Лунният календар 21 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 21 януари 2022 г., кой лунен ден е 21 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

21 януари 2022 г., петък

Намаляваща Луна (трета фаза)
19 лунен ден до 20:32 21.01.2022
20 лунен ден от 20:32 21.01.2022
Луна в зодия зодия Дева
Лунна залеза ↓ 10:35
изгрев на луната ↑ 20:32
Лунна видимост 89%

Влиянието на Луната на 21 януари 2022 година

Намаляваща Луна (трета фаза)

През този период натрупаната по-рано енергия започва да се изразходва за изпълнение на сложни задачи, изпълнение на важни задачи и саморазвитие. Препоръчително е да се включите активно в тази фаза, тъй като след Пълнолунието все още има голям енергиен потенциал, който ще бъде изразходван, докато Луната отслабва. Благоприятен период за бизнес комуникация, работа в екип, анализ на ситуацията. През този период общуването, общуването между хората става важно, следователно могат да се установят взаимоотношения и съществуващите да се пренесат на ново ниво, да се примирят и изяснят конфликтните моменти. Съвместната работа в екип става по-ефективна от самостоятелната работа.

Спортът е благоприятен. Не е необходимо да се ограничавате в храненето, през този период енергията не се натрупва в тялото, а се консумира. Грижите за тялото и кожата ще донесат добри резултати, но е по-добре да отложите прическите до нарастващата луна.

19 лунен ден

Днес е препоръчително да търсите отговори на вълнуващи въпроси в подсъзнанието си. Необходимо е да анализирате своите мисли, чувства и действия, да се стремите към развитие и самоусъвършенстване. Почувствайте се като създател на вашата съдба и се настройте към желаните цели. Но избягвайте самозаблудата и празните илюзии и не се заблуждавайте от други хора, не позволявайте манипулация, борба със зависимостите. Анализирайте всичко, което се случва, и бъдете внимателни и внимателни, честни със себе си и със света.

Денят, в който се препоръчва да се справите с текущите проблеми и е по-добре да отложите сериозни въпроси. Енергията на деня е благоприятна за творческа работа. Избягвайте да консумирате съмнителни храни, денят носи риск от отравяне.

20 лунен ден

Интересен и активен ден, когато взетите решения могат коренно да променят бъдещия ход на живота, особено ако знаете точно какво искате и сте уверени в своите решения. А за тези, които все още не са готови за промяна, трябва да се включите в самоанализ и да помислите към какво се стремите и какво сте постигнали. Оценявайте се разумно, не се поддавайте на гордост и егоизъм.

Днес си струва да се сбогувате с лошите навици, денят е благоприятен за прочистване и избавяне от всичко негативно. Днес можете да се погледнете отвън и да осъзнаете какво трябва да остане в миналото, какво трябва да се коригира и какво трябва да вземете със себе си в бъдещето. Днес можете да сключвате договори, да извършвате сделки, да вземате отговорни решения в бизнеса и работата. Работете по изпълнението на смели идеи и планове. Умерените упражнения, без стрес върху гръбначния стълб, масажната сесия, ароматерапевтичната баня ще са от полза за вашето здраве и благосъстояние.

Луна в Дева

Необходимо е да се прояви отговорен и практичен подход в бизнеса. Можете да правите вкъщи, да подреждате, да решавате битови въпроси. Поведението на хората става по-рационално, придирчиво, което, разбира се, повишава отговорното отношение към бизнеса, но може и да влоши отношенията, да създаде кавги по дреболии. Рутинната работа, работата с документацията върви добре. Не бива да предприемате рисковани действия. Препоръчва се леко хранене.

Петък

Ден, повлиян от енергията на Венера, изпълнен с женска енергия. Желанието за красота, хармония и релаксация се събужда у хората. Днес, ако е възможно, не се претоварвайте с работа.

Интересни статии...