Източен хороскоп за 2022: Плъх

Тигърът и Плъхът трудно могат да бъдат наречени приятели както в природата, така и в източните учения. Въпреки свързаната емоционалност, лекота и яркост на характера, животните са от различни страни. Тигърът е избухлив, не мисли за бъдещето, лесно получава, а също така бързо харчи пари, директен е, но дълго време не се обижда. Плъхът е тактичен и пестелив, може да манипулира, ако е необходимо и поддържа недоволство от себе си в продължение на години. Както казва източният хороскоп за 2022 г., Плъхът не трябва да разчита на големи постижения, а трябва спокойно да се занимава с бизнеса си и да не събужда голям хищник.

Здраве

2022 г. не предвещава нищо добро за представителите на знака на сериозни проблеми. Можете обаче да посветите една година, за да се грижите за себе си. Плавно се отървете от лошите навици, постепенно тонизирайте тялото, коригирайте графиците за храна и сън, изследвайте тялото си и избягвайте хроничните заболявания.

През пролетта е идеално да започнете да изграждате комфортно ежедневие, да изработвате рутинни процедури, които подобряват вашето благосъстояние до автоматично. През лятото си струва да се погрижите за състоянието на нервната система - безпокойството и стресът влияят негативно на всички аспекти на живота. През есента си струва да се подготвите за ново начало.

В студено време трябва да сте по-внимателни и да се предпазвате от настинки. Те дълго и неприятно ще изпускат с кашлица и запушен нос. Това е особено вярно през втората половина на есента - началото на зимата.

Любов и взаимоотношения

Годината на тигъра е подходящ момент за поддържане на съществуващите връзки. Преодоляването на незначителни несгоди заедно укрепва брака и ви позволява да опознаете партньора си от неочакван ъгъл. Годината ще донесе много различни трудности на семейство Плъхове и следователно възможността да покажат своята предпазливост, пестеливост и други козове в ръкава си.

За тези, които просто търсят сродна душа, годината се очаква да бъде трудна. От една страна, лекият нрав и чар ще ви помогнат да се запознаете с нови хора, от друга страна, как ще продължи тази връзка е неизвестно. Има смисъл да се вгледате внимателно в спокойни и донякъде консервативни хора. Може да не са толкова добри в романтиката и шумните партита, но ще могат да осигурят надеждна задна част и осигурен стабилен живот. Най-доброто време за търсене на трайна връзка е средата на пролетта и средата на есента.

Връзките с несериозни знаци ще бъдат проблематични през 2022 година. Това е времето, когато трябва да се успокоите и да ограничите любовта си към красивия живот. Партньорът ще постави под въпрос обичайното и удобно съществуване.

Кариера

Хороскопът на плъховете за 2022 г. предупреждава за проблеми. Символът на годината благоприятства смелите и рискови хора, тези, които не се страхуват да поемат отговорност и да водят хората. Всички тези черти не са в характера на Плъха, което означава, че не трябва да започвате нови проекти или да предприемате приключения.

Трябва да се концентрирате върху наболели проблеми и постепенно да ги доведете до очаквания финал. Няма да е излишно да разклащате стари дневници, да намирате дела, които непрекъснато се отлагат, и да предлагате помощ на близки. Като цяло си струва да се откажат от експерименталните методи и да се прави бизнес по познат и надежден начин.

Работата добре ще ви помогне да избегнете изгаряне и други здравословни проблеми и няма да отнеме време от други области на живота ви. Хармоничното съществуване може да доведе до приятни изненади, особено към края на лятото. В началото на есента можете да си организирате почивка.

Зимните месеци ще се окажат предизвикателни - ще отнеме много работа и ще поеме нови отговорности, но това са временни трудности. Планирането и здравият разум ще ви помогнат да избегнете забележими проблеми. Основното нещо е да се откажат от сложни схеми за манипулиране на хората. Те могат да забележат това и да провалят настоящите си планове.

Финанси

Липсата на обещаващи проекти ще се отрази и на финансовото състояние. Годината ще бъде относително стабилна. За добросъвестна работа Плъхът ще получи малки награди. Но индивидуалните проекти и способността да се поема отговорност ще бъдат уважени.

Натрупването на стари дела ще доведе до харчене на пари. От друга страна, по-добре е да приключите всичко сега, отколкото да чакате то да напомни за себе си със сериозни последици.

По възможност трябва да се избягват големи разходи. Пропиляването на пари в една година на непостоянство е неразумно и може да доведе до проблеми. Ако нещо се нуждае от ремонт, подмяна, лечение, тогава е по-добре да не пестите пари. Евтиният аналог ще създаде неудобства и само ще забави окончателното решение.

Струва си да подарявате малки подаръци на любимите хора през цялата година. Те няма да ударят джоба ви, но ще се върнат под формата на помощ, съвет и подкрепа.

За мъж

Както съветва хороскопът за Плъха за 2022 г., човек трябва да се концентрира върху вече започнати проекти. Въпреки факта, че енергията и креативността ще ви тласнат към нови постижения, по-добре е да изчистите старите случаи и да помогнете на близките. Началата ще изискват твърде много усилия и ресурси, лидерски умения, но не и фактът, че ще завършат добре.

През цялата година трябва да се пазите от болести и наранявания. Няма особена опасност, но през топлия сезон си струва да се изследват и укрепят тялото и духа. До края на годината всички натрупани сили може да са необходими за окончателен пробив в текущите дела или за подготовка за глобално начинание през новата година.

Годината ще бъде богата на познати: приятелска, бизнес, романтична. Не е факт, че тези хора ще се задържат дълго в живота на Плъха, така че има смисъл да използват потенциала си веднага. В любовните афери човек не трябва да лъже и манипулира, е много вероятно всичко това да се разкрие и другата половина да си тръгне със скандал.

В същото време женените мъже ще могат да направят къщата своята надеждна крепост. Основното нещо е да не се поддавате на моментни страсти с други жени.

За жена

Както препоръчва хороскопът на Плъх 2022, жената трябва да се съсредоточи върху семейството си и собственото си благополучие. През пролетта и есента деца и възрастни роднини определено ще поискат помощ. Не бива да им отказвате.

Също така не е нужно да пренебрегвате собствените си нужди. Годината на тигъра е чудесно време за преследване на здравето и красотата, особено през лятото. Цъфтящи видове като магнит ще привлекат приятни запознанства, които могат да се превърнат в силно приятелство или страстна романтика.

Бизнесът ще върви гладко, без много възходи и падения. Това означава, че има време да подобрите своите компетенции или дори да помислите за промяна на професията си. Но е по-добре да се предприемат глобални стъпки през следващата година или в самия край на 2022 г.

Хороскоп на плъхове по зодии

Плъх - Овен

Овенът през 2022 г. трябва да се занимава с по-рано започнали проекти. Новият бизнес може да се провали и да генерира много ненужни отпадъци. Ако има трудна задача, по-добре е да се обърнете за помощ към доверен човек. Не пропускайте възможността да се забавлявате и да си побъбрите на парти, може да има любовен интерес.

Плъх - Телец

Телецът трябва да се подготви за възхода в началото и края на годината. Ще има много работа, шансът за добра сделка или награда е голям. През цялата година трябва да наблюдавате здравето си и да не се пренапрягате. В началото на лятото е възможно началото на вихрен романс. Семейните хора ще се радват на премерен, спокоен домашен живот.

Плъх - Близнаци

Близнаците ще могат да успеят в ситуации, когато резултатът зависи само от тях. Рационалността и планирането ще ви помогнат да постигнете добър резултат. През есента е възможно да се намери любов, най-важното е да не се разсейвате от романси с повърхностни хора.

Плъх - Рак

Раковете трябва да умерят настроението си, особено през пролетта. Освен това не разчитайте на успех в колективни дейности. В тази ситуация никой просто няма да види индивидуален труд. През лятото е възможно да укрепите почти изгубена връзка с някога любим човек.

Плъх - Лъв

Лъвовете ще трябва да работят усилено през 2022 година. Звездите ще предоставят възможности за кариерно израстване, но за останалото ще трябва да забравите за известно време. В края на годината ще има възможност да подобрите живота си. Основното нещо е да следите здравето си, особено през студения сезон.

Плъх - Дева

Девите трудно ще маневрират в бурна година. Плановете ще трябва да се ревизират често и понякога да се поставят на заден план. Ще трябва да поемете отговорност за себе си, а не да пренебрегвате „мръсните“ трикове. В любовната сфера няма да има особени различия, но със сигурност ще се случат малки кавги на базата на ежедневието.

Плъх - Везни

Везните трябва да планират своите дейности, като имат предвид по-мъдрите и влиятелни колеги и приятели. Вземането на решения самостоятелно е трудно, но потенциалните съюзници могат да имат скрити мотиви. Ето защо е по-добре да не рискувате и да продължите да разработвате проекти, започнати по-рано. През пролетта са възможни романтични запознанства, но не е задължително те да завършат със сериозна връзка.

Плъх - Скорпион

Скорпионите ще трябва да преразгледат бизнес тактиката си и да бъдат внимателни. Там, където по-ранната агресия и напористия начин донесоха успех, ще чакат проблеми. През лятото трябва да се грижите за здравето си, да обърнете специално внимание на нервната система.

Плъх - Стрелец

Стрелецът трябва да умери емоционалността им. В началото на годината ще има възможност да се докажете. Ако нищо не бъде развалено, тогава през есента ще има печалби и спокойно време. Струва си да разгледаме по-отблизо любовния интерес.

Плъх - Козирог

Козирозите трябва да се научат да бъдат малко по-гъвкави в професионалните въпроси. През 2022 г. способността им да работят по шаблон ще бъде неефективна. През лятото и есента обаче те ще имат малка печалба. Необвързаните ще получат много шансове за обещаващи познанства.

Плъх - Водолей

Водолеите трябва да отделят много време за здравето си. В началото на годината са възможни обостряния на хронични заболявания. По-добре е да отложите новото начало до по-добри времена. Но с приятели е по-добре да прекарвате повече време. Те ще ви помогнат да разрешите проблемите и ще ви бъдат от голяма помощ в бъдеще.

Плъх - Риби

Рибите трябва да се подготвят за периода на стагнация. В Годината на тигъра не бива да рискувате, да се включвате в приключения, да стартирате нови проекти. Невъзможно е обаче да се пропусне и текущото развитие. Най-продуктивното време е първият месец от годината, както и средата до края на есента. Най-добре е да прекарате една година в грижа за себе си и близките си.

По-добре е представителите на знака Плъх да прекарат годината на Тигъра в спокойствие и редовност. Планирането ще ви помогне да избегнете проблеми, а здравословният подход към живота ще бъде основата за хармоничен начин на живот.

Интересни статии...