2021 Имена на момчета (Волове) по месеци

Белият плъх се заменя от 2021 г., годината на Metal Bull. И за много хора тази година ще бъде нещо повече от щастлива. То ще стане значимо, защото ще се роди нов човек. Важна задача за родителите е да избират имена за момчета в годината на Вола. И това е много трудно: искам името да е не само звучно или модерно, но и да има положително въздействие върху съдбата на новороденото.

Майстор на годината Metal Bull

Бикът се свързва с бавност и спокойствие. Но зад паравана на известен инфантилизъм има сила, която може както да унищожи, така и да създаде. Бикът е устойчив на удар. Той спокойно възприема негативното и успешно решава възложените задачи. Но ако ситуацията е непредсказуема, тогава Бикът лесно решава дори най-привидно неразрешимите проблеми. Той оставя своя отпечатък върху характера на човека, влияе върху съдбата, програмира живота. И, разбира се, името играе важна роля.

Обща характеристика на момчетата, родени през годината на Вола

Момчетата, родени в Годината на Вола, са много спокойни деца. Те са бавни, отколкото понякога могат да причинят леко дразнене, но са внимателни и предпазливи.

Bull Boy никога няма да изпада в съмнителни приключения: игра на строителна площадка или опасно забавление.

Той се интересува повече от спокойни игри: логика, дъска. Момчетата, родени в Годината на Вола, предпочитат уединението. Те не се стремят да създават нови приятели, чувстват се добре и без тях. Разбира се, те ще имат приятели, но спокойно седнали вкъщи, такива деца обичат повече от скитанията по улицата.

Bull Boys са много трудолюбиви и практични. За тях няма смисъл да подаряват подаръци, които не могат да бъдат направени със собствените им ръце. Така че, ако трябва да изберете подарък за Бика, то той трябва да бъде конструктор, инструмент, нещо, което може да се приложи на практика. Биковете имат много развити лидерски качества. Ето защо нямат нужда от приятели и затова всички са привлечени от тях. Те са много самоуверени, понякога дори прекалено много, и приемат критиката зле. Следователно, ако трябва да направите коментар, ще трябва да изберете думи. В противен случай Бикът ще си почине и ще бъде трудно да го премести.

Месец на раждане и име за момчето-Вол

Името на детето зависи от месеца, в който е родено момчето. Този въпрос трябва да се вземе на сериозно. Лятното име, дадено на човек, роден през зимата, може да предизвика конфликт на енергии. В таблицата можете да изберете подходящо име за момчето. Има универсални имена, които могат да бъдат дадени по всяко време на годината. Но не само месецът трябва да се отчита. За да изберете име, трябва да погледнете хороскопа на детето. Комбинацията от зодия и името е особено важна.

Януари Аркадий, Герман, Лео, Макар, Максим, Платон.
Февруари Артем, Валентин, Константин, Михаил, Тимур, Ерик, Юлиан, Юрий.
Март Гордей, Давид, Дамир, Семен, Тихон, Ян.
април Глеб, Мирон, Петър.
Може Валери, Владимир, Игнат, Иля, Елдар.
юни Анатолий, Олег, Руслан, Савелий, Тимофей.
Юли Демид, Дмитрий, Ефим, Захар, Кирил, Павел, Роман, Сергей, Яков.
Август Борис, Елисей, Иван, Леонид, Станислав, Филип.
Септември Александър, Алберт, Артур, Даниел, Игор, Марат, Николай, Степан.
Октомври Антон, Богдан, Василий, Виктор, Вячеслав, Генадий, Григорий, Демян, Денис, Евгений, Матвей, Святослав, Федор, Ярослав.
Ноември Алексей, Андрей, Арсений, Виталий, Владислав, Егор, Назар, Никита, Родион.
Декември Адам, Булат, Вадим, Георги, Марк, Рустам, Едуард.

Между другото, ако очаквате дъщеря, тогава тук има красиви имена за момичета.

Избор на име за момче по зодия в годината на Вола

Овен (21.03 - 20.04) Аким, Александър, Алексей, Андрей, Аркадий, Артем, Артур, Афанасий, Борислав, Бронислав, Валери, Габриел, Георги, Егор, Макар, Марат, Марк, Назар, Николай, Олег, Прохор, Ростислав, Руслан, Елдар, Юрий, Ян, Ярослав.
Телец (21.04 - 21.05) Адам, Аким, Анатолий, Антон, Артем, Артур, Богдан, Борис, Василий, Вениамин, Виктор, Давид, Даниил, Демян, Егор, Емелян, Иларион, Иля, Максим, Матвей, Михаил, Никита, Осип, Павел, Петър, Тарас, Тихон, Федор.
Близнаци (22.05 - 21.06)

Аким, Алексей, Анатолий, Аркадий, Валери, Генадий, Герман, Георги, Юджийн, Игор, Иларион, Инокентий, Климент, Константин, Марк, Никита, Николай, Сергей.
Рак (22.06 - 22.07) Андрей, Валентин, Василий, Виталий, Вячеслав, Григорий, Денис, Дмитрий, Емелян, Ефим, Иля, Лев, Максим, Семен, Станислав, Степан, Тимофей, Елдар.
Лъв (23.07 - 23.08) Абрам, Адам, Александър, Алексей, Алберт, Анатолий, Антон, Арнолд, Артьом, Артур, Богдан, Герман, Давид, Даниел, Захар, Иван, Иля, Кирил, Лев, Леонид, Михаил, Макар, Марк, Назар, Николай, Петър, Прохор, Робърт, Роман, Ростислав, Руслан, Елдар, Ян.
Дева (08.24 - 09.22) Валентин, Виктор, Всеволод, Генадий, Хенрих, Герман, Глеб, Григорий, Демян, Денис, Дмитрий, Игор, Инокентий, Климент, Константин, Никита, Прохор, Ростислав, Сергей, Станислав, Степан, Тимофей, Тимур.
Везни (23.09 - 22.10) Аким, Алексей, Алберт, Анатолий, Антон, Аркадий, Арнолд, Борис, Борислав, Вениамин, Виктор, Виталий, Евгений, Иларион, Инокентий, Климент, Константин, Лев, Леонид, Макар, Марк, Михаил, Назар, Никита, Олег, Осип, Павел, Прохор, Ростислав, Савелий, Семен, Тимур, Филип, Томас, Яков.
Скорпион (23.10 - 22.11) Аристарх, Аркадий, Атанасий, Давид, Ефим, Захар, Макар, Савва, Савелий, Сергей, Тарас, Федор, Тома, Юрий, Яков, Ян, Ярослав.
Стрелец (11.22 - 12.21) Александър, Аристарх, Артем, Афанасий, Василий, Владимир, Владислав, Вячеслав, Георги, Максим, Марат, Осип, Петър, Роман, Руслан, Савелий, Святослав, Семен, Станислав, Степан, Тимур, Филип, Ярослав.
Козирог (12.22 - 01.20) Абрам, Адам, Аким, Александър, Артур, Богдан, Борис, Бронислав, Вадим, Георги, Глеб, Григорий, Давид, Даниел, Денис, Дмитрий, Егор, Иван, Игор, Иларион, Климент, Кирил, Константин, Леонид, Макар, Назар, Николай, Олег, Петър, Прохор, Робърт, Станислав, Тимур.
Водолей (21.01 - 19.02) Алберт, Андрей, Арнолд, Валери, Виталий, Владимир, Владислав, Всеволод, Генадий, Хенрих, Глеб, Евгений, Иларион, Кирил, Леонид, Олег, Павел, Руслан, Святослав, Юрий.
Риби (20.02 - 20.03) Антон, Афанасий, Богдан, Борис, Вадим, Валентин, Валери, Василий, Вениамин, Владимир, Владислав, Вячеслав, Габриел, Даниил, Емелян, Ефим, Иван, Иля, Максим, Марат, Матвей, Михаил, Роман, Тимофей, Тимур, Федор, Филип, Томас, Юрий.

Между другото, вече сме съставили списък с имена на момчета за 2022 година. Ела и виж!

Име на главата на семейството

Момчето е бъдещият глава на семейството. Никой не иска да се изчерви за сина си. Ето защо едно от най-важните качества, което те се опитват да възпитат у мъжа, е непотизмът и пестеливостта. Той може да не е на седем участъка в челото, да не стане шеф и да няма бизнес, но качествата му като съпруг и баща са способни да покрият всичко на света.

Алексей - тези мъже са божи дар за всяка жена. Те са страхотни бащи и съпрузи. Лесно е да се върви с тях през живота, те не се свенят от домакинската работа, не я разделят на мъжка и женска. Те с удоволствие ще сготвят вечеря и ще построят къща. Те винаги ще стават през нощта с бебето и ще сменят пелената. И ако в двора един мъж играе футбол с момчетата, то определено се казва Алексей.

Сергей - този човек е предимно домакински помощник. Той се страхува малко от бебета, така че те лесно ще се заемат с всяка работа около къщата, с изключение на люлеенето в ръцете на дете. Но ако го оставите сам с наследника, той ще се справи отлично със задачата. Детето ще бъде пълно, сухо, весело.

Михаил е основното семейство за него. Той ще направи всичко, така че членовете на домакинството му да не се нуждаят от нищо. Гарантирано е комфортно съществуване. Дори в трудни моменти той винаги ще намери начин да направи живота спокоен.

Бъдещ бизнесмен или лидер

Александър е войнствено момче, което винаги ръководи компанията. Като възрастен той пренася тези качества в своите дейности.Сред бизнесмените и лидерите често могат да бъдат намерени лидери.

Андрей е спокоен и разумен. Явно отива към целта си. Знае какво иска. Бизнесът му върви гладко и гладко. Може да започне от малък, но към средната възраст кариерата му се издига с няколко порядъка.

Кирил - грабва всичко наведнъж. Именно при Кирилов може едновременно да се отвори сладкарница и гумен монтаж. Освен това нещата ще бъдат еднакво добри и там, и там. Работата е там, че Кирил работи по общия принцип, като лесно коригира всяка посока на своя бизнес, за да се впише в него.

Виктор е победител в живота. Той се опитва във всичко, рядко се спира на едно нещо. Може да започне един бизнес, да го доведе до просперитет, а след това изведнъж да продаде бизнеса и да започне нов. Пристрастен човек, който не се интересува от нищо.

Интелектуална и творческа личност

Константин - най-често се занимава с интелектуална дейност. Щастлив съм, че се занимавам с наука, защото името му означава постоянство. Обича ясен алгоритъм на действия, перфекционист по природа. И науката напълно задоволява неговите нужди.

Максим - креативността му е необходима като въздух. Безполезно е да го създавате за бизнес или да работите в производството. Той определено ще отиде в удобна среда за него. По-добре е веднага да разкриете талантите му в творческа посока. И тогава светът може да получи или велик художник, или страхотен танцьор.

Филип - всичко, свързано с интелектуална и творческа работа, го интересува най-вече. Често те се оказват архитекти или дизайнери-конструктори. Те обичат да обмислят до най-малкия детайл, да проектират, да рисуват. Ако един ден реши да построи къща, тогава това ще бъде шедьовър. Филип ще се изчисли: от чертежи до дизайн.

Спорт и име

Ако искате момчето да се превърне в спортна легенда, тогава е по-добре да изберете име за него, което да бъде едновременно меко и жилаво. Не може да бъде:

Леонид - звучи меко, но с твърд завършек. Lyonka, кратката форма на името, също: вид мека, но в същото време твърда. Хулиганско, активно дете ще бъде пъргаво и неспокойно през целия си живот. Това определено трябва да се даде на спорта.

Юджийн - Женя ще бъде причудлив. Счупен прозорец, натъртвания и неравности, велосипед и кънки - това е той, Женя. Мило, добро, привързано момче, което определено трябва да вложи енергията си някъде. Футболът или хокеят са онези спортове, които ще издигнат човек на пиедестал.

Артем е издръжлив човек, трудолюбив и упорит. Това са качествата, които треньорите търсят в подопечните си. Просто не му налагайте избор, оставете го да реши сам: плуване или тенис.

Можете да наричате детето всяко име. Можете да изберете име през цялата бременност, но когато човек се появи на бял свят, става ясно, че той не е Альоша, а Глеб. Така че каквото и име да изберат родителите, най-важното е да го възпитаваме като мъж. И Годината на Вола ще помогне в този труден въпрос.

Между другото, вече сме съставили списък с имена на момчета за 2022 година. Ела и виж!

Интересни статии...