Хороскоп за 2022: Овен - мъж

Мъжете Овни се отличават със своите принципи, директност, трудолюбие и воля. 2022 г. ще бъде добра година за тях, ако Овенът слуша повече околните и поддържа цялостно положително отношение, въпреки малките проблеми. Тъй като хороскопът за 2022 г. предвещава, Овенът - мъжът ще се сблъска с незначителни здравословни проблеми, но те са доста разрешими.

Здраве

Като цяло 2022 г. няма да донесе сериозни разочарования. Средата на годината е подходящо време за спорт, планирана хоспитализация и всякакви медицински операции и процедури. В началото на годината трябва да се пазите от настинки, те могат да продължат с усложнения.

През 2022 г. Овенът се препоръчва да:

  • проверете зрението си или коригирайте предписанието на очилата си;
  • да се подложи на планиран медицински преглед;
  • посетете ендокринолог и проверете кръвната захар;
  • отидете на диета, ако имате проблеми с наднорменото тегло.

Не трябва да планирате посещение на психолог, психиатър или невропатолог за това време: вероятността от фалшива диагноза е голяма.

Внимание! Овните със сърдечни заболявания трябва внимателно да следят как се чувстват. През април - март има повишен риск от инфаркт.

Кариера

Хороскопът за 2022 г. за Овен, мъже, които вече имат стабилна работа, предвещава малки проблеми в работата и затишие, което е неблагоприятно за израстване в кариерата. Ситуацията може да бъде коригирана чрез установяване на взаимоотношения с колеги, близки до техните началници.

За да поддържа добра репутация и да спечели повишение, на Овена се препоръчва:

  • поддържайте добри отношения с колеги - представители на огнени знаци (Овен, Стрелец, Лъв);
  • участвайте активно в живота на работния екип, не пропускайте срещи и корпоративни партита;
  • за да измислят свои собствени идеи и инициативи по-често, благоприятно време за това е четвъртък и вторник, първата половина на деня.

Краят на годината е подходящ момент за преквалификация или професионално развитие. Препоръчително е да отидете на почивка между февруари и април.

Внимание! Ако Овенът търси нова работа, не бива да пренебрегвате помощта на приятели. Представители на земните знаци - Дева, Телец, Козирог могат да окажат помощ в помощ. Благоприятно време за търсене е от втората декада на март.

Личен живот

Както казва хороскопът за 2022 г., Овен - мъж ще има късмет, ако се отнася с уважение към половинката си, отчитайки нейния характер и желания.

Самотните през 2022 г. едва ли ще срещнат половинката си. Женен тази година обещава спокойна, равномерна връзка, без бурни страсти и силни емоции. Най-успешният ден за любов през 2022 г. ще бъде вторник, неблагоприятни дни - събота и сряда. Във вторник трябва да планирате декларация за любов, предложение за брак; партньорът е гарантирано съгласен.

Звездите препоръчват на Овните да сдържат страстните си пориви и да се вслушват в желанието на партньора си в леглото. Чувствителното и внимателно поведение на мъжа ще укрепи връзката, ще доведе до формиране на доверие и взаимно разбирателство в двойката. Намаляването и грубото поведение, от друга страна, ще отчужди жената и дори може да предизвика окончателна раздяла. Особено чувствителни към поведението на Овена ще бъдат жените със земни знаци (Телец, Дева, Козирог).

Краят на годината ще бъде по-добро време за Овните, отколкото през зимата и началото на пролетта. За това време трябва да се планират такива важни неща като смяна на работата, брак или преместване в нов апартамент. В началото на годината е по-добре да лежите ниско, без да привличате вниманието на другите, тъй като по пътя към желаната цел могат да се срещнат много препятствия.

Интересни статии...