Какво да подарите на момиче за Нова година: подаръци, които определено ще зарадват вашия любим

Идва най-важният празник на годината и в тази новогодишна нощ всички жени искат мъжете им да представят нещо специално като подарък. Какво можете да дадете на приятелката си за новата година - този въпрос интересува много млади хора. В последните дни на изходящата година те тичат из магазините в търсене на перфектния подарък, така че близките им да оценят усилията им. Как да угодим на скъпата и единствена през Нова година? Какъв подарък може да я направи истински щастлива? Всяко момиче е уникално по свой начин и ако едно директно каже какво иска да намери под елхата, то второто мълчаливо ще чака дългоочакваната изненада да бъде закупена от любимия.

За какви подаръци мечтае всяко момиче?

Изборът на подарък за момиче трябва да се подхожда отговорно, тъй като понякога е трудно да се угоди на жените

Всички жени се грижат за външния си вид. Мъжът трябва внимателно да изясни кои магазини за козметика и модни бутици предпочита неговата любима.

Не е необходимо да купувате козметика и дрехи, особено след като можете да си купите нещо съвсем различно от това, от което вашият любим ще се нуждае. Но сертификат за подарък от любимия й магазин ще бъде най-добрият подарък за новата година. Самата тя ще може да закупи всички онези неща, които ще й харесат.

Жените искат да получат следното заедно с подарък за новата година:

 • Потвърждение в подаръци, че връзката ви е достигнала ново ниво;
 • Така че дареното нещо е едновременно красиво и полезно;
 • Трябва да докажете, че истински се интересувате от нейния живот, интереси и хобита и да вярвате, че вашата приятелка е най-добрата;
 • Момичетата искат новогодишните празници да се превърнат в един вид приказка, за която всички момичета са мечтали от детството си.
 • Единствената ви със сигурност ще хареса луксозни неща, които самата тя не би могла да си позволи.

Списъкът с най-добрите новогодишни изненади за момиче изглежда така:

 1. Бижута. Вашият любим със сигурност ще бъде зарадван както със скъпа диамантена висулка, така и със скромна сребърна халка. Виждайки красива кадифена кутия, очите й веднага ще светнат, няма съмнение за това. Вариантът не е оригинален, но луксозен и никоя жена няма да откаже такова представяне.

  Бижутата едва ли ще оставят безразличен човек от нежния пол.

 2. Оригинални новомодни приспособления: мобилен телефон, таблет, лаптоп, навигатор и др.
 3. Скъпата луксозна козметика би била добър вариант. Много жени не могат да си позволят луксозна козметика, така че шикозен набор от скъпи парфюми, кремове и серуми само ще ги зарадват.

Внимание! По-добре е да знаете предварително какъв аромат предпочита вашите други значими. В противен случай козметичен комплект, чиято миризма няма да се хареса, силно ще я разочарова, както и вие.

 1. Различни абонаменти и сертификати. Фитнес клуб, плувен басейн, танци, салони за красота, спа процедури - като цяло всичко, от което се интересува вашият значим човек.
 2. Някои хора предпочитат да получават пари за подарък за новата година. Но трябва предварително да разберете как ще реагира вашият любим при вида на плик с банкноти. Много от тези новогодишни подаръци ще бъдат неприятни, защото те чакаха истинска изненада. Може да се вярва, че такива подаръци просто се изкупуват от тях, дори ако сумата е много значителна.
 3. Романтично пътуване. Никоя жена със сигурност няма да откаже такава новогодишна изненада. Подарете на любимата си два билета за Париж и нейното щастие определено няма да има граница.Мнозина мечтаят да получат такъв подарък от любим мъж, това ще бъде наистина прекрасно поздравление.

Можете да зарадвате момиче с романтично пътуване до топли страни

Какво НЕ да се дава

Има подаръци, които могат едновременно да радват и силно да разочароват любимия ви. Преди да купите подарък за момиче за новата година, трябва добре да помислите дали да подарите това или онова нещо. Много е лесно да обидите необмислени действия, но може да бъде изключително трудно да възстановите добрите отношения. И така, какво е по-добре да не давате на приятелката си?

 • Пълнени играчки. Има мнение, че всички момичета обичат да получават плюшени мечета и други животни като подарък. Този сладък подарък наистина ще зарадва само твърде млади момичета или онези, които събират плюшени играчки. Също така е позволено да се дава мека играчка в самото начало на романтична връзка. Просто нека бъде наистина красива, сладка играчка, а не плюшено куче от най-близкия магазин. Също така букетите от плюшени животни изглеждат много сладко като оригинална изненада за близките.
 • Бельо. Смята се, че това е един от най-желаните подаръци за всяко момиче. Да, всички жени обичат красивото бельо, никой няма да спори с това. Но можете ли да познаете размера? И ще купите ли точно това, което наистина ще зарадва приятелката ви? Най-добрият изход е да закупите сертификат за подарък от магазин за бельо.
 • Кухненски прибори. Различни тигани, набори от нови ястия, тенджери едва ли ще зарадват приятелката ви, дори ако тя обича да готви.

Има няколко неща, от които да се откажете в навечерието на Нова година.

На бележка! Единственото изключение може да бъде тази опция: самата любима ще озвучи, че е мечтала от много дълго време, например за бавна печка или производител на хляб. Тя ще се зарадва на такъв подарък.

 • Книги. Отново можете да представите книгата на любимата си, само ако тя каже, че отдавна иска да придобие събраните творби на определен автор. В противен случай да дарявате книги според вашия вкус не си струва.

Практични подаръци

Много жени предпочитат да получат практично нещо като подарък за Нова година, което ще бъде полезно в бъдеще. Какво да дам на момиче за новата година от практически неща?

 1. Кафе машина или добра кафеварка. Момичетата обичат да се глезят с чаша силно кафе или капучино, така че такива подаръци ще бъдат много полезни.
 2. Устройство за приготвяне на кисело мляко или сладолед. Ако представите на любимия си фритюрник, тя може да разглежда това като желанието ви да приготвяте ежедневни пържени картофи, които между другото любимият ви не яде. Но производителят на кисело мляко или производителят на сладолед са точно онези неща, които наистина ще зарадват любимия ви. Никой никога не се е отказвал от натуралното кисело мляко или сладолед.
 3. Хубава камера. Много хора обичат да се снимат и да снимат други. Това ще бъде наистина добре дошъл новогодишен подарък за момичета.
 4. Топло одеяло. Колко е хубаво да се увиете с вълнено одеяло, с книга и чаша топъл чай през студените зимни вечери.

Практични подаръци

Романтични и уютни подаръци

Много момичета предпочитат да получат незабравимо преживяване като подарък за Нова година, а не нов мобилен телефон или комплект козметика. В този случай има следните опции за оригинални решения, кои от романтичните подаръци могат да бъдат представени за новата година на вашата приятелка:

 • Конна езда за двама
 • Новогодишна разходка с лимузина през града през нощта
 • Два билета за изпълнението на любимата й група
 • Романтична вечеря в шикозен ресторант
 • Направи си сам торта. Може да не бъде направено перфектно, но любимият ви определено ще оцени вашите усилия.

Ако не знаете какво да подарите, просто зарадвайте момичето с романтична вечеря.

Със сигурност ще изненадате и зарадвате любимия с такива новогодишни чудеса.

Момичетата обичат уютни, сладки подаръци.Обърнете внимание на това, когато избирате новогодишен подарък за любимия. Какво могат да си купят момичетата?

 • Топъл махрен халат
 • Красива лампа или подова лампа
 • Тава за закуска в леглото
 • Тери пижама
 • Чехли под формата на сладки животни

Аксесоари като подарък

Също така мъжете трябва да знаят, че момичетата вероятно ще се зарадват на нови аксесоари, които самите те или не могат да си купят, или по някаква причина отлагат покупката. Това може да са следните неща:

 1. Хубав куфар за пътуване. Нещо, което е просто незаменимо за постоянно пътуване. Разбира се, ще пътувате заедно из страни, но момичето трябва да има свой собствен стилен и просторен куфар.
 2. Чанта. Рисковано е да си купите съединител или чанта като новогодишен подарък, но който не рискува, както знаете, не пие шампанско. Опитайте се да изберете продукт от световна марка, който да се впише в стила на вашата приятелка. В крайна сметка асистент по продажбите ще ви помогне, просто опишете възможно най-подробно какви са предпочитанията на вашата приятелка към чантите. Той ще вземе точно опцията, която подхожда на гардероба на любимата му.
 3. Портфейл. Изберете червен или бургундски портфейл, защото според Фън Шуй именно такъв портфейл носи просперитет. Не забравяйте, че момичетата много обичат да използват тези неща и определено ще оценят вашите дълбоки познания в областта на привличането на парични потоци. Не забравяйте да поставите сметка в нов портфейл, има такъв знак.
 4. Ръкавици. Много момичета не купуват скъпи изделия от кожа или велур за себе си, пестейки пари за това. Затова представете любимата си в красива кутия с нови скъпи ръкавици, така че ръцете й да са винаги топли. Просто погледнете предварително с какви обувки е облечено вашето момиче, какъв цвят е връхното й облекло и чанта.

Такива аксесоари със сигурност ще зарадват момичето.

Перфектен подарък за любима

Мъжете често се оплакват, че любимите им момичета говорят твърде много. Когато решавате какво ще подарите на любимите си хора в навечерието на Нова година, изслушайте многобройните им разговори и ще се намери намек какъв подарък да подарите на любимото си момиче.

 • Приятелката ти е постоянно в седнало положение - в колата, на работа, поради което гърбът й се уморява и краката й се подуват. Дайте й масажен стол или професионален курс за масаж в салон за красота.
 • Вашата любима, в натоварения си работен график, не може да намери време да посети фитнес клуб или фитнес зала? Подарък под формата на бягаща пътека, велоергометър, елипсоид ще бъде много полезен, ако едно момиче иска да има красива фигура.
 • Момичето няма ли време да посети майстор на маникюр и педикюр? Подарете й професионални комплекти, за да може по всяко време да подреди краката и ръцете си, като направи маникюр и педикюр.
 • Тя многократно се оплаква, че лаптопът й винаги е в ремонт. Естествено, новият компютър ще бъде най-добрият новогодишен подарък за вашия любим.

Новогодишният подарък може да бъде допълнен с кутия елитен шоколад, защото всички знаят, че всички момичета са големи любители на сладкото. Дори тези, които следят здравето си и се придържат към принципите на правилното хранене, искат да се поглезят със сладкиши по новогодишните празници. Също така, луксозен букет цветя няма да е излишен. За Нова година това също е подходящо допълнение към подаръка, тъй като всички момичета имат удоволствието да получат красиви цветни аранжировки.

Разбрахме какво можете да дадете на момиче за новата година. Най-важното е, че когато избирате подаръци за Нова година за любимата си, не забравяйте, че трябва да я зарадвате, изненадате и завладеете с оригинално решение. Не трябва да е подарък „за показване“, просто защото е прието да се подарява нещо през новата година. Настоящето трябва да бъде от сърце и от сърце, така че любимата да оцени вашите усилия и желание да й угоди.

Интересни статии...