Лунният календар 19 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 19 януари 2022 г., кой лунен ден е 19 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

19 януари 2022 г., сряда

Намаляваща Луна (трета фаза)
17 лунен ден до 17:50 19.01.2022г
18 лунен ден от 17:50 19.01.2022
Луна в зодия лъв
Лунна залеза ↓ 10:06
изгрев на луната ↑ 17:50
Лунна видимост 98%

Влиянието на Луната на 19 януари 2022 година

Намаляваща Луна (трета фаза)

През този период натрупаната по-рано енергия започва да се изразходва за изпълнение на сложни задачи, изпълнение на важни задачи и саморазвитие. Препоръчително е да се включите активно в тази фаза, тъй като след Пълнолунието все още има голям енергиен потенциал, който ще бъде изразходван, докато Луната отслабва. Благоприятен период за бизнес комуникация, работа в екип, анализ на ситуацията. През този период общуването, общуването между хората става важно, следователно могат да се установят взаимоотношения и съществуващите да се пренесат на ново ниво, да се примирят и изяснят конфликтните моменти. Съвместната работа в екип става по-ефективна от самостоятелната работа.

Спортът е благоприятен. Не е необходимо да се ограничавате в храненето, през този период енергията не се натрупва в тялото, а се консумира. Грижите за тялото и кожата ще донесат добри резултати, но е по-добре да отложите прическите до нарастващата луна.

17 лунен ден

Енергично интензивен ден, когато трябва да покажете най-добрите си качества по отношение на хората и света. Бъдете внимателни, грижовни, мъдри, избягвайте негативните изрази. Ще има прилив на сили и енергия, които трябва да бъдат насочени за добро, в противен случай може да намери изход в конфликти. Денят благоприятства любовта и нейните проявления, днешната енергия допринася за установяването на взаимоотношения. Творчеството се събужда, дава вдъхновение и отваря нови аспекти на света. Днес можете да се занимавате с активен отдих, да реализирате интересни идеи и да създавате познанства. Ден, когато пътуванията вървят добре. Здравето обещава да бъде добро, без обостряния, благосъстоянието до голяма степен ще зависи от вътрешното състояние.

18 лунен ден

Ден, който може да бъде тежък. Днес трябва да отделите време за работа, особено за работа върху себе си. Всеки ще получи своя урок и ще трябва да премине през него. Ситуацията се усложнява от вероятността от илюзии и самоизмама. Бъдете внимателни и умерени в проявите си, обръщайте внимание на знаците и информацията, за да се поучите от урока си и да се поучите от него. Много е важно да поддържате вътрешен мир и да работите чрез негативни нагласи и чувства в себе си, стремейки се към хармония и приемане. Не бързайте да осъждате хората, бъдете по-толерантни и мили. Важно е да бъдете деликатни в общуването, може да възникнат ситуации на недоразумение. Днес трябва да обърнете внимание на себе си и действията си, да анализирате причинно-следствените връзки и да осъзнаете, че всичко зависи от вас. Отложете сериозните бизнес решения до по-подходящ ден, не се препоръчва да сключвате договори. Днес втвърдяващите процедури, умерената физическа активност и почистващите процедури ще бъдат от полза.

Луна в Лъв

Време на светло и смело проявление, благородни дела. Има самочувствие, решително отношение към действията, желание за почивка. Обичайте себе си и околните, не се страхувайте да демонстрирате своите таланти и способности пред света. Днес се препоръчва да обърнете внимание на външния си вид, да се обличате, да изглеждате ярки. Можете да извършвате промени в изображението.

Сряда

Ден под влиянието на енергиите на планетата Меркурий, благоприятен за работа, бизнес, умствена работа. Днес можете да подписвате договори, да преговаряте, да установявате полезни комуникации.Ден, който трябва да бъде посветен на развитието и изпълнението на задачите и целите.

Интересни статии...