Анимирани картички Честита Нова 2024 Година на Дракона - 2024 Година на Дракона

Анимираните картички са още един оригинален начин да поздравите приятели, роднини, колеги или просто познати за Новата 2024 година на Дракона. Красивата новогодишна анимация запазва частица от невероятната магия, присъща на зимните празници и перфектно предава специалната атмосфера на новогодишната нощ.

Създадохме за вас селекция от голямо разнообразие от "живи" картинки, сред които лесно можете да намерите анимирани картички, които са подходящи за поздравяване на деца и възрастни за Новата 2024 година на Зеления дракон.

Класически

Универсална версия на пощенска картичка, която може да бъде допълнена с красиво поздравление за Нова година 2024 в стих или проза, е класическа анимация, на която изображението може да трепти или да се движи.

Важно! Преди да изпратите такъв подарък на някого, помислете дали джаджата на човека е достатъчно модерна. Движещата се картина е много готина, но тежи много пъти повече от статична картина със същия размер във формат .jpeg.webp или .png.webp, което означава, че ще изисква повече трафик за изтегляне и повече памет на устройството за съхранение.

Традиционните новогодишни GIF.webp файлове (.gif.webp) най-често се изобразяват като:

 • зимни пейзажи;
 • Коледна елха;
 • Коледна украса и красиво опаковани подаръци;
 • Дядо Коледа или Снату;
 • Снежанка;
 • Снежен човек;
 • символ на отиващата си година (Заек) или настъпващата (Дракон);
 • чаши шампанско.

Много интересно изглежда и анимацията, на която се появяват поздравления за Нова година 2024 или трогателно пожелание за щастие през следващата година.

Мини пощенски картички

Ако планирате да пожелаете Честита Нова 2024 година, като изпратите файл чрез месинджър или поставите пощенска картичка на стена в социална мрежа, по-добре изберете компактни анимирани картинки във вертикална ориентация. Такива анимирани изображения тежат по-малко от голяма хоризонтална пощенска картичка, но в същото време изглеждат по-големи на екрана на притурката.

За да изтеглите любимите си GIF.webp файлове, щракнете върху изображението в галерията. Картината ще се отвори в пълен размер и можете да я изтеглите на вашето устройство по обичайния начин.

Със символа на годината Дракон

Предстоящата 2024 г. ще бъде годината на Зеления дървен дракон, което означава, че анимацията за поздравления за Нова година може да включва различни дракони:

 • традиционен китайски дракон;
 • Беззъб от известния анимационен филм "Как да си дресираш дракон" ;
 • Змея Горинич и други

Честита Нова Година

Добър начин да споделите новогодишното настроение е оригиналната "жива" картичка "Честита Нова Година!" . Предлагаме безплатно изтегляне на красиви GIF.webp файлове, за да поздравим приятели и познати за предстоящите празници.

Можете също да изтегляте изображения в по-удобен формат за смартфони, таблети и социални мрежи.

С Дядо Коледа и Снежанка

Децата винаги много харесват снимки, на които Дядо Коледа или Дядо Коледа бързат да им доставят дългоочаквани подаръци.

Тази снимка ще зарадва и възрастните, защото Нова година е период, в който във всеки се събужда по детски наивно очакване на приказка и магия.

Готино

Искате приятел или колега да се усмихне, когато получи вашето съобщение - изпратете забавна анимация с оригинални пожелания. Такова поздравление определено няма да бъде загубено сред многото поздравления, които идват на този празник.

Коледа

След Новата 2024 година ще празнуваме православната Коледа - и за този празник имаме и красиви пощенски картички с анимация.

Още повече идеи как да пожелаете на роднини или просто познати Весела Коледа през 2024 г., както и много красиви картички с пожелания можете да изтеглите от страницата на нашия сайт "Картинки за Коледа" .

Стара нова година

Уникален празник, твърдо установен в културата ни и идващ на 13 януари, традиционно завършва периода на дългите зимни празненства. Въпреки че този ден не е отбелязан в производствения календар, мнозина ще се радват да получат Честита Нова Година от приятел, особено ако това е страхотна „жива“ снимка.

Също така в нашата селекция от анимации има вертикални картички за поздравления за Старата Нова година 2024.

Как се прави анимирана картичка

Ако, въпреки цялото разнообразие от предлагани опции, вие не сте нашата идеална картина, ние ви предлагаме да научите как да създавате анимирани поздрави с помощта на специални онлайн услуги и да създадете свои собствени поздравления „Честита Нова година 2024“ за приятели или роднини.

Можете да създадете оригинални "живи" снимки въз основа на готови пощенски картички или снимки, като използвате следните услуги:

 • Гифиус;
 • Gif.webp-ове;
 • Canva;
 • FreeGIF.webpMaker;
 • GIPHY;
 • Gif.webpYou.

Процесът на създаване е възможно най-опростен - трябва да качите файл и просто да посочите желания тип анимация.

В Photoshop се създават по-сложни и необичайни ефекти. Можете да научите как да създавате красиви анимации в тази популярна програма, като следвате препоръките от видео урока:

Интересни статии...