Ангелски шаблони за рязане на хартия (vytynanka на прозорци)

Трудно е да си представим декор за Нова година и Коледа без използването на изображения на ангели. Те могат да бъдат големи или малки, висящи като играчка на елха или като гирлянд по стените - всичко зависи от въображението и креативността. Едно от популярните приложения за тези прекрасни творения са фрезите за прозорци. Основното им предимство е, че те са по силите на хора, които изобщо не знаят как да рисуват.

За да може ажурна vytynanka да украси дома ви, достатъчно е да направите няколко прости стъпки:

  • Изтеглете ангелски шаблони на тази страница.
  • Отпечатайте снимки на хартия (можете да използвате хартия А4).
  • Изрежете избрания модел, прикрепете към желаното място, залепете или напръскайте с боя / вариации на изкуствен сняг. Или просто залепете ажурните ангели директно върху прозореца.

Процедурата е проста и достъпна, докато е забавна за възрастни и деца. Това не отнема много време и не изисква значителни финансови разходи.

Ангелските шаблони могат да се използват за домашно приготвени новогодишни картички - такъв подарък носи частица от душата и топлината на адресата. Предложените от нас шаблони ще се поберат не само като декорация на прозорци, но и като част от карнавален костюм (тогава е по-практично да използвате картон или филц за крилата).

Интересни статии...