Лунният календар 24 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 24 януари 2022 г., кой лунен ден е 24 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

24 януари 2022 г., понеделник

Намаляваща Луна (трета фаза)
22 лунен ден от 23:16 на 23.01.2022 и до 00:40 на 25.01.2022
Луна в зодия Везни
Лунна залеза ↓ 11:04
Лунна видимост 63%

Влиянието на Луната на 24 януари 2022 година

Намаляваща Луна (трета фаза)

През този период натрупаната по-рано енергия започва да се изразходва за изпълнение на сложни задачи, изпълнение на важни задачи и саморазвитие. Препоръчително е да се включите активно в тази фаза, тъй като след Пълнолунието все още има голям енергиен потенциал, който ще бъде изразходван, докато Луната отслабва. Благоприятен период за бизнес комуникация, работа в екип, анализ на ситуацията. През този период общуването, общуването между хората става важно, следователно могат да се установят взаимоотношения и съществуващите да се пренесат на ново ниво, да се примирят и изяснят конфликтните моменти. Съвместната работа в екип става по-ефективна от самостоятелната работа.

Спортът е благоприятен. Не е необходимо да се ограничавате в храненето, през този период енергията не се натрупва в тялото, а се консумира. Грижите за тялото и кожата ще донесат добри резултати, но е по-добре да отложите прическите до нарастващата луна.

22 лунен ден

Спокоен благоприятен ден, когато се препоръчва да се обърне внимание на входящата информация, улики от Вселената. Дори случайни фрази могат да ви дадат отговор на тревожен въпрос. Чувствителността, интуицията и мъдростта са изострени, което помага да се разберат важните знания, да се получат прозрения. Творчеството също се подобрява, не забравяйте да използвате креативен подход във всеки бизнес.

Обичайните работни дела, текущите задачи вървят добре, по-добре е да отложите сериозни въпроси. Препоръчително е да се включите в обучение, саморазвитие и придобиване на нови умения. Днес не трябва да провеждате активни спортни тренировки, трябва да намалите натоварването на гърба, гръбначният стълб ще бъде уязвим. Дайте предпочитание на спокойна почивка и релаксиращи процедури.

Луна във Везни

Проявете спокойствие, това е период на стремеж към духовна хармония и вътрешен баланс. Не е моментът да взимате прибързани решения. Това е време на приятна комуникация, творчество, изкуство, външен вид. Бизнес преговорите са благоприятни и правилно изграденият имидж помага много в бизнеса. Препоръчително е да се ограничи количеството на захарните храни.

Понеделник

Денят е повлиян от лунната енергия, което го прави доста труден, особено емоционално. Днес не си струва да сключвате договори и да вземате важни решения. Препоръчително е да слушате вътрешния глас на интуицията.

Интересни статии...