Хороскоп за 2022 жена Риби

Хороскопът за Риби за 2022 г. обещава нови срещи за жени, които ще накарат сърцата им да спрат с предчувствие за щастие. Да се потопите в прибързана романтика би било изключително неразумно. Тигърът, макар и воден, е способен да ви докара до лудост със своята харизма и магнетизъм.

Любов и взаимоотношения

Венера и Марс имат силно влияние върху жените Риби. Венера подобрява очарованието и лекотата, докато Марс добавя страст. Меркурий, като верен помощник в създаването на познанства, изглажда трудностите в общуването. Изглежда, че изглеждате по-млади и просто витаете над земята. Не губете почва под краката си, за да не паднете. Нека илюзиите остават илюзии, но трябва да разсъждавате разумно.

От началото на годината Юпитер и Нептун защитават Рибите от фатални грешки, но с настъпването на август и двете планети са в ретроградно движение. Това означава, че Рибите не трябва да разчитат на тях. През този период се увеличава рискът от разрушаване на крехка връзка с някаква неизречена дума или прекалено емоционална реакция на пропуск в поведението. До края на есента различни неприятности се стремят да се заявят. Вродената чувствителност на Рибите по това време може да изиграе жестока шега с тях.

През първите месеци на годината на Тигъра установените семейни отношения под влиянието на Венера се променят към по-пламенни, сякаш те вдишват втори вятър. Марс и Меркурий подновяват привлекателността на съпрузите един за друг. До края на годината емоционалността ще намалее, отстъпвайки на известна агресивност.

Краят на годината е благоприятен за раждане, след което ненужното напрежение в отношенията се облекчава. Това обаче обещава появата на проблеми от съвсем друг вид. Нека близките помогнат, иначе умората ще се отрази на детето.

Отношенията с децата в семейството са неравномерни през цялата година. Ако първата половина е повече или по-малко спокойна, тогава втората половина ще изисква търпение и такт от двете страни. Най-трудни по отношение на намирането на общ език са втората половина на май и последните две десетилетия на септември.

Възрастните роднини ще се нуждаят от внимание в началото на лятото. Дайте пример на децата в грижите за близките.

Кариера

Както препоръчва хороскопът за 2022 г., жените Риби трябва да поддържат позиции в службата. Придвижването нагоре по кариерната стълба ще изисква увереност, която те няма къде да предприемат. Твоят коз е спокойствието и последователността. Те са в очевиден дефицит тази година и ще го оценят.

Изкачване на кариерната стълба за жени - Рибите не са толкова важни, колкото семейството и връзките с любимия ви мъж. Това е за най-доброто, защото 2022 г. не е най-благоприятната година за тях в това отношение. Вземането на важни знакови решения, поставянето на ултиматуми и работата с персонала не са тяхната силна страна.

От друга страна, Рибите ще запазят работата си, въпреки реорганизацията, финансовите сътресения. Финансовото състояние, въпреки че няма да се подобри, ще остане стабилно.

Здраве

Емоционалното състояние е изложено на риск тази година. Това може да доведе до леки здравословни проблеми, но не и фатално. Гаранцията за благополучие е философско отношение към реалността, чувство за хумор в обществото.

Бурните връзки с противоположния пол могат да бъдат причина за търсене на медицинска помощ. Тази опция е възможна, ако не контролирате чувствата в разгара на пролетта. Лятната ваканция е повече за възстановяване, отколкото кратка ваканция.

През есента тялото особено се нуждае от почивка. Неспокойна година, промените в услугата и конфликтите в семейството се чувстват. В крайна сметка изобщо не обичате промяната. Позволете си да се отпуснете в дълга есенна вечер с любимия си филм, плетене, да се отдадете.

Интересни статии...