Изрязани шаблони за изрязване на снежинки, 50 броя 2022

Кой от нас не е изрязвал снежинки от хартия поне веднъж? Вероятно няма такива хора. Традицията да се украсяват прозорци и къща с изпъкнали дупки е една от най-старите и красиви новогодишни традиции. Преди това снежинките от хартия се изрязваха чрез сгъване на лист (тук има шаблони за такива снежинки), а напоследък

появиха се много шаблони ажурни снежинки. Те се изрязват с нож за макет или остри малки ножици.

Именно тези шаблони сме събрали за вас с високо качество. Трябва само да кликнете върху избраната снимка и да я отпечатате на принтер (във формат А4) и след това да започнете да режете.

Ще имаш нужда:

  • нож за макет или малки остри ножици;
  • специален килим или картон,
  • шаблон, отпечатан на хартия.

Малък трик: ако нямате принтер, можете точно да прерисувате шаблона с обикновен молив директно от монитора (за „осветяване“). За съжаление това ще работи само на прости шаблони.

За малки деца е по-добре да изберете най-простите издатини. Готовите снежинки могат не само да бъдат залепени към прозорците, но и да украсят коледно дърво с тях или да бъдат сглобени в голям хартиен венец.

Друг интересен лесен начин да направите красива снежинка е да я изрежете от подложка от ламинат вместо хартия.

Този материал е много мек, но в същото време добре поддържа формата си. Продава се в магазините за хардуер и е евтин. Изглежда снимката.

Това се случва в крайна сметка. Такива големи твърди снежинки са идеални за декориране на просторни стаи: училище или детска градина. Особено ако ги намажете с лепило и поръсите с блясъци! Красота и още! :)

Е, по-долу са дългоочакваните шаблони! И нека Нова година 2022 да бъде радостна!

Шаблон, Шаблон, Схема - Обемен SNOWFLAKE - Декорация за стая, класна стая, зала от хартия за Коледа, Нова година!

Интересни статии...