Поли за Нова година 2022 за жени и момичета, снимка

2020 г. направи свои собствени корекции и сега, вместо буйни партита за корпоративния сценарий, много компании са принудени да празнуват Нова 2022 година по-скромно. Събиране вместо ресторант в кафене, и вместо кафене в офиси. Какво можете да кажете тук? Това е реалността. Обаче празникът е празник, дори и да е малък, и то в малък екип!

Съгласете се, обличането с вечерна рокля в офиса е някак твърде претенциозно, но искате и нещо елегантно. Вместо рокля, перфектна е новогодишната пола. Това струва по-малко и изглежда не по-малко интересно. Особено когато вече имате с какво да го комбинирате.

Подготвили сме преглед на стилни поли за момичета и жени, както и начини за тяхното комбиниране. Отивам?

Блестящи пайети с пайети

Защо не? :) Пайети влязоха в модата ни за Нова година преди няколко години (всичко започна с двустранни пайети). Тогава модата за тях малко утихна, но всички поли "с везни като горещината на мъката" ще бъдат отлична декорация за новогодишния образ. Кога да блести, ако не на Нова година?

Ако сте млади, вземете кратката версия. Не искате да парадирате с босите си крака? Перфектно озарява фигурата с лъскава пола-молив.

Поли с много големи пайети и пайети ще изглеждат особено шикозно за Новата 2022 година.

Плисирани поли

А, това е плисиране! Честно казано, нека кажем: това никога няма да излезе от мода, но има едно предупреждение. Дължината на текущите стилове се променя. В продължение на една година, така през 2015 г., поли с дължина до коляното бяха популярни, сега това е лошо възпитание. Ако искате да изглеждате модерно и стилно, изберете макси или дължини от „малко под коляното“ до глезена.

Всеки цвят, сребърен или метален златен, е особено добре дошъл. Все пак Нова година!

Ресни

Красивите, нежни и женствени поли с ресни са подходящи за жени и момичета от всички възрасти. Не е необходимо да купувате пола, изцяло изработена от ресни; можете да изберете стил, при който ресни ще вървят само по ръба. В движение такава пола изглежда много необичайно (в случай, че решите да танцувате).

Пера

Много сладка тенденция, която ще отговаря на младите момичета. Облечете такава пола с плътно прилепнал връх - вземете интересна версия на роклята за Нова година 2022. Никой няма да разбере, че това са две отделни неща. Искате по-спокоен външен вид? Носете пола с тениска.

Асиметрия

Тенденциите, които не излизат от мода през този сезон, са асиметрия и лек авангард. Единият ръб на полата над другия е интересно решение, което определено ще ви отдели от тълпата. Не забравяйте обаче, че фустата, въпреки своята асиметрия, вече не е на мода. Когато купувате, е по-добре да ги заобиколите.

Еко кожа

Новогодишна версия на обикновени поли от еко-кожа - еко-кожа в цвят металик или с пайети. Изглежда елегантно, празнично, а също и практично! В края на краищата такава пола след това може безопасно да се комбинира с по-небрежни неща.

Стил на бельо

Ленените поли се превърнаха в микро тенденция през пролетта на 2021 г. (като алтернатива на рокли за нощници). Подходящо ли е да отидете на корпоративно парти в такава пола? - ти решаваш. Всичко зависи от отвореността на вашите колеги. Не забравяйте обаче, че този стил изисква идеално гладки крака и седалище. В края на краищата всеки „целулит“ ще бъде видим с един поглед.

Текстурирани модели

Зашеметяващо красиви неща, които наистина ще украсят тяхната любовница, са текстурирани поли. Този стил е подходящ само за тези, които нямат нищо против няколко сантиметра на бедрата. Ако сте против, по-добре е да изберете по-тънка материя.

С какво да облека?

Удобството и гъвкавостта на новогодишната пола се крие именно във факта, че вие сами можете да регулирате „температурата“ на изображението. Искате ли да играете фаталната жена на новогодишно корпоративно парти? Носете модерна червена или леопардова блуза с пола.

Искате ли да бъдете „момиче от съседния двор“ - тениска или демократичен връх.Изборът е твой! Основното е прическата и гримът да съответстват на избраната „линия“. И не забравяйте, че добре подбраната пола ще ви служи повече от веднъж, не само за Нова година!

Интересни статии...