Нова година vytynanka 2022 - изрези за прозорци, шаблони и шаблони

За възрастните Нова година е мост към детството. Искам да вярвам в магията и да чакам чудеса. А също така можете да се измъкнете от ежедневните грижи и да превърнете дома си в приказна кула с помощта на новогодишните саксии - дърворезби от обикновена бяла хартия. Малките деца и по-големите деца с удоволствие ще споделят това интересно занимание с вас. Спомнете си как се правеха снежинки от хартия. Само там моделът се оказва спонтанен, където ръката ще води. И тук, изрязвайки шаблон, можете да създадете най-истинските зимни и приказни пейзажи. Изберете по-прости шаблони за деца, по-трудни за себе си и се захващайте за бизнеса.

Къде да кандидатствате и какво да украсите

Новогодишните изрези ще създадат празнична атмосфера навсякъде. Те могат да се използват за украса на прозорци, мебели, подвижен мобилен телефон от звезди и ангели, да се прикрепят към полилей, да се използват като украса за коледни елхи. Можете да направите приказна новогодишна къща и да осветите прозорците отвътре с фенерче или венец.

И в детската градина, vytynanka определено ще бъде на място. Възпитателите просто нямат достатъчно ръце за всичко. И ако всяка майка се занимава с творчество с детето и след това бебето отнесе занаята си в групата, тогава зимната приказка на прозорците на детската градина ще оживее, сякаш с магия.

Творчески инструменти и процес

Всичко, от което се нуждаете за фрези, можете да намерите у дома или да купите в канцеларски магазин. Ще имаш нужда:

  • обикновена бяла хартия или хартия ватман,
  • макет или канцеларски нож,
  • макет за макет,
  • ножици.

Фалшивият килим може да бъде заменен с дъска за рязане или обикновен шперплат, т.е. твърда повърхност, която нямате нищо против да повредите. Ножиците за маникюр са подходящи, но за децата е по-добре да се вземат с тъпи краища, за да не се наранят.

Как да направите vytynanka е показано подробно и описано във видеото. Вижте, научете, изберете мострата, която харесвате, и създайте шедьоври. За удобство кликнете върху миниизображението на шаблона, който харесвате, след което го запазете на вашия компютър. Всички шаблони са с висока разделителна способност.

Успешно творчество и щастлива Нова година!

karácsonyi filigrán
karácsonyi filigrán

Интересни статии...