Нова година 2022 в Карелия - цена, ваканция, къде да празнуваме

Прекарването на новогодишните празници в посещение на приказка е съкровена мечта както за деца, така и за възрастни. И днес любителите на новогодишната романтика имат такава невероятна възможност! Туристическо предложение Нова година в Карелия 2022 е една незабравима новогодишна седмица сред зимните пейзажи, заснежените хълмове и обвързани с лед реки и езера в уютни вили с всички удобства и услуги от европейската класа. Програмата на туристическото предложение за новата година в Карелия 2022 ще намери забавление за всеки вкус. Това включва каране на ски по отлично поддържани пътеки и зимна езда в заснежена гора. И разбира се, високоскоростни моторни шейни и шейни с кучета! Ще бъдат изсипвани и пълнени слайдове за деца. И, разбира се, едно незабравимо новогодишно шоу! Освен това организаторите на новогодишните турнета до Карелия са подготвили шоу програми за възрастни гости и за най-малките. За тях актьорите ще изиграят приказно представление. А след него Дядо Коледа и Снежанка ще им пожелаят честита Нова година. Нова година 2022 в Карелия е една незабравима феерия с изпълнения на артисти, магьосници и луксозна бюфет маса, и разбира се, новогодишни фойерверки!

Много хора мечтаят да празнуват Нова година в Карелия. Зимна приказка край столицата за празниците е достъпна за всички! Не бъдете турист, почувствайте се като част от зимната природа и ще помните Нова година в Република Карелия през целия си живот. Тук не важат законите на столицата. Можете да бъдете спокойни, без да мислите за градските опасности. На новото място нищо няма да ви напомня за работа, а хората около вас ще направят почивката ви безгрижна и приятна. Уникалната атмосфера на Карелския регион ще изостри новогодишните чувства и ще ви върне в детството.

Какво прави Нова година в Карелия различна:

 • Море от сняг и светлина
 • Спокойствието на вековни гори и спящи езера
 • Приказна атмосфера
 • Без проблеми и главоболие

Тук можете да си починете с цялото тяло - без дразнене и суетене. Спокойният север се отваря за зимни забавления и вълшебни усещания. Ако никога не сте били в страната на езерата, тогава този семеен празник има възможност да поправи всичко. Забавно и полезно е да отпразнувате Новата 2022 година в Карелия в компанията на стари приятели и с любимото си семейство по различни начини. Починете си от мръсния град в чистотата на карелските снегове и освежете мислите си след натоварена работна година.

Напуснете бизнеса си и се почувствайте:

 • Задвижване с моторни шейни
 • Вятърът върху кучешка шейна
 • Романтиката на ски
 • Вълнението от риболова
 • Вкус на карелски ястия и напитки
 • Истинска топлина на банята
 • Мек сняг под краката ви
 • Очарованието на северния фолклор
 • Магическата сила на карелската природа

Разходете се с Talven Ukko, гответе лохикейто, отидете на екскурзии и облечете смърч. Туровете до Карелия за Нова година 2022 трябва да бъдат закупени преди сезонното покачване на цените.
Време е да излезете от навика на домашните празници и да започнете да правите сериозна ваканция!

Обиколка „Семеен новогодишен разгуляй“

Активна почивка, съчетана с висококачествена анимационна програма, екскурзии, комфортно настаняване и отлична кухня - и всичко това е рамкирано от традиционните карелски обичаи и легенди. Тази оферта е идеална за семейства с деца от 2 години или с приятели.

Тур "Коледа в Карелия"

Коледно пътуване до снежна земя! Празнична активна екскурзионна обиколка с настаняване в селски хотел и хранене в ресторант по карело-финландски епос.

Тур „Зимни ваканции с деца в Карелия“

Обиколката ще бъде интересна за деца на всяка възраст и техните родители. Пътуването ще ви даде възможност да се запознаете с историята на жителите на Поморие, заселили се на Бяло море, да се срещнете с потомците на древните помори, които живеят тук и до днес, запазвайки културата и традиционните занаяти на своите предци.

Обиколка „Весело новогодишно пътуване“

Екскурзионни сафари с моторни шейни, ски разходки, посещения на най-емблематичните места в Карелия, празнични и развлекателни събития, най-удобното настаняване и вкусна храна

Северна приказка в саамските земи

Пътувайте из просторите на „Руска Финландия“ в древните земи на самите и вепсианците! Хипнотизиращо царство на спящи гиганти - грандиозни каньони, прозрачни езера и мраморни адити в планинския парк Рускеала и фантастично красиви места за заснемане на филмите „Любовта и гълъбите“ и „Зорите тук са тихи“ на легендарните водопади Ахинкоски. И още: най-древният град Карелия, където навсякъде се чува финландска реч - Сортавала и „портите на Финландия“ - приказен средновековен Виборг, на калдъръмените улички на който, изглежда, можете да срещнете рицар в доспехи или Красива дама, морският щит на Санкт Петербург - романтичният град на фарове и завоеватели на моретата - Кронщад, и непревземаемата цитадела на остров Кукушкин - хилядолетната крепост Корела. А също и лукса на Северна Палмира - Санкт Петербург и любезна приказка в детската стая на синеокия хасок, с шейни сред космати смърчове и гигантски борове! С посещение на Форт Велики херцог Константин и Музея на фара.

Новогодишна сага по саамските земи

Нова година във Финландия, без да напускате Русия! Това пътешествие е истинска сага в древните земи на легендарните сами и вепсианци, изпята от разказвачите-певци на руни! Ще бъдете посрещнати на финландски от спретнатия умен град Сортавала в европейски стил, ще посетите царството на каньона Рускеала, ще посетите водопадите Ахинкоски, където са заснети „Зорите тук са тихи“, „Любов и гълъби“. Ще имате екскурзия до единствената "шведска" крепост-бастион "Корела" в Русия и в родината на Балтийския флот - в град Лодейное поле, както и незабравимо пътуване до едно от най-необичайните села в Русия - Верхние Мандроги. Този маршрут е пълен кръг около "Ладожко море", природата тук е изключително красива: скали, борове, тонове пухкав сняг и ослепителен лед!

Карелска приказка при зимния дядо Талви Уко и Морозец Пакайне

Искате ли да научите как да карате финландски шейни, да посетите имението на Карелския зимен дядо Талви Укко и да се срещнете с по-малкия му брат, Олонецът Морозец Пакайне, да видите панорамите, които помнят Рюрик, пророк Олег и Александър Невски, да посетите "пристанището" от пет морета "Петрозаводск и посещение на Карел Лукоморие - село на занаятчиите Верхние Мандроги? Каним ви на новогодишно пътешествие из мистериозната и оригинална земя на южните Карели: вепсианци и ливвики - ще бъде вкусно, забавно и незабравимо! С посещение на приказно красивия - „снежнобял на снежнобял“ - Александро-Свирския манастир.

Интересни статии...