Хороскоп за 2022 година за жени и мъже Козирог

2022 г. за Козирозите е време за преоценка на ценностите, активно търсене на себе си и получаване на отговори на важни въпроси относно смисъла на тяхното съществуване. Събитията наоколо може да не се развият изобщо, както бихме искали. Но трябва да вземете философско отношение към разстройството и объркването в живота си и да ги наблюдавате сякаш отвън, превръщайки думите на великия Алберт Айнщайн в мотото на тази година - „Само глупакът има нужда от ред - гениите доминират в хаоса“.

В началото на годината Козирозите ще трябва да си починат, както трябва, да преосмислят всички събития, случили се по нареждане на White Metal Bull и да мобилизират всичките си сили, за да се срещнат с Black Water Tiger. И тогава собственикът на новата година определено ще разкрие потенциала на Козирозите, ще им покаже нов път, който ще ги доведе до хармония със себе си и света около тях.

Годината на тигъра ще бъде специален период за Козирозите, когато философията на живота ще стане основа за по-нататъшно развитие и успех. Това е година на целенасочени възможности, така че си струва да премахнете всички бариери, които пречат на самочувствието и да намерите начини да увеличите стойността си.

Работа

Хороскопът за 2022 година предупреждава Козирозите за труден период в професионалната сфера. Съществува риск много представители на знака да останат без работа. Междувременно звездите бързат да се успокоят, защото именно това развитие на събитията ще стане значимо за повечето Козирози. В страх да не загубят работата си, много представители на знака няма да могат да видят реални перспективи, само като се освободят от рутинните задължения, ще намерят нещо по свой вкус. В живота на Козирозите нищо не се случва просто така, именно поради тази причина трудностите и проблемите каляват представителите на знака, правейки ги по-силни и умни.

От средата на пролетта много Козирози ще започнат да кроят планове за стартиране на собствен бизнес. Този период ще бъде доста успешен за подобни идеи, това е годината на Тигъра, която ще ви даде възможност да стартирате успешно своя бизнес и да приложите всяка точка от бизнес плана. Козирозите, които са свикнали да работят в екип, също няма да останат незабелязани, по това време те ще могат да намерят мечтана работа с прекрасни перспективи за кариера.

През втората половина на 2022 г. нещата ще вървят по нарязани пътеки, периодът обещава мир и стабилност. Звездите обаче призовават представителите на знака да доведат всичките си минали дела до логичния си завършек, тогава оставащото време до края на годината ще мине плодотворно и смислено.

Финансов хороскоп

В началото на годината на много Козирози може да изглежда, че те се изпитват за устойчивост, ще им липсва силно пари. Трудният финансов период ще започне със значително намаляване на общия доход и не се предвиждат възможности за нови доходи. Звездите обаче съветват представителите на знака да не се отчайват от тежкото си финансово състояние, не бива да изпадат в депресия и паника преди време. Козирозите трябва да се успокоят и да прекарат известно време със семейството си, да разговарят с близките и приятелите си. Нещо повече, много Козирози могат да разчитат на собствените си скривалища, които веднъж благоразумно са отложили. Те ще могат да разчитат на тези пари.

Финансовото състояние ще се подобри с настъпването на пролетта. След труден период доходите отново ще се увеличат и ще започнат да изплащат дивиденти. Козирозите дори ще имат възможност да инвестират успешно пари, което ще им позволи да получат много солиден процент.

През 2022 г. на звездите не се препоръчва да заемат пари, защото не всички дългове ще бъдат изплатени навреме. Освен това самите Козирози не трябва да вземат нищо назаем, за да не получат лихва.

През лятото е най-добре да си починете добре, въпреки че ще трябва да платите доста голяма сума за това. Почивката ще бъде от полза за Козирозите, физическото и психическото здраве ще отворят нови възможности за печелене на пари.

Любовен хороскоп

В годината на Черния воден тигър семейните Козирози ще имат късмет. Двойките ще могат не само да укрепят своя съюз, но и да създадат помежду си специална романтична атмосфера, пълна с хармония и щастие. Двойките, които все още не са взели решение за ново попълнение в семейството, могат да разчитат на приятна изненада. Много Козирози ще разберат през лятото, че скоро ще станат щастливи родители на бебе. Разбира се, това само ще увеличи неприятностите, но радостта няма да има ограничение.

Неопределена година очаква самотните представители на знака. Звездите предричат на Козирозите страстни романтични и любовни връзки. Не всяко хоби обаче може да се превърне в истинска връзка, която би била запечатана от брака. Междувременно много самотници ще са благодарни за такова преживяване, защото то ще покаже на Козирозите качеството на комуникация и взаимодействие с противоположния пол и това ще бъде много полезно в бъдещите връзки.

Хороскоп за мъж Козирог

Успехът ще се усмихне на силната половина от представителите на тази зодия през първата половина на 2022 година. Това обаче ще трябва да премине през доста труден път. Ще има много различни възможности, които мъжете Козирози ще искат да съживят.

Астролозите съветват да не поемате всичко наведнъж, а да избирате само най-печелившите опции. Именно такава кампания ще доведе до успех.

Втората половина на годината за тези мъже ще премине в същото въплъщение на предложените по-рано възможности. Ще се появят препятствия и завистници. Основното нещо, което трябва да се направи през този период, е да не му обръщате внимание и да отидете до края. Тогава никакви лоши твърдения и завист не могат да ви попречат да постигнете целта си.

Самотните мъже Козирог имат много малко шансове за изграждане на любовна връзка тази година. Но за омъжените мъже това ще е подходящо време за укрепване на семейните връзки.

Хороскоп за жена Козирог

Жената Козирог обича максималния ред около себе си. Както в сферата на работата, така и в семейството за нея е важно да се чувства възможно най-комфортно и тогава спокойно може да постигне голям успех.

През 2022 г. тя ще стане отличен организатор в нейния близък кръг. Съществува обаче страх, че тази жена ще бъде толкова увлечена от командата, че ще й бъде трудно да спре. И в резултат на това ще започнат кавги в семейството и в трудовия колектив.

Женените представители на тази зодия може да не се притесняват от връзките си в семейството. Дори малките кавги и недоразумения няма да предизвикат големи конфликти. Но неженените хора са по-склонни да се потопят в любовна история. Това няма да доведе до никъде, но ще има ново преживяване във връзката.

Източен хороскоп за 2022 година • Бик


 • Куче


 • Драконът


 • Козел


 • Кон


 • Маймуна


 • Плъх


 • Петел


 • Прасе


 • Заек


 • Змия


 • тигър

Астрологични хороскопи за 2022 година • Овен


 • теле


 • Близнаци


 • Рак


 • лъв


 • зодия Дева


 • Везни


 • Скорпион


 • Стрелец


 • Козирог


 • Водолей


 • Риба

Интересни статии...