Комедии 2021-2022: списък на най-добрите

Обичайте смешната и приповдигната комедия - ето списък с най-добрите комедийни филми, които ще излязат на екраните през 2021-2022.

King`s man: Beginning (The King`s Man)

Държава: САЩ, Великобритания

Жанр: Екшън, Кино Комикси, Комедия, Криминал, Приключенски, Трилър

Режисьор: Матю Вон

В ролите: Арън Тейлър-Джонсън, Джема Артертън

Дата на премиерата: 20.08.2021

Kingsman е супер шпионска организация, работеща в полза на човечеството, далеч от любопитни очи. И един от първите и най-талантливи оперативни работници в историята на организацията е Конрад, младият и арогантен син на херцога на Оксфорд. Подобно на много от приятелите си, той мечтаеше да служи за доброто на Англия, но в крайна сметка се оказа привлечен в тайния свят на шпиони и убийци.

Агент 117: От Африка с любов (OSS 117: Alerte rouge en Afrique noire)

Държава: Франция

Жанр: Екшън, Комедия

Режисьор: Николас Бедос

В ролите: Жан Дюжарден, Пиер Нине

Дата на премиерата: 26.08.2021

Съдбата води легендарния агент 117 в Африка, където само жените са по-горещи от пустинята. Въоръжен с неизчерпаемо самочувствие и убийствена харизма, той може да се справи с всички врагове, освен със себе си.

Агент: Век 21

Държава: САЩ

Жанр: Екшън, Комедия

Режисьор: Адам Хашеми

В ролите: Камерън Диас, Бенисио Дел Торо

Дата на премиерата: 2021

Филмът ще разкаже за жена-брокер, която не може да се възстанови след скорошен развод. От отчаяние тя се съгласява да изпълни доста рисковано задание на шефа си, в резултат на което е отвлечена от мексикански наркодилъри. Лидерът на наркокартеля, пропит със съжаление към нещастната жена и й дава шанс да спаси живота си. За това обаче тя ще трябва да изпълни невъзможна мисия - да отмъсти за смъртта на сина на този наркобос.

Айнбо. Сърцето на Амазонка (Ainbo)

Държава: Перу, Холандия

Жанр: комедия, карикатура, приключения, семейство, фентъзи

Режисьор: Ричард Клаус, Хосе Селада

В ролите: Бернардо Де Паула, Дино Андраде

Дата на премиерата: 18.03.2021

Безстрашният Айнбо е роден и израснал в мистериозната амазонска джунгла. Разбрала, че родното й село е в опасност, тя веднага отива за помощ в компанията на невероятни животни. Те ще се изкачат до пламенен вулкан, ще срещнат мощния дух на Амазонка и ще се бият с митично чудовище.

Barb and Star Отидете до Vista Del Mar

Държава: САЩ

Жанр: Комедия

Режисьор: Джош Грийнбаум

В ролите: Джейми Дорнан, Уенди Маклендън-Кови

Дата на премиерата: 15.07.2021

Двама най-добри приятели Барб и Стар напускат малкия си град на Средния Запад за първи път, за да отидат на почивка във Виста дел Мар, Флорида. Там те скоро се оказват въвлечени в приключение и зъл заговор на злодей, който иска да убие всички в града.

Бъди моят Кирил

Държава Русия

Жанр: Комедия

Режисьор: Алла Елисеева

В ролите: Анна Антонова, Иван Мулин

Дата на премиерата: 08.08.2021

Несигурното момиче Саша лъже семейството си, че излиза с красивия Кирил, въпреки че той е просто неин треньор по бягане, с когото тя се страхува дори да разговаря. Съпругът на сестра Паша знае истината, но има достатъчно собствени проблеми - той и съпругата му не правят секс от една година. След като са се записали за провеждане на терапия заедно, Саша и Паша решават, че могат да избягат заедно от проблемите.

Бумеранг

Държава Русия

Жанр: Комедия, Криминал

Режисьор: Петър Буслов

В ролите: Тимофей Трибунцев, Дмитрий Нагиев

Дата на премиерата: 23.09.2021

Едик е заможен собственик на фармацевтичен бизнес, който знае как да управлява хората. Но веднъж решил да се самоубие, бедният художник Петрович пада точно на покрива на колата си. Тогава Едик решава, че сега Петрович ще работи безплатно при него, за да изкупи дълга. Но способността му да контролира ситуацията изведнъж става неконтролируема.

Пролетна ваканция `83 (Spring Break` 83)

Държава: САЩ

Жанр: Комедия

Режисьор: Марс Калахан, Скот Шпигел

В главните роли: Андрю Колдуел, Алън Ричсън

Дата на премиерата: 2021

Училищните години са време на лудории, първа любов и, разбира се, разправа с онези, които вкарват муха в мехлема в тази тийнейджърска бъчва мед. По време на летните ваканции четирима приятели измислят как да отмъстят на гимназистите, които са ги тормозили в училище.

Влюбеният Ван Гог

Държава: Франция

Жанр: Комедия

Режисьор: Жан Люк Аяш

В ролите: Фредерик Дифентал, Стив Драйсен

Дата на премиерата: 2021

Истинската любов отвращава изкуството. " За Лео Мацоти, чиято кариера като художник не се събира, тази фраза на Ван Гог е чудесно оправдание да се раздели с Елиза, която е влюбена в него. Десет години по-късно, в блясъка на световната слава, той се завръща във Франция със съпругата си милионер, собственик на модна нюйоркска галерия. В навечерието на откриването на самостоятелната му изложба той среща бившия си любовник и … Ван Гог. Легендарният художник остави автопортрета, за да се ожени за Елиза, да отгледа деца и никога повече да не рисува …

Главен герой (Free Guy)

Държава: САЩ, Канада, Япония

Жанр: Екшън, Комедия, Приключенски, Фентъзи

Режисьор: Шон Леви

В главните роли: Райън Рейнолдс, Джоди Комер

Дата на премиерата: 12/12/2021

В центъра на сюжета ще бъде обикновен банков служител, който е затънал в ежедневието си. Но един ден погледът му към света се променя, когато научава, че всичко наоколо е част от голяма видео игра, където всеки може да прави каквото си иска. И сега съдбата на човечеството е в неговите ръце.

Сила на гръмотевицата

Държава: САЩ

Жанр: Екшън, Комедия

Режисьор: Бен Фалконе

В ролите: Мелиса Маккарти, Пом Клементиев

Дата на премиерата: 09.09.2021

В свят, тероризиран от суперзлодеи, талантлив учен е разработил процес за прехвърляне на суперсилите към обикновените хора. Скоро Емили Стантън случайно дарява бившата си най-добра приятелка с невероятни сили. И сега двамата имат възможността да станат първият отбор от супергерои, наречен „Power of Thunder“. И по това време любимият им град е в смъртна опасност в лицето на определен крал и само тяхната суперсила може да го спре …

Охладете Вася! Дата в Бали

Държава Русия

Жанр: Комедия

Режисьор: Роман Каримов

В ролите: Любов Аксенова, Роман Курцин

Дата на премиерата: 04/04/2021

Паша, мечтаейки за любовни приключения, отново имаше чудесна възможност да изневери на жена си с красивата Вася. Макс имаше дългоочакваната възможност да унищожи Митя и да върне Настя. Всички герои ще се сближат на остров Бали, където ги очакват великолепна тропическа природа, преследвания, битки без правила и невероятни приключения.

Give Oak в окръг Yuba (актуални новини в окръг Yuba)

Държава: САЩ, Великобритания

Жанр: Драма, Комедия, Криминал, Трилър

Режисьор: Тейт Тейлър

В ролите: Мила Кунис, Алисън Джени

Дата на премиерата: 28.01.2021

Смирената домакиня Сю мечтаеше поне някой да я забележи. И Вселената изпълни желанието й, но в такъв мащаб, че дори без труп не можеше да се справи. Но се оказва, че тази жена не е била достатъчна за щастие. Сюжетът за изчезването на любимия й съпруг моментално я превръща в знаменитост. За щастие сестра ми (Мила Кунис) работи в телевизията. Тук са само „скелетът в килера“ Сю повдига ушите на престъпната банда на окръга, в допълнение към педантичните ченгета. Тук сякаш да не даде самия дъб …

Да ден

Държава: САЩ

Жанр: Комедия, Семейство

Режисьор: Мигел Артета

В главните роли: Дженифър Гарнър, юни Даяна Рафаел

Дата на премиерата: 12/12/2021

Колко често чуваме, че забраните имат пагубен ефект върху развитието на детето. Какво мислите, че ще се случи, ако на всяко желание и искане на детето бъде отговорено само „ДА“?

Едно семейство реши да тества теорията за себе си, като организира Ден ДА за децата си.

Ден на града

Държава Русия

Жанр: Комедия

Режисьор: Алексей Харитонов

В ролите: Катерина Шпица, Антон Филипенко

Дата на премиерата: 21.01.2021

Пристигането на президента е много важно събитие за всеки провинциален град. По правило такова значимо събитие се предшества от мащабна подготовка. На всеки етап от подготвителната работа нещо може да се обърка. Но никой в Любякино не би могъл да си представи, че абсолютно всичко ще се обърка.

Детектив Чайнатаун 3

Държава: Китай

Жанр: Екшън, Деца, Комедия, Приключенски

Режисьор: Chen Sicheng

В главните роли: Тони Джа, Таданобу Асано

Дата на премиерата: 12/12/2021

Този път отгледаният в домашни условия Шерлок Холмс и неговият не особено умен роднина отиват в Токио, където са поканени от японския им колега-детектив и където местният вкус очаква: кръвожадна якуда, съблазнителни гейши, сурови борци сумо и други радости на турист в Страната на изгряващото слънце.

Часовата разлика

Държава Русия

Жанр: драма, комедия

Режисьор: Михаил Идов

В ролите: Ирина Старшенбаум, Филип Авдеев

Дата на премиерата: 17.06.2021

Фокусът е върху връзката между влюбена двойка Евгения и Никита. Те ще си починат, ще отидат на почивка. Пристигайки на летището, те случайно се кълнат. Действителната кавга предопределя изхода на съдбите. Фантастичен обрат за всички. Момичето си тръгва, среща се с чуждестранни режисьори. Присъединява се към екипа на режисьора. Сътрудничеството разбива конкурентите, успехът е очевиден. Животът се подобри. Тайланд приема човека сам. Потапяйки се в необичайни красиви места, Никита се опитва да отпусне мозъка си, но не пуска снимките на случващото се предната вечер у дома. Не можете да забравите любимия си дори по време на цялото пътуване. Постепенната раздяла ясно определя същността на влюбения. Ориенталското творчество вече не е интересно, далеч от Женя. Плановете са да преодолеете километри, за да стигнете до любимия.

Законно блондинка 3

Държава: САЩ

Жанр: Комедия

Режисьор: Джейми Сук

В ролите: Рийз Уидърспун, Алана Юбук

Дата на премиерата: 20.05.2022

Третата част от комедията за целенасочената красавица Ел Уудс, решила да докаже, че външният вид на куклата, модерните дрехи и русата коса не пречат на голямата интелигентност. Ставайки дипломиран адвокат, Ел постига целта си … Но дали ще успее да запази стила и отношението си към живота, като най-накрая намери такава желана работа по специалността си. Няма ли тя да се превърне в най-обикновената жена-адвокат?

Гранични земи

Държава: САЩ

Жанр: Екшън, Комедия, Приключенски, Трилър, Фентъзи

Режисьор: Ели Рот

В ролите: Хейли Бенет, Кейт Бланшет

Дата на премиерата: 2022

Екранна версия на популярна игра. Borderlands е шутър от първо лице с RPG елементи, създадени от Gearbox Software. Действието се развива в бъдеще на планетата Пандора, където човечеството се е втурнало в търсене на по-добър живот. Както скоро обаче стана ясно, Пандора е изключително неприветливо място, където на практика няма нищо друго освен няколко стари извънземни руини. Много заселници напуснаха планетата, а останалото население потъна в хаос и беззаконие.

Изгубеният град на D

Държава: САЩ

Жанр: Екшън, Комедия, Романтика

Режисьор: Аарон Ний, Адам Ний

В главните роли: Сандра Бълок, Даниел Радклиф

Дата на премиерата: 14.04.2022

Сюжетът се върти около автора на романа (Бълок). Жената открива, че измисленият град, за който е писала, е реален. Героите предприемат животозастрашаващо пътуване, за да намерят това изгубено място. Картината е описана като романтична екшън-комедия в духа на екшън комедията "Романтика с камък".

Индиана Джоунс 5

Държава: САЩ

Жанр: Екшън, Комедия, Приключенски, Фентъзи

Режисьор: Джеймс Манголд

В главните роли: Фийби Уолър-Бридж, Мадс Микелсен

Дата на премиерата: 28.07.2022.

Неизбледняващият авантюрист и любознателен археолог-изследовател все още е на седлото. Този път ще трябва да се изправи пред трудна задача, която едва ли ще бъде решена веднъж или два пъти.Но дали същият този Индиана Джоунс ще се откаже и отстъпи при вида дори на най-безнадеждната ситуация? Това е малко вероятно! Затова лудите приключения и безкрайните интриги се прераждат отново в искрящото продължение на световноизвестната сага за „простия герой“ Индиана Джоунс.

Полицаи в поли 2 (The Heat 2)

Държава: САЩ

Жанр: Комедия

В главните роли: Сандра Бълок, Мелиса Маккарти

Дата на премиерата: 2022

Изглежда, че жената е беззащитно и слабо същество, което се нуждае от постоянна защита на силния пол, но дали същества са толкова беззащитни, способни да накарат лукаво мъжа си да направи това, което капризно им влезе в главите поне в три сутринта? Или смело да изработите смяната и след това да не се търкаляте с чаша мартини на дивана, съзерцавайки напомпаните магарета на футболисти, а да започнете следващата работна смяна, но вече свързана с домакинските задължения? Във всеки случай главните герои на комедийно-криминалния екшън филм „Ченгета в поли 2“ не могат да бъдат наречени слабаци. Както морално, така и физически, тези дами са готови да си избършат носа с всеки мъж колега, така че не е изненадващо, че всяка от тях не е харесвана и не е поканена на приятелско пиене.

Сам вкъщи

Държава: САЩ

Жанр: Комедия

Режисьор: Дан Матер

В ролите: Ели Кемпер, Роб Дилейни

Дата на премиерата: 2022

Наскоро стана известно, че Дисни подготвя нова версия на култовата коледна комедия "Сам вкъщи", чийто сюжет ще отразява съвременните реалности. Сюжетът на предстоящия филм все още не е разкрит. Също така не е известно дали актьорите от оригинала ще се завърнат в римейка. Ясно е само, че картината ще бъде пусната в услугата за стрийминг Disney +

First Comer (Marry Me)

Държава: САЩ

Жанр: комедия, романтика, музика

Режисьор: Кат Койро

В ролите: Оуен Уилсън, Дженифър Лопес

Дата на премиерата: 10/10/2022

Популярна певица преди сватбата разбира, че годеникът й, рокер, й е изневерявал. В пълно объркване, точно по време на представлението, тя моли първия мъж, когото види, да се ожени за нея. Случайният младоженец се оказва учител по математика … Какво ще излезе от този скандален трик и могат ли толкова различни любови да могат да изградят връзка?

Пинокио

Държава: САЩ

Жанр: драма, комедия, семейство, фентъзи

Режисьор: Робърт Земекис

В главните роли: Том Ханкс

Дата на премиерата: 2022

Пинокио (2022) е адаптация на живо на класическата детска приказка. Дървеното момче, в чиято история са израснали повече от едно поколение, ще има невероятни приключения, забавни ситуации и, разбира се, сериозни размисли за важни неща.

Соникът таралеж 2

Държава: САЩ

Жанр: Екшън, Комедия, Приключенски, Семеен, Научно-фантастичен

Режисьор: Джеф Фаулър

В ролите: Бен Шварц, Тика Самптър

Дата на премиерата: 07.07.2022

През април 2022 г. весел филм Sonic ще се присъедини към списъка с най-добрите комедии. Зрителите ще продължат приключенията на нахален яркосин таралеж, който постоянно се оказва в забавни и трудни ситуации, но има невероятен талант да намери изход от тях.

Надяваме се, че нашият списък с най-добрите премиери от 2021 и 2022 г. ще ви помогне да изберете забавни комедии за семейна вечер или да създадете свой личен списък с премиери на филми, които е важно да не пропускате през следващата година.

Прочетете също:

  • Аниме 2022: списъкът
  • 2022 Карикатури: Списък
  • 2022 Филми: Списък

Интересни статии...