Лунният календар 22 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 22 януари 2022 г., кой лунен ден е 22 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

22 януари 2022 г., събота

Намаляваща Луна (трета фаза)
20 лунен ден до 21:54 22.01.2022г
21 лунен ден от 21:54 22.01.2022
Луна в зодия зодия Дева
Лунна залеза ↓ 10:46
изгрев на луната ↑ 21:54
Лунна видимост 82%

Влиянието на луната на 22 януари 2022 година

Намаляваща Луна (трета фаза)

През този период натрупаната по-рано енергия започва да се изразходва за изпълнение на сложни задачи, изпълнение на важни задачи и саморазвитие. Препоръчително е да се включите активно в тази фаза, тъй като след Пълнолунието все още има голям енергиен потенциал, който ще бъде изразходван, докато Луната отслабва. Благоприятен период за бизнес комуникация, работа в екип, анализ на ситуацията. През този период общуването, общуването между хората става важно, следователно могат да се установят взаимоотношения и съществуващите да се пренесат на ново ниво, да се примирят и изяснят конфликтните моменти. Съвместната работа в екип става по-ефективна от самостоятелната работа.

Спортът е благоприятен. Не е необходимо да се ограничавате в храненето, през този период енергията не се натрупва в тялото, а се консумира. Грижите за тялото и кожата ще донесат добри резултати, но е по-добре да отложите прическите до нарастващата луна.

20 лунен ден

Интересен и активен ден, когато взетите решения могат коренно да променят бъдещия ход на живота, особено ако знаете точно какво искате и сте уверени в своите решения. А за тези, които все още не са готови за промяна, трябва да се включите в самоанализ и да помислите към какво се стремите и какво сте постигнали. Оценявайте се разумно, не се поддавайте на гордост и егоизъм.

Днес си струва да се сбогувате с лошите навици, денят е благоприятен за прочистване и избавяне от всичко негативно. Днес можете да се погледнете отвън и да осъзнаете какво трябва да остане в миналото, какво трябва да се коригира и какво трябва да вземете със себе си в бъдещето. Днес можете да сключвате договори, да извършвате сделки, да вземате отговорни решения в бизнеса и работата. Работете по изпълнението на смели идеи и планове. Умерените упражнения, без стрес върху гръбначния стълб, масажната сесия, ароматерапевтичната баня ще са от полза за вашето здраве и благосъстояние.

21 лунен ден

Благоприятен ден, който продължава енергията на развитие и промяна. Активира се вдъхновение и творческа енергия, което допълнително помага на работата. Вътрешният потенциал се отваря, активират се скрити сили и резерви, появяват се увереност и ефективност, желание за реализиране на целите. Готовността за трансформация се увеличава.

Днес комуникацията, приятелството и работата в екип също стават все по-важни. Бъдете отворени към света и хората. Работата заедно ще донесе страхотни резултати. Бъдете честни, приятелски настроени и доброжелателни и не давайте обещания, които не можете да спазите. Денят е благоприятен за работа по сложни проекти, сключване на сделки, въвеждане на нови идеи. Можете да се отпуснете активно, да спортувате и да извършвате закалителни процедури. Препоръчително е да се ограничат месните продукти и алкохолните напитки.

Луна в Дева

Необходимо е да се прояви отговорен и практичен подход в бизнеса. Можете да правите вкъщи, да подреждате, да решавате битови въпроси. Поведението на хората става по-рационално, придирчиво, което, разбира се, повишава отговорното отношение към бизнеса, но може и да влоши отношенията, да създаде кавги по дреболии. Рутинната работа, работата с документацията върви добре. Не бива да предприемате рисковани действия. Препоръчва се леко хранене.

Събота

Ден под въздействието на енергията на планетата Сатурн, влияещ върху работата и придобиването на нови знания.Можете да се справите с решаване на текущи проблеми, планиране, водене на бизнес преговори, учене и саморазвитие.

Интересни статии...