Подарък на главата (началник, началник) за Нова година - най-добрите идеи за мъж и жена

Идват новогодишните празници, времето, когато искате да зарадвате с подаръци не само семейството и близките си приятели, но и колегите и шефа си. Новата година е чудесен повод за установяване на контакт с ръководството, така че си струва да обмислите предварително какво ще дадете на шефовете си. Може би имате прекрасни приятелства или може би шефът ви е строг и принципен. Но всеки лидер, какъвто и да е той, ще бъде доволен от вниманието ви към неговата личност. И така, какво да представим на режисьора за новата година?

Какво да дам на мъж шеф?

Намирането на подарък за мъж за лидер не е толкова трудно, колкото може да изглежда на пръв поглед.

По правило ръководните длъжности все още се заемат от мъже. Необходимо е да се избере подарък за шефа за новата година, като се вземат предвид неговите хобита, начин на живот, хобита, поглед към живота. Не се разстройвайте, ако бюджетът ви за подаръци е ограничен. Мнението, че нещо за шефовете трябва да е много скъпо, не е напълно вярно. За относително ниска цена можете да си купите оригинален и необходим подарък. Ако има възможност да закупите нещо по-скъпо, изобщо няма да има проблеми с избора. Какво да представите на вашия мениджър за новата година?

 • Отопляемо стъргало за кола. Много актуален подарък през зимата, когато трябва да губите време в очакване колата да се затопли напълно. Скреперът се захранва от запалка, има телескопична дръжка, свети в тъмното.
 • Персонализирани очила за алкохол. Едно просто решение какво да представи на шефа за новата година е гравирането на неговото собствено и фамилно име или бащино име върху стъклото. Вероятно знаете какви алкохолни напитки предпочита вашият готвач, така че, в зависимост от това, купете чаши, чаши за вино или чаши и поръчайте красива гравюра.
 • Сертификат за богатство, здраве, щастие и късмет. Този комичен подарък за шефа, представен за новата година, няма да ви струва много, но шефът ви определено ще го хареса. Разбира се, не трябва да отпечатвате сертификата сами, по-добре е да го поръчате като гравиране върху метален лист в стилна рамка. Нека всички служители поставят подписите си отдолу и с такъв подарък ще подчертаете уважението си към шефа си.
 • Дневник или тетрадка с персонализирано гравиране. Това е артикулът, който винаги е на бюрото на всеки режисьор. Ако средствата позволяват, представете скъп кожен дневник за новата 2018 г., ако не - нещо по-просто, най-важното е, че има персонализирано гравиране.
 • Дръжка с надпис. Канцтоварите на известни световни марки са може би най-популярният подарък за един режисьор. Гравираният надпис на дръжката ще направи такъв подарък уникален и неповторим.
 • Алкохолна бутилка в кутия с персонализиран надпис. Този подарък е подходящ, ако сте сигурни точно какви напитки предпочита вашият готвач. Кутията може да бъде изработена от дърво с отпечатано лого на компанията и поздравления.
 • Ръчно изработени сладки. Представете елитен шоколад, опакован в стилна кутия с надпис „Най-добър шеф“, „Уважаеми режисьор от колеги“, „Сладък подарък за шефа“ и др.
 • Интересни пясъчен часовник, глобус, комплекти за бюро с часовници - изберете всякакви красиви подаръци, които ще украсят офиса на вашия шеф.

Новогодишни подаръци за жената режисьор

Доста е трудно да изберете интересен и полезен подарък за жена лидер за новата година. Те като правило са взискателни към нещата, не търпят скучни подаръци, очакват нещо необичайно от своите подчинени.Ето списък на нещата, които трябва да зарадват един шеф:

Всяка жена ще хареса красив букет цветя.

 1. Интериорната декорация е почти печеливш вариант за подаръци на жена шеф. Това може да бъде подова ваза, ръчно изработена фигурка, декорация от папие-маше, пано, картина. Можете да допълните подаръка с ръчно изработена пощенска картичка, в която да напишете най-искрените поздравления за новата 2018 година.
 2. Почти всички жени обичат сладкото, така че гурме шоколадите или сладките винаги са добре дошли. Не забравяйте оригиналната опаковка!
 3. Гравирани писалки в калъф. Химикалките винаги са необходими на мениджърите, а надписът върху кутията ще приятно изненада и зарадва.
 4. Мини фонтан, който може да се постави на масата. Жена изпълнителен директор ще оцени такъв изискан предмет.
 5. Ароматна лампа с набор от масла. След тежък работен ден, режисьорът определено трябва да се отпусне и ароматерапията ще помогне за това.
 6. Кутия за бижута. Това могат да бъдат най-простите варианти или ковчежета, изработени от скъпоценни дървета с шикозна инкрустация.
 7. Много оригинален подарък за любител на пътуванията - глобус без държави и континенти върху него. Самата шефка ще попълни местата, които е посетила или където планира да отиде в близко бъдеще.
 8. Ако вашият шеф е редовен клиент на спа салони, представете й сертификат за салонни процедури. Не давайте сертификат от най-близката институция, по-добре е да изясните кои салони предпочита вашият директор.

Внимание! Не бива да избирате сред салонните процедури антицелулитен комплекс или програма за отслабване, подмладяване и др. Не е нужно да намеквате за проблеми с външния вид, както и на колко години е шефът ви.

 1. Харесва ли ръководителят книги? Можете да подарите на шефа си уникално копие на книгата като новогодишна презентация или колекция от творби на любимия й автор.
 2. Ако се страхувате да не отговаряте на изискванията на вашата шефка, по-добре е да изберете неутрален подарък: красив букет цветя от известен цветар, комплект офис консумативи, чувствителна на допир компютърна мишка и т.н.

Оригинални новогодишни подаръци за готвача

Какво да дам на лидер, който има всичко? Оригиналните неща ще дойдат на помощ.

 1. Японска мини-скална градина, чието съзерцание ще помогне на шефа да се отпусне в средата на натоварения ден.
 2. Портрет на режисьора под формата на император или крал. Ако вашият лидер не е лишен от чувство за хумор, можете да поръчате портрет от неговата снимка и не забравяйте да поставите картината в позлатена рамка. Той ще се зарадва на толкова интересен подарък!

  Напоследък японските мини градини са особено популярни като подарък.

 3. Кристалът, в който се намира обемното изображение. Това може да бъде фирмено лого, символ на настъпващата година, снимка на шеф.
 4. Шоколадови фигурки на кучета от различни породи, като символ на настъпващата 2018 година. Не забравяйте да опаковате хубаво вашия сладък подарък.
 5. Ръчно изработен ключодържател. Отново изберете какво ще бъде: лого, снимка, изображение на куче или нещо друго. Ключодържателят може да бъде направен от кожа, скъпоценни камъни, сребро или злато - всичко зависи от това с какво разполагате.
 6. Празнична кошница. Преди Нова година много супермаркети предлагат готови хранителни кошници, които включват всякакви деликатеси: алкохолни напитки, шоколад, сирена, плодове, колбаси, елитни сортове чай и кафе.

На бележка! Когато купувате кошница за готвача за новата година, обърнете внимание, че всички продукти са от известни производители, което означава, че са с високо качество.

 1. Офис стол с масажен ефект. По-добре е да представите този скъп подарък на готвача от целия трудов колектив. Но бъдете сигурни, той ще оцени релаксиращия ефект на стола след натоварен ден.
 2. Сертификат за посещение на най-модерния ресторант.Сега няма да изненадате никого със сертификат за покупка или услуга, но тази опция може да бъде наистина неочаквана изненада.

Списък с подаръци, които не си струва да давате на шефа си

Вашият готвач определено няма да се зарадва на такива подаръци:

 1. Животни, птици, риби. Напоследък стана модерно да представяте кученца или котенца от скъпи породи от разсадници с родословия, но не бива да правите това.
 2. Часовник. Може би шефът ви не вярва в поличбата, че не можете да дадете часовник, но пак ще има неприятен послевкус.

  Струва си да се откажете от избора на животни като подарък

 3. Лични вещи: бельо, чорапи, бански, тоалетна вода или парфюм, козметика, халати. Всички тези неща са неприемливо да се дават на колеги и ръководство.
 4. Скъпи бижута. Бижутата като презентация могат да се разглеждат като прикрит подкуп.
 5. Кухненски прибори. Дори шефът ви да обича да прекарва време в приготвянето на ястия, тя едва ли ще бъде доволна от набор тигани, гофрети или фритюрник.
 6. Рамки за снимки, албуми, стандартни чаши за чай или кафе. Такива подаръци обикновено се купуват в най-близкия магазин и се представят на приятели, но не и на мениджъра.

Отделете време и изберете какво ще подарите на шефа си за новата година. Внимателно обмислен подарък, връчен с душа и най-топлите поздравления и пожелания, ще разтопи и най-студеното сърце на всеки шеф или шеф. Можете да запишете видео поздравление от целия екип или да напишете новогодишни пожелания в стихове. Важно е да подходите към това събитие с въображение и желание да направите нещо приятно за вашите лидери.

Интересни статии...