Очаквани сериали през 2024 г.: списък, нови сериали и чуждестранни

Очакваните сериали от 2024 г. скоро ще бъдат пуснати по телевизионните екрани. Предлагаме селекция от най-високо оценените филми, които публиката ще оцени, благодарение на интересен сюжет и брилянтна игра на артисти.

Шетланд/Шетланд

Държава: Обединено кралство

Жанр: детектив, криминална драма

Режисьор: Иън Матис, Тадеус О`Съливан

Актьори: Стивън Робъртсън, Елиън О`Донъл, Луис Хоудън

Премиера/свят: 03/12/2024

Рейтинг на очакванията: 96%

Сюжетът на сериала от 2024 г. се развива на Шетландските острови, където главният герой Джими Перес, детектив, се завръща в родния си град след години на отсъствие. Той обаче все още не знае какви приключения го очакват на това необичайно място.

Междузвездни войни: Ландо/Междузвездни войни: Ландо

Държава: САЩ

Жанр: екшън, драма, фентъзи

Режисьор: Луис Летерие

Членове: Джордана Брустър, Вин Дизел

Премиера/свят: 03/12/2024

Очакване: 98%

Зрителите ще се запознаят с Ландо Калрисиан, уникален герой от вселената на Междузвездни войни. Жизненият му път беше пълен с различни приключения: той беше контрабандист, барон и генерал. Новият сюжет обещава да бъде вълнуващ благодарение на този необикновен герой.

Извънземно

Държава: САЩ

Жанр: трилър, фентъзи, ужаси

Режисьор: Ноа Хоули

Главна роля: Синди Чандлър

Рейтинг на очакванията: 98%

За всички, които обичат напрегнати истории, има картина за смъртоносна раса от извънземни същества, чиято кръв е киселина. Тези същества са отгледани в лаборатории като биологични оръжия и сега заплашват целия живот по пътя.

Смъртта не е в рая/отвъд рая

Държава: Обединено кралство

Жанр: криминален, драма, детектив

Режисьори: Мат Картър, Санди Джонсън, Леон Лопес

Актьори: Dylan Llewelyn, Chris Marshall, Zara Ahmadi

Очакване: 98%

История за Хъмфри Гудман, който решава да напусне своя карибски остров и да се премести в малък британски град, за да бъде близо до своята любима.Надеждите му за спокоен живот обаче са разбити от реалността, защото се оказва, че в този град престъпността далеч не е ниска.

Запознайте се със семейство Ричардсън

Държава: Обединено кралство

Жанр: Комедия

Режисьор: Лий Хапфийлд

Започнато от: Джон Ричардсън, Елси Ричардсън

Рейтинг на очакванията: 94%

История за млада двойка Ричардсън, която решава да промени обкръжението си и да се премести в малък град. Те обаче не очакваха, че тук ще има толкова смешни и неочаквани ситуации. Филмът е изпълнен с хумор и житейски моменти, които ще ви ободрят след тежък работен ден. Отличен избор за почивка и релакс.

Daredevil: Роден отново/Daredevil: Роден отново

Държава: САЩ

Жанр: екшън, научна фантастика, фентъзи

Режисьор: Майкъл Куеста

Изпълнители: Чарли Кокс, Винсент Д'Онофрио, Маргарита Левиева

Премиера/свят: 30.03.2024

Очакване: 99%

Следващата година нашите екрани ще продължат известната история „Daredevil“. Остава да разберем дали това ще бъде продължение на вече излезлите епизоди или пълно преосмисляне на историята на слепия супергерой. Въпреки това можем да сме сигурни, че новите сериали ще бъдат не по-малко вълнуващи и вълнуващи от предишните. Феновете очакват с нетърпение новите приключения на Мат Мърдок и неговата битка за справедливост в света на престъпността. Картината обещава да бъде пълна с екшън, интриги и неочаквани сюжетни обрати. Всичко това го прави отличен избор за любителите на качественото кино.

Какво правим в сенките

Държава: САЩ

Жанр: комедия, ужаси

Режисьор: Яна Горская, Кайл Нюачек

В ролите: Kayvan Novak, Natasia Demetriou, Harvey Guillen

Рейтинг на очакванията: 98%

В основата на новото е история, базирана на романа „Real Ghouls“. Главните герои са трима вампири, които живеят под един покрив и се сблъскват с различни проблеми. Те са принудени да споделят не само къщата, но и да разрешават битови конфликти, да търсят свежа кръв и да уреждат любовните си отношения. Новият филм обещава да бъде вълнуващ и вълнуващ, пълен с неочаквани сюжетни обрати. Всичко това го прави чудесен избор за любителите на качественото кино, които обичат да следят интересни вампирски истории.

Андор/Андор

Държава: САЩ

Жанр: трилър, фентъзи, екшън

Режисьор: Тоби Хейнс, Ариел Клейман

Актьори: Диего Луна, Стелан Скарсгард, Кайл Солер

Очакване: 94%

Новият филм "Приключенията на Касиан Андор" обещава да бъде истински шедьовър. Главният герой е разузнавач, който влиза в битката срещу Съпротивата. Събитията се случват по време на формирането на движението. Вторият сезон ще се състои от 12 епизода, също като първия. Подходящ е за любителите на качествената кинематография, които ценят интересните истории за борбата за свобода.

Емили в Париж/Емили в Париж

Държава: САЩ, Франция

Жанр: Романтика, Комедия, Драма

Режисьор: Peter Lauer, Andrew Fleming, Zoe R Cassavetes

В ролите: Лили Колинс, Лукас Браво, Ашли Парк

Рейтинг на очакванията: 95%

Феновете на филма "Емили в Париж" ще трябва да очакват с нетърпение четвъртия сезон, в който ще бъде разрешена сложната любовна история между главните герои - Алфи, Габриел, Камила и Емили. На фона на пика на страстите, на който завърши третият сезон, е трудно да се предвиди как ще се развият по-нататъшните събития. Феновете обаче са сигурни, че новите епизоди обещават да бъдат вълнуващи и интересни, пълни с неочаквани сюжетни обрати. Картината привлича зрителите с висококачествена кинематография и завладяващи истории за любов и приятелство.

Ти/Ти

Държава: САЩ

Жанр: трилър, драма, мелодрама

Режисьор: Silver Tree, Harry Zhierzhian, John Scott

Започнато от: Виктория Педрети, Ембър Чайлдърс, Тати Габриел, Пен Баджли

Рейтинг на очакванията: 98%

Историята на "Ти" е базирана на романите на Каролайн Кепнес и вече е спечелила популярност сред публиката.Премиерата на пети сезон се очаква през 2024 г., продължавайки историята на главния герой Джо Голдбърг, който страда от натрапчиви склонности. Предполагаше се, че четвъртият сезон ще бъде последен, но Пен Баджли не е съгласен с този резултат и очаква с нетърпение продължението. „Ти“ привлича зрителите със своя завладяващ сюжет и уникален стил на изпълнение, който създава уникална атмосфера.

Челюскин: Първият

Държава: Русия

Жанр: история, драма

Режисьор: Степан Коршунов

В ролите: Дмитрий Куличков, Глеб Калюжни

Рейтинг на очакванията: 100% Действието се развива през 1934 г., драмата разказва историята на героична експедиция, водена от Ото Шмид. Те смело тръгват на невероятно пътешествие, планирайки да преминат през Северния морски път на парахода Челюскин.Тази поредица е уникална със своя невероятен сюжет и вълнуваща атмосфера, която няма да остави никого безразличен. Ще покаже на зрителите истински герои, които не се страхуват да се изправят пред опасност и да рискуват живота си, за да постигнат целта си.

Надяваме се, че всички изброени сериали от 2024 г. от списъка, чужди и екрани през 2024 г. Те имат висок рейтинг на очакванията, което означава, че зрителите очакват с нетърпение да се срещнат с любимите си герои.

Интересни статии...