Нова година 2024: снимки - нова година в годината на дракона

В очакване на дългоочакваните зимни празници ви предлагаме да изберете красиви снимки, с които да зарадвате приятели и роднини за Новата 2024 година. В нашата селекция ще намерите оригинални новогодишни картички и снимки, изобразяващи традиционните атрибути на новогодишните празници, както и символа на идващата 2024 г. - Зеления дървен дракон.

Универсален

При избора на новогодишни снимки трябва да има универсални опции, които могат да бъдат представени на роднини, приятели или колеги, както и да бъдат изпратени като отговор на онлайн поздравления.

Универсалните новогодишни снимки от предстоящия сезон може да съдържат числото 2024, както и:

  • ярко коледно дърво,
  • подаръци,
  • камбани;
  • чаши шампанско;
  • образът на голямо разнообразие от дракони, защото именно Драконът ще замени Заека през следващата година.

Всички ваши любими снимки, пощенски картички и поздравления можете да изтеглите напълно безплатно, за да създадете добро настроение за себе си или да поздравите приятели и близки за Новата 2024 година! Копирането на материали от статията за комерсиални цели е забранено.

За да изтеглите изображенията, представени в галериите, щракнете върху изображението, което ви интересува. Когато снимката се отвори в пълен размер, запазете я на вашето устройство като всяка друга онлайн пощенска картичка.

Дракон

Зеленият дървен дракон е символ на идващата 2024 година според източния календар.

Ето защо новогодишните картички през 2024 г. ще бъдат украсени със забавен дракон в различни варианти:

  • класически китайски или фентъзи стил;
  • добро или огнедишащо;
  • малък, току-що излюпен от яйце, или наистина с гигантски размери.

Дядо Коледа и Снежанката

Трудно е да си представим новогодишен празник без главните герои - Дядо Коледа и Снежанката, защото в новогодишната нощ този мил магьосник, заедно със своите помощници, доставя толкова дългоочаквани подаръци на децата и възрастни.

Предлагаме да допълним вашите електронни поздравления през 2024 г. с красиви новогодишни снимки, изобразяващи дядо Фрост и неговата внучка или един от главните герои от любимите на всички зимни приказки.

Дядо Коледа и помощници

Друг неизменен новогодишен символ, който ще украсява новогодишните снимки през 2024 г., е Дядо Коледа. Роднина на нашия Дядо Коледа, който живее в Лапландия. За разлика от Дядо Коледа, Дядо Коледа носи страхотен костюм и шапка с голям бял помпон.

Верни приятели - елфи и елени - помагат на добрия магьосник да направи подаръци за деца и възрастни. Предлагаме да се запасите в навечерието на 2024 готини новогодишни снимки с техните изображения.

Любими анимационни герои

За да зарадваме всички, които обичат и помнят добрите анимационни филми, произведени от Союзмултфилм и Дисни, са призвани забавни картинки, в които коледните елхи са украсени с герои от любимите им детски приказки.

китайски стил

Когато поздравявате Новата 2024 година, по-добре е да дадете снимки в европейски стил, защото според китайския календар Драконът влиза в сила едва на 10.02.24, а до тази дата Черната вода Заекът остава настоящият символ.

Но ако наистина искате да поздравите приятелите си с пощенски картички в китайски стил, предлагаме няколко оригинални опции.

Моля, имайте предвид, че независимо от елементите на входящия и изходящия покровител, новогодишните картички в Китай винаги са украсени в червено и златно, защото тези цветове обещават радост и просперитет, а също така прогонват злите духове.

Анимирани

Когато избират пощенска картичка за празник, много хора обръщат внимание на оригиналните "живи" изображения. Събрахме за вас страхотни новогодишни снимки, които ще бъдат актуални за 2024 г. на Дракона, но ви предупреждаваме, че такъв графичен файл по обем може да се окаже десетки пъти по-голям от обикновена статична пощенска картичка. Това означава, че изтеглянето му ще изисква по-висока скорост на интернет връзката и свободно място в паметта на устройството. Можете да подарите анимирани снимки на Нова година 2024, ако сте сигурни, че получателят не е ограничен в скоростта и обема на интернет трафика.

Забавно

Ако вашият приятел обича хумора, развеселете го за празника, като му изпратите забавни снимки на 31 декември или 1 януари за това колко весело празнуват Новата 2024 година зеленият дракон или неговият домашен двойник, змията Горинич.

Надяваме се, че нашите идеи за новогодишни рисунки ще украсят празника ви и ще ви дадат много ярки положителни емоции!

Интересни статии...