Маникюр за годината на Тигъра 2022: най-добрите идеи за празника!

Сред модата и просто красавиците отдавна има традиция да празнуват Нова година в съответствие с нейния символ. Внимателният избор на цветове в облеклото и интериорния дизайн, използването на символи, подходящ декор са всички важни атрибути за привличане на късмет през Нова година. Тази традиция не пощади изкуството на ноктите. Как да изберем маникюр за годината на тигъра, каква палитра, какво ще хареса символът на 2022 и какво не? Е, отпуснете се и заповядайте в света на маникюра по Фън Шуй.

Избор на палитра

Господарят на джунглата, Тигърът, се прокрадва безшумно. Но този символ не е прост, не е обичайният с червени ивици. 2022 е годината на Водносиния тигър. Но любителите на ярко червена палитра не трябва да се разстройват. За тях има варианти за дизайн, които ще се харесат на мустакатия хищник.

Основните цветове на 2022 г. са:

  1. Синьо и всички нюанси на синьото;
  2. Черно и графит
  3. Бежово и всичките му нюанси,
  4. Тигров принт.

Нека да анализираме всеки от тях и да видим кой цвят ще изглежда най-изгоден и ще привлече късмет през 2022 година.

Ако не вярвате в хороскопите и просто искате да видите много идеи за новогодишен маникюр, тогава следвайте връзката.

Синьо и всички нюанси на синьото

Синият спектър е много взискателен за единството на изображението. Не можете да носите червена рокля със син маникюр. Всичко трябва да бъде хармонично и взаимно допълващо се.

Син маникюр в годината на тигъра ще привлече късмет.

Синият цвят с различна наситеност има специална ефирност. Следователно тоалетът трябва да бъде избран от течащи и деликатни материали. Прохладата и свежестта трябва да духат от изображението. Тъй като нашият покровител е свързан с водата, тогава стилът е подходящ.

Разбира се, тъмно синьото също е подходящо. Той като дълбоко синьо море изненадва със своето богатство и строгост. Този сянка изглежда уважаван и елегантен.

Най-добрите комбинации със синия и светлосиния спектър са бяло и сребристо. Самото покритие може да бъде матово и гланцово. Тук няма специални забрани.

Цветовете на Годината на тигъра са синьо и бяло.

Що се отнася до формата и дължината на ноктите, тук има специален разговор. Ако формата може да бъде всяка, тогава има изискване за дължината на ноктите. Синьото губи много на къси нокти. Разбира се, много зависи от дължината на нокътното легло. Ако тя е малка сама по себе си, а дори и широка, по-добре е да изберете различен цвят, например гол. В противен случай трябва да надграждате.

Черно и графит

Много демократичен цвят. Подходящ за всякакъв вид: от жена вамп до пакостлив хипи. Разбира се, ако е избран образът на "младата дама Тургенев", тогава трябва да се въздържите от черни невенчета.

Черно-графитното покритие е „приятелско“ със злато, сребро и бяло. Специален шик ще даде матово покритие. Това ще направи вашия маникюр най-изискан и дискретен.

При избора на формата на дървените стърготини трябва да се има предвид, че черните нокти могат да предизвикат асоциация със „семена“ или „пачи нокти“. Ето защо, ако наистина искате черен маникюр, трябва да се консултирате с майстора, за да избегнете абсурдите в изображението. И разбира се, черните и къси нокти са абсолютно несъвместими.

Бежово и всичките му нюанси

Ето къде е фантазията. Nude е идеална за всяка визия. Може да се комбинира с всякакъв стил и е подходящ за всяка партия: от приятелска до корпоративна. И тогава, след празниците, няма нужда да бягате и да преработвате маникюра.Бежовата палитра се комбинира с абсолютно всеки цвят. Тук няма ограничения. Съществува и абсолютна свобода при избора на дължината на нокътя. Къси и дълги, овални и квадратни, бадемови и стилетни. Голият изглежда страхотно във всяка версия.

Тигров принт

Без значение как модачите изсумтяват, тигровата щампа прави през 2022 г.! Това е не само символ на собственика на годината, но и чудесен вариант за новогодишен дизайн на ноктите. Което ще е подходящо за всяка визия. Достатъчно е да отделите един единствен нокът и маникюрът ще „искри“ по специален начин.

Тигровият маникюр е добър, защото не изисква допълнителни декорации. Той е много елегантен и демократичен. Перфектен за ежедневно носене и може да бъде направен във всяка техника от аерография до боядисване.

Нека поговорим за дизайна

Нова година е празник. Това означава, че маникюрът за годината на тигъра трябва да съчетава както сдържаността, присъща на характера на покровителя, така и яркостта, която се очаква в новогодишните дни.

Аква дизайн

Цветовата палитра за тази посока е всяка, с изключение на черното. Всички останали цветове, за които вече говорихме, са перфектни. За декорация можете да използвате както тигров печат, така и водна тема: имитация на вълни, водна пяна, речно или морско дъно, мехурчета и други опции, които разкриват темата. Перфектно допълнен от различни картини и рисунки. Но не се препоръчва да избирате камъни и кристали: те ще направят ноктите тежки и претенциозни.

Триене

Перфектното решение за всеки цвят. Ще направи маникюра ви ярък и привличащ вниманието. Допускат се боядисване, геометрия, щамповане, аерография. Основното нещо е да се придържате към умереност, така че маникюрът да не изглежда "сврака".

Блясък, кристали, камъни

Тигърът не обича специален блясък. Той е потаен и дискретен. Ето защо е по-добре да оставите това допълнение към дизайна за друг повод. Но ако наистина искате, тогава можете да украсите един или два невен без фанатизъм.

Градиент

Тигърът го обожава. Факт е, че плавният преход от един цвят в друг е свързан с играта на светлината и сенките. И какво трябва да направи такъв страшен хищник? Правилно! Умело се скрийте и се появете неочаквано.

Градиентът е красиво допълнен от тигров принт. Изглежда страхотно във всяка цветова схема. Тя може да бъде украсена с всяка картина.

Френски

Класика, която никога няма да излезе от мода. Не се нуждае от коментари и дълги разсъждения. Тигровото яке ще изглежда много интересно и привлекателно.

Аерография

Това е истинска бомба в изкуството на ноктите. Този дизайн привлича погледа, кара ви да погледнете по-отблизо маникюра.

Принтът, разбира се, е тигров. Това могат да бъдат ивици и с подходящо умение дори рисунка на самия покровител. И това несъмнено ще зарадва Тигъра.

Котешко око

Бързо, лесно, елегантно. Това е мотото на покритието "котешко око". Този дизайн не изисква никакви допълнения под формата на рисуване, триене, кристали и други декорации.

Дълбоките, тъмни тонове изглеждат особено красиви: синьо, черно, зелено. Преливникът може да бъде както златен, така и сребърен, това е въпрос на вкус.

Живопис

Никога няма да загуби своята актуалност. Едно предупреждение: рисунката трябва да съответства на новогодишната тема и да комбинира както празник, така и тигърни символи. За рисуване можете да използвате всяка техника: щамповане, шаблони, стикери, художествена версия. Това е единственият дизайн, който може да бъде допълнен със кристали за симулиране на тигрови очи, например.

Това, което сърцето ти желае!

Когато избирате маникюр за годината на тигъра, не трябва да се спирате на анималистичната тема. И все пак Нова година е прекрасно, светло време. Важно е да обърнете внимание на цялостния ансамбъл, така че изображението да е цялостно и хармонично. Основното е, че красивият маникюр е приятен и не скучен. В крайна сметка ще трябва да го носите повече от един ден.

Интересни статии...