Прогнозите на Вера Лион за 2022 г. за Русия и света

Прогнозите на Вера Лион за 2022 г. представляват интерес за хората, които искат да отворят завесата в близко бъдеще. Такъв интерес към пророчествата на казахската гадателка е оправдан: за цялото време на своята работа тя успя да спечели доверието на голям брой хора, тъй като много от нейните прогнози са точни и подробни.

Вера Лион често я наричат „казахстанската Ванга“ - тя отдавна живее в Казахстан, но е родена. Много от нейните пророчества са свързани с тези състояния. Какво ни очаква през следващата година?

Вера Лион: Прогнозите се сбъдват

За сметка на руско-казахстанския гадател има много сбъднати прогнози, чиято надеждност и валидност първоначално породи съмнения.

Ето обаче някои от прогнозите, за които е доказано, че са точни във времето:

 • смяна на президента на Украйна - избирането на Янукович, държавен преврат и идването на Порошенко на власт;
 • преизбиране на Владимир Путин през 2018 г .;
 • икономическата криза, започнала през 2014 г. поради чужди санкции, провокирани от изключването на Крим от Украйна;
 • разпадането на Съветския съюз, напускането на Горбачов от държавния глава;
 • експлозии във Волгоград през 2013 г.

Прогнозите на визионерите относно бъдещето на Русия са много оптимистични. Например тя говори уверено за Владимир Путин: според нея той стои твърдо на краката си, въпреки интригите, които се тъкат зад него. В своя блог тя съветва президента да избира внимателно своите помощници и съюзници.

Какво ни очаква през 2022г

Вера Лион обръща много внимание на постсъветските страни. По-специално тя прогнозира разделянето на ДНР и ЛНР и също така заяви, че тяхното обединение с Украйна е невъзможно.

Вера Лион вижда Русия като лодка, която е паднала в бурна река и успешно преодолява препятствията. Може би това означава, че конфронтацията със Запада ще продължи, но в същото време мощната държава ще може да запази позициите си.

Сред прогнозите на "казахстанската Ванга" за близко бъдеще си струва да се подчертаят най-поразителните:

 1. Разпускане на НАТО по инициатива на президента.
 2. Премахването на ЕС под влиянието на главата на американското правителство.
 3. Намаляване на продажбите на оръжия, произведени в САЩ, поради лошото качество на продукта.
 4. Влошаване на отношенията между Китай и САЩ: възможно е събитията да се превърнат във въоръжена фаза.
 5. Многобройни терористични атаки в САЩ.
 6. Обединение на Северна и Южна Корея в единна държава.
 7. Криптовалутата и всички нейни разновидности ще изчезнат.
 8. Учените ще могат да открият следи от извънземни цивилизации в Антарктида.
 9. Земните полюси ще променят своето положение, което ще доведе до рязка промяна в климата.

Това са общи прогнози за целия свят, които не са обвързани с конкретни времеви рамки.

Някои пророчества изглеждат най-малкото странни и нереалистични, въпреки това много от предсказанията на казахския гледач се сбъднаха, така че те не могат да бъдат пренебрегнати.

Прогнозите на Вера Лион за Русия

Гадателят уважава Русия и настоящия президент.

Държавни прогнози за 2022 г .:

 1. Политическата ситуация ще остане непроменена - това се отнася както за опозиционно настроените граждани, така и за сегашното правителство.
 2. „Всичко е някак сиво в страната и наполовина мъгла“ (мъглата е загадка).
 3. Владимир Путин ще остане на мястото си.
 4. „Дмитрий Медведев се хваща за главата с думите:„ Какво направих … “. Той е облечен в мантията на съдия. "
 5. По отношение на външната политика: както и преди, много внимание ще бъде обърнато на Близкия изток и на целия африкански континент.
 6. Няма война с Китай и не се очаква. Китайците обаче ще бъдат прогонени от руската земя.
 7. "Градът е осветен с ярки светлини, небето е черно - нощ." Може би говорим за иновации в градското осветление.
 8. Отношения със САЩ: „Сякаш голям кораб плава от руска страна, но се спъва в вълна, не го пуска. Вълните са неспокойни. От страната на Съединените щати по небето минават удължени черни ивици, водата също е черна. Виждам гребна лодка и на нея има моряци на два реда, те гребват. Тръмп стои в средата на лодката, скръстил ръце зад гърба си, той се насочва към руския кораб ".

Какво означават тези прогнози за съдбата на Русия? Те могат да бъдат интерпретирани по различен начин: от една страна, никога не е било лесно за мощна държава да защитава своите позиции, така че интригите и интригите са норма за руското правителство. Основното е, че "лодката" успешно се справя с неприятностите.

Пророчества за света

Вера Лион, както и много екстрасенси, многократно е казвала, че в бъдеще планетата ще се сблъска с природни бедствия и природни бедствия, провокирани от необмислени човешки дейности. И човек не може да не се съгласи с думите й - екологичната ситуация става критична.

Други прогнози за целия свят:

 • спящият вулкан Йелоустоун ще се събуди, което ще доведе до опустошителни бедствия в Америка;
 • Европейците ще започнат да изоставят католицизма;
 • бързото топене на ледниците, промените в областта на водата и сушата, силно движение на полюсите, многобройни наводнения, природни пожари, земетресения и урагани, според Вера Лион, 2022 г. ще бъде един от най-лошите на цялата планета;
 • ще има вълна от самоубийства и нови болести, старите болести ще се върнат, може би дори и чумата, но в нова форма европейските държави ще страдат много от епидемията;
 • „Огромна маймуна се разхожда в снега, до нея е малък мъж, а маймуната дърпа вързоп от дървесна дървесина, те вървят заедно, разговарят помежду си, изглежда като ледена епоха - всичко отива за това“;
 • стагнация в световната икономика.

Тези думи ви карат да мислите не само за бъдещето си. Пророчествата на Вера Лион изглеждат зловещи, но казахският предсказател твърди, че в крайна сметка на планетата ще бъдат установени мир и хармония, човек ще се научи да се грижи за природата, която скоро ще възвърне силата си.

Последни прогнози

Ясновидката не изключва влошаване на отношенията между управляващите държави. Въпреки това, Вера Лион е уверена, че в света ще бъде установен ред. В същото време тя говори много за нарастващото влияние на САЩ върху други щати.

Желанието на американския президент да следва изключително неговите интереси за сметка на други страни може да потопи зоната на ЕС в криза, която ще се проточи повече от една година. Вера Лион отбелязва, че много държави ще трябва да се обърнат за помощ към Русия.

На свой ред руската политика ще може да намери подход към американския президент, в резултат на което отношенията ще станат по-топли с времето. Това няма да стане без помощта на Китай. Що се отнася до Поднебесната империя, тази държава скоро ще завладее световните позиции и ще се превърне в суперсила.

Третата световна война - тази тема често изскача по думите на известни гадатели и притеснява обикновените хора. Според Вера Лион заплахата от въоръжен конфликт, който съществува отдавна, постепенно отслабва.

През 2022 г. хората не трябва да се занимават с безполезни преживявания, а по-скоро да насочват енергията си в творческа или религиозна посока, да обръщат повече внимание на семейните и духовни ценности.

Интересни статии...