Толкова дълго те търся, чакам толкова дълго, почти губя надежда, че ще срещна своя човек. Но това се случи и сега бъдещият ни живот е обречен да бъде най-щастливият. Знам, че чувствата ни ще стават по-силни от ден на ден и нищо няма да помрачи нашето съвместно щастие. Пожелавам ти, скъпа моя, с годините любовта ни да стане още по-силна!

За жената най-важното е да намери надеждно рамо, опора и задна част, за да се чувства слаба и уязвима. С теб се чувствам като истинска принцеса, защото ти си прекрасен рицар, който винаги ще защитава и ще предпазва от всичко лошо. Обичам те и ще те обичам завинаги.

Гласови поздрави за любимия човек

Картички за Свети Валентин за съпруг и съпруга

Дори след дълго живеене заедно, семейните двойки уреждат изненади на Свети Валентин. Съвместният живот не бива да убива романтични връзки, така че съпругите и съпрузите обменят валентинки, в които пишат искрени декларации за любов към своите съпрузи.

Как можете да поздравите съпруга / съпругата си на 14 февруари:

Благодарен съм на небето, че имам такъв трепетен, чувствителен, любящ съпруг. Пожелавам ви да бъдете винаги толкова надеждни и мили, защото до вас се чувствам като най-щастливата жена на света! Щастлив съм, че имам толкова разбиращ човек, който винаги подкрепя, съчувства и се радва на моите постижения. Скъпа, желая ти щастие, защото го заслужаваш!

Скъпи, грижовен, чувствителен съпруг! Ти си единственият човек до когото мога да бъда това, което съм. През годините, в които сте живели заедно, винаги сте били там, подкрепяли сте в трудни моменти и сте споделяли радостите. Ние с теб сме две половини, създадени една за друга. Надявам се, че ще живеем дълъг, щастлив живот заедно и дори в напреднала възраст ще се обичаме, както сега. Обичам те повече от живота, единственият ми, най-добрият човек!

Възлюбена, единствена, скъпа съпруга! 14 февруари е още една причина да ви благодарим, че сте винаги там, подкрепяте, помагате, зарадвате с усмивката и красотата си. Няма по-голяма радост от това да видиш щастливите си очи, да чуеш смеха си и да ти се възхищаваш, възлюбени! Нека любовта царува в къщата ни всеки ден, нека децата ни виждат как татко обича майка, а мама отвръща на татко. Бъди щастлива, скъпа и ще направя всичко, което зависи от мен, така че усмивката ти да не слиза от лицето ти.

Скъпа, поздравявам те и ти пожелавам винаги да останеш същата сладка, чувствителна, разбираща. Чувствам се най-щастлив до теб. Не се притеснявайте, не бъдете тъжни, бъдете щастливи, моля ви, и ще направя всичко по силите си, за да направя всеки ден най-добрия. Обичам те все повече.

Спомняте ли си как искахме да живеем заедно, да раждаме и отглеждаме деца, а след това един ден да умрем в напреднала възраст? Сега имаме прекрасни деца, дом, пълен с щастие и просперитет, а старостта е все още много далеч. Нека продължим да се угаждаме един на друг, да не тъжим и да не се обиждаме. Честит празник на теб, любим съпруг!

Приятелски пожелания

Честит ден на влюбените не само поздравява втората половина, но и най-добрите приятели. Тези, които споделят вашите скърби и радости, винаги са там, подкрепа и помощ, ще се радват да получат валентинка с топли, искрени думи.

Опции за поздравяване на приятели на празника:

Скъп приятел! Честит Свети Валентин! Иска ми се в живота да има такъв, който да ви обгради с грижа, любов, да сготви най-вкусната супа, да се срещне в секси неглиже и да обича с цялата си душа. Бъди щастлива, скъпа!

Скъпи приятелю, искам да ти пожелая много щастие, силно семейство, приятна комуникация с близки. Нека всеки ден носи щастие и радост и нека любимият ви обгражда с топлина и грижа.

Мила, любим приятел! Постоянно удивлявате със своята красота, интелигентност и отлично чувство за хумор, въпреки че се познаваме от много години. Такъв удивителен човек заслужава най-доброто.Пожелавам ви взаимна любов, достоен мъж до вас, който ще ви носи на ръце и ще ви направи най-щастливите на света. Честит ден на влюбените скъпи!

Какво обикновено искате на 14 февруари? Разбира се, любов! Без него животът ни става скучен, скучен и самотен. Пожелавам ти, скъпи приятелю, да намериш лично щастие. Така че взаимната любов ще се засели в сърцето ви завинаги. Бъди щастлив!

Кратки валентинки за SMS

В днешно време все повече и повече любящи хора си разменят не пощенски картички, както беше обичайно преди, а лаконични SMS съобщения. Разбира се, можете да съжалявате, че написаните на ръка хартиени сърца са останали в миналото. Но животът не стои неподвижен и диктува съвременните си условия.

Ако решите да изпратите любовно признание чрез SMS, ние ви предлагаме следните опции:

Чувствам се като красива принцеса с теб. Благодаря ти, че превърна живота ми в приказката, за която мечтаех!

Много те обичам,
Не мога да ям без теб, не мога да спя.
Винаги бъди с мен,
Не забравяйте за вечерта на страстта.

Свети Валентин
Поздравления.
За любим мъж
Благодарен съм на съдбата.

Обещавам, че никога няма да ви се скарам и винаги ще ви поздравя с вечеря. Когато се срещнем, ще се прегърна и целуна!

На този празник ви пожелавам всичко най-добро
И, разбира се, настроението на най-романтичните.

На Свети Валентин искам да забравя всички оплаквания, които бяха между нас. Ти си най-добрият човек в живота ми, не мога да си представя съществуването си без теб. Обичам те!

Поздравления в стихове

Ако знаете как да сложите думи в рими, вашият любим ще се радва да получи поетично поздравление на 14 февруари. Но не се разстройвайте, ако не знаете как да пишете поезия. Напишете едно от следните стихотворения на валентинка или изпратете имейл на другата си половинка, приятел или колега.

Честит Свети Валентин
Поздравявам те.
Желая ти неземно щастие
Желая ви успех и радост.
И взаимната любов -
Няма да забравите този!
Нека този човек се срещне
От кого ще бъдеш доволен.

Свети Валентин
Нека мечтите се сбъднат
Да се изпълни днес
Всичко, за което мечтаете.

Обичам те така
И не мога да си го представя на другите.
И себе си във вашите ръце
Чувствам се щастлив.

Благодаря ти, скъпа, че си винаги близо,
И подкрепа в щастието, и ако неприятности.
Мечтая с теб да изживееш до сто години,
И на стари години няма да обичам по-малко.

Вълшебният ден на влюбените най-накрая пристигна
Цяла нощ ви пиша тези редове.
Какво се е случило, не съдете прекалено строго,
Все пак не съм поет и пиша само малко.
Всички те обичат, скъпа моя, безусловно,
Но несъмнено ще взема вашата реципрочност.

Свети Валентин
Бързам при теб с поздрави,
Да поздравя любящия
И едновременно с това прегръдка.

Независимо кои редове пишете на човека, когото цените, основното е, че думите са искрени и идват от сърцето. Можете да проектирате валентинка под формата на пощенска картичка, имейл или SMS съобщение.

Интересни статии...