Шейна на Дядо Коледа - шаблон-vytynanka на прозореца, печат

Шейната на Дядо Коледа е един от любимите символи на предстоящата януарска магия. Няма по-точен предвестник на новата година и приятни изненади от тях. Всяко дете, а по душа и възрастен, мечтае да види шейна със северни елени, водена от Дядо Коледа със собствените си очи поне веднъж в живота си. Шаблоните за прозорци са ефективен и лесен начин да ги украсите с помощта на всякакви снимки, които харесвате. Предимството на такива декорации е, че те не изискват артистични умения и специални умения.

За изпълнение е достатъчно:

  • Изтеглете нашите предложени шаблони за шейни на Дядо Коледа
  • Отпечатайте снимки във всеки удобен размер - те могат да бъдат големи или малки, но формат А4 се счита за оптимален за обикновените прозорци. Изображението ще бъде допълнено от елени, които се втурват от всички крака и подаръци.
  • Изрежете вдлъбнатините, прикрепете към прозореца, залепете или боядисайте зоната с бои / изкуствен сняг. За целостта на изображението е важно детайлът да е здраво притиснат. Или можете просто да залепите готовите хартиени занаяти върху прозорците.

Процедурата ще се хареса на децата и ще се превърне в интересен начин за прекарване на времето за тях и цялото семейство. Такива шейни не само ще украсят къщата, но и ще ви изпълнят с празнично настроение, така че можете да започнете от първите дни на декември. Нека вашата Нова година бъде радостна и щастлива!

Интересни статии...