Лунният календар 23 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 23 януари 2022 г., кой лунен ден е 23 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

23 януари 2022 г., неделя

Намаляваща Луна (трета фаза)
21 лунен ден до 23.01.2022 23:16
22 лунен ден от 23:16 23.01.2022
Луна в зодия Везни
Лунна залеза ↓ 10:55
изгрев на луната ↑ 23:16
Лунна видимост 73%

Влиянието на Луната на 23 януари 2022 година

Намаляваща Луна (трета фаза)

През този период натрупаната по-рано енергия започва да се изразходва за изпълнение на сложни задачи, изпълнение на важни задачи и саморазвитие. Препоръчително е да се включите активно в тази фаза, тъй като след Пълнолунието все още има голям енергиен потенциал, който ще бъде изразходван, докато Луната отслабва. Благоприятен период за бизнес комуникация, работа в екип, анализ на ситуацията. През този период общуването, общуването между хората става важно, следователно могат да се установят взаимоотношения и съществуващите да се пренесат на ново ниво, да се примирят и изяснят конфликтните моменти. Съвместната работа в екип става по-ефективна от самостоятелната работа.

Спортът е благоприятен. Не е необходимо да се ограничавате в храненето, през този период енергията не се натрупва в тялото, а се консумира. Грижите за тялото и кожата ще донесат добри резултати, но е по-добре да отложите прическите до нарастващата луна.

21 лунен ден

Благоприятен ден, който продължава енергията на развитие и промяна. Активира се вдъхновение и творческа енергия, което допълнително помага на работата. Вътрешният потенциал се отваря, активират се скрити сили и резерви, появяват се увереност и ефективност, желание за реализиране на целите. Готовността за трансформация се увеличава.

Днес комуникацията, приятелството и работата в екип също стават все по-важни. Бъдете отворени към света и хората. Работата заедно ще донесе страхотни резултати. Бъдете честни, приятелски настроени и доброжелателни и не давайте обещания, които не можете да спазите. Денят е благоприятен за работа по сложни проекти, сключване на сделки, въвеждане на нови идеи. Можете да се отпуснете активно, да спортувате и да извършвате закалителни процедури. Препоръчително е да се ограничат месните продукти и алкохолните напитки.

Луна във Везни

Проявете спокойствие, това е период на стремеж към духовна хармония и вътрешен баланс. Не е моментът да взимате прибързани решения. Това е време на приятна комуникация, творчество, изкуство, външен вид. Бизнес преговорите са благоприятни и правилно изграденият имидж помага много в бизнеса. Препоръчително е да се ограничи количеството на захарните храни.

Неделя

Енергията на този ден е под влиянието на Слънцето, което го прави светло, радостно, мило и активно. Ден за почивка за тяло и душа, приятни приятелства, срещи и разходки.

Интересни статии...