Гадаене за старата Нова година 13 януари 2022 г.

Гадаенето за старата Нова 2022 година е дълга традиция на славяните. Това време е вълшебно. Младите хора обичаха да омагьосват, за да погледнат в бъдещето и да разберат подробностите за съдбата си. Много гадания са оцелели и до днес. Това са прости ритуали, които могат да се правят у дома.

Гадаенето от 13 до 14 януари помага да се разбере: колко скоро ще бъде сватбата, кога децата ще се появят в семейството, ще бъде ли възможно да забогатеят и т.н. Как да се подготвим за ритуала и как да отгатнем правилно, ще разкажем по-нататък.

Подготовка за гадаене за старата Нова 2022 година

Има много възможности за гадаене. За гадаене за старата Нова година у дома ще ви трябват обичайните импровизирани предмети, които се намират във всеки дом. Ако се страхувате, тогава правете церемонията не сами, а в малка компания от приятели.

Но вземете процеса на сериозно. Това не е забавно. Несериозно, подигравателно или пренебрежително отношение обижда духовете и те ще дадат фалшиви прогнози.

Струва си да се отбележи, че всички ритуали са напълно безвредни и не увреждат нито този, който гадае, нито тези, които са наблизо. За да са верни прогнозите, трябва правилно да се подготвите:

 1. Важно е да се разбере, че гадаенето е тайнство, следователно двама или трима души трябва да имат късмет, а не голяма шумна компания. Участниците не трябва да са в противоречие помежду си.
 2. Седнете на тихо място, където никой няма да се разсейва. Подходяща е всяка стая, от спалня до таванско помещение или баня.
 3. Почистете стаята.
 4. Заслепете прозорците, приглушете светлините или запалете свещи, за предпочитане църковни.
 5. Носете широки дрехи, за да избегнете жилене или смачкване на нещо. Премахнете коланите, връзките, развържете възлите, премахнете бижутата. Някои ви съветват да събуете обувките си.
 6. Църквата не насърчава желанието да се знае бъдещето, така че ще трябва да премахнете кръста от себе си и да покриете иконите, ако има такива в стаята.
 7. За да сте отворени за взаимодействие с парфюма, оставете косата си надолу и не кръстосвайте краката си.
 8. Подгответе въпроса предварително, формулирайте правилно това, което ви интересува.
 9. От животните в стаята са разрешени само котки. Те са пътеводители за другия свят, така че те не само могат да присъстват при гадаене, но дори трябва.
 10. Ако имате нужда от карти за гадаене, вземете само нова колода. Карти, които вече са изиграни, не се побират. Желателно е никой да не държи карти освен вас. Бъдете нежни с картите, не ги оставяйте, за да не започнат да заблуждават.
 11. Бъдете готови, че резултатът от гадаенето няма да бъде същият, какъвто бихте искали. Резултатите не винаги са добри и може да има проблеми. Не се настройвайте на негативното. Безсмислено е да се разстройвате за нещо, което още не се е случило.
 12. На бременните жени не се препоръчва да гадаят - това се отразява на емоционалното им състояние и уврежда здравето им.
 13. Невъзможно е да се отгатне, вторият път прогнозата ще бъде невярна.

Как да отгатнете правилно от 13 до 14 януари 2022 година

Предварително изберете ритуалите, които планирате да използвате, и подгответе всичко необходимо за изпълнение на наредбата.

Нашите предци се чудеха, за да разберат: кой тази година ще бъде призован да се ожени, от коя страна ще дойдат сватовете, колко деца ще се родят и т. Н. Те омагьосаха не само любовта, но и други теми: как финансовите ситуацията ще се промени, дали периодът ще бъде успешен и т.н. и т.н.

Няма ограничения по темите на въпросите, но помислете какво наистина ви интересува. Има много ритуали, ние избрахме най-простото, надеждно и истинско гадаене, за да ги направим у дома.

Обикновено гадаене за сгодени или сгодени

Неомъжените момичета се интересуват от въпроса за брака. Молят годежа да разбере как се казва, как изглежда и какво прави. Вариантите за церемонията са различни.

На карти

Вземете тесте карти. Броят на картите може да бъде произволен. Изведете всички царе. Дайте на всеки от тях имената на тези хора, които харесвате. Разбъркайте добре палубата. Изтеглете по една карта, казвайки: любов, страст, безразличие, отвращение.

Когато кралят попадне, съчетайте го с думата, която е била изречена в този момент. Това ще покаже отношението на скрития човек към вас. Церемонията приключва, след като всички царе са изведени от палубата.

Обреден преход със сватбена халка

Заемете пръстен от женен роднина. Просто не го вземайте от контрол. Нека собственикът свали бижутата и ги сложи някъде, а вие ще ги вземете оттам. Гадаенето изисква двама души и две чаши.

Единият човек затваря очи, а другият слага пръстен под една от чашките. Ако момичето правилно познае чашата, под която се намира пръстенът, то тази година тя ще бъде омъжена и бракът ще бъде щастлив.

Обред с чаша вода

За да разберете с кого ще се свърже животът, хапнете нещо солено през нощта. Той ще ожаднее, но не може да направи това до сутринта. Преди да заспите, кажете: „Моята годеница, ела при мен насън и ми дай нещо да пия“. Ако тази година е предопределена да се срещне с любим човек, то той ще дойде насън.

На хартия

Този метод ще ви помогне да разберете името на вашия съпруг. Нарежете тънки ивици хартия. Напишете име на всеки лист хартия. Нека няколко парчета хартия останат празни. Прехвърлете парчетата хартия в дълбока чиния и изсипете вода в нея.

Извадете всяко парче хартия. Каквото и име да е на нея, затова ще извикат избрания. Ако листчето хартия е без име, тогава любимият ще се появи в близко бъдеще.

Друг вид този ритуал. Запишете имената, навийте парчетата хартия и ги сложете в торба. Поставете тази чанта под възглавницата си. На сутринта, веднага след събуждане, пъхнете ръка в чантата и извадете едно парче хартия. Каквото и име да е там, те ще извикат младоженеца.

Гадателство

Славяните смятаха нишката за мощен талисман. Всяко момиче отряза парче конец, така че всички присъстващи да имат еднаква дължина. В същото време нишките бяха запалени от единия край. Който изгаря по-бързо, първият ще изскочи да се ожени. Ако нишката спря да гори незабавно, тогава това е безбрачие. Ако нишката е изгоряла някъде наполовина и е изгаснала, значи това е късен брак.

Гадаене в нощта на старата Нова година за любов

Намерете отговори на въпроси: дали ще срещнете любим човек тази година, дали чувствата са взаимни, дали сте направили правилния избор или не, интересни и прости ритуали ще ви помогнат. Има няколко прости ритуали за любов:

 1. Обича го или не. Вземете тесте карти. Представете си половинката си. Задайте мислено въпроса: „Обича ли ме (име) или не?“ Извадете картата. Погледнете костюма: червеи - страст, тамбура - приятелство, пики - не харесва, кръщене - само интимност интереси.
 2. Има ли обичан човек чувства? Вземете мандарината. Обелете го. Пребройте колко филийки. Ако числото е четно, тогава човекът не ви обича, а ако е странно, значи той обича.
 3. Избор на котка. Вземете две парчета хартия. На едната напишете „харесва“, на втората - „не харесва“. Направете предположение за човек. Поставете ги на пода и извикайте котката в стаята. На коя листовка отговаря, тогава това ще бъде отговорът.
 4. Можете да отговорите на въпроса дали човек ви обича със стикери. Напишете любов на четири и не харесвайте останалите четири. Разбъркайте и помолете някой да вземе четири стикера. Ако има повече с надпис "любов", тогава човекът изпитва искрени чувства към вас, ако двама по два, то избраникът не е разбрал чувствата си, ако повече с думите "неприязън", значи вашите чувства не са споделени.

Гадаене за старата Нова година 2022 за пари

За да подобрите благосъстоянието си, трябва да работите, но с късмет ще получите по-бързо това, което искате. В нощта на старата Нова година направете гадаене за пари. Вземете няколко монети, изберете по-голям номинал. Увийте всеки от тях в червена кърпа. Вечер поставете масата и поставете монета под чинията на всеки член на семейството.

След вечеря домакинството може да вземе монета изпод чинията.На следващата сутрин съберете монети от всички и ги сложете в отделен портфейл. Запазете тези пари една година, не можете да ги харчите. Този обред носи късмет, насърчава повишението и подобрява финансовото състояние.

Вторият начин за привличане на пари е заговор за покривка. Поставете масата. Вечеряйте с цялото семейство. След хранене извадете съдовете и внимателно съберете покривката и излезте навън или на балкона. Кажете фразата: „Колко трохи има в тази покривка, същото количество богатство ще има и в нашето семейство“.

Повторете думите три пъти. Не се отърсвайте от трохите. Оставете покривката за една нощ. На сутринта можете да изхвърлите трохите и да сгънете спретнато покривката и да се скриете в далечния ъгъл на килера до следващата година.

Как да отгатнете за старата Нова година с пожелание

Популярни са ритуалите за изпълнение на желания. Напишете желанието си на хартия. Изгорете листа върху чинийката. В полунощ разпръснете пепелта навън или ги хвърлете в чаша шампанско и ги отпийте на един глътка. Тази церемония е особено актуална за онези, които не са успели да си пожелаят желанието на Нова година.

Гадаенето с восък ще отговори на въпроса дали мечтата ще се сбъдне. Вземете огледало и стара свещ. Когато се стъмни, запалете свещ и напишете желание на огледалната повърхност с течен восък. Не показвайте на никого написаното от вас. Гаси свещта. Оставете огледалото до леглото и си легнете.

Вземете огледало сутрин. Ако написаното е оцеляло, тогава желанието ще се сбъдне. Ако част от надписа липсва, тогава мечтата ще се сбъдне отчасти. Ако надписът не е бил там, значи желанието не е било предназначено да бъде изпълнено.

Четене на карти

Вземете тесте карти. Формулирайте желанието в ума си, след което го кажете на глас три пъти. Вземете всички асове, изберете един от тях. Разбъркайте тестето и играйте една по една на аса, докато картите свършат.

Вземете картите на избрания ас. Бройте онези карти, чийто костюм съвпада с костюма на асото. Асът също се брои. Ако има повече от 5 карти, тогава желанието ще се сбъдне, ако има по-малко, тогава желанието няма да се сбъдне.

Със свещ

Кажете на глас въпроса относно изпълнението на желание. Застанете близо до входната врата и запалете свещ. Когато пламъкът започне, обикаляйте апартамента или къщата по посока на часовниковата стрелка. Ако през това време свещта не угасне, тогава желанието ще се сбъдне, а ако пламъкът угасне, тогава нищо няма да се получи.

Мъниста и крупи

Вземете червени и бели мъниста и всякакви задни части. Изсипете мънистата в дълбок съд, изсипете зърнените култури отгоре. Кажи желание. Извадете мънистата, без да гледате. Ако сте извадили червеното, тогава желанието ще се сбъдне, ако бялото - не.

Въз основа на книгата

Вземете всяка книга. Основното е, че трябва да е произведение на изкуството. Пожелайте си три пъти. След това попитайте страницата и реда отгоре или отдолу. Това ще бъде отговорът на въпроса дали желанието ви ще се сбъдне или не.

С котка

Котките имат остър инстинкт, те могат да виждат духове и мистични същества. За гадаене с участието на котка първо я изведете от стаята и затворете вратата. Пожелай си нещо. Отворете вратата и извикайте котката.

Наблюдавайте как животното прекрачва прага. Ако с десния крак, то желанието скоро ще се сбъдне, а ако с левия, тогава, уви. Ако котката е прескочила прага, значи всичко е във вашите ръце.

С тото

Формулирайте това, което искате, и си кажете три пъти. Извадете три пъти едно буре от торбата с тотото. Добавете числата, за да направите едноцифрена. Четното число показва, че мечтата ще се сбъдне, а нечетното означава, че ще трябва да забравите за тази мечта.

Традицията на гадаене от бележки

Празникът не е пълен без комични прогнози под формата на игра за деца и възрастни. Поставят се бележки за съдбата:

 • в бисквитки;
 • в опаковки за бонбони;
 • залепени на дъното на съдовете;
 • окачени под формата на декорации на коледно дърво;
 • изложени в чаши (чаши).

Текстът за надписите е написан в поезия или проза, можете да вземете цитати от литературни произведения, филми, телевизионни сериали или песни. Примери за текстове:

 1. Чакай, не плачи, късметът ще дойде при теб.
 2. Ще имате удоволствието да похарчите много пари, а също и удоволствието да ги направите.
 3. Звездите ви подкрепят, но не бъдете нагли.
 4. Вселената те чува и разбира. Не бързайте с нещата.
 5. Мечтай смело. Но точно сега направете малка стъпка към мечтата си.
 6. Очаквайте оферта, която не можете да откажете.
 7. Нека силата да бъде с вас!
 8. Животът е като кутия шоколадови бонбони: никога не се знае какъв пълнеж ще получите.

Гадаенето за старата Нова 2022 година е много силно енергийно. Ако вярвате, тогава резултатът ще бъде верен. Настройте се на положителното. Не се обезсърчавайте, ако отговорът не е такъв, какъвто бихте искали да бъде.

Интересни статии...