Честита Нова година 2022 за Whatsapp, Viber, Telegram: безплатно изтегляне

Нова година, Нова година - ще донесе много щастие! В навечерието на празника има много суетня, има активна подготовка. Трябва да измислите меню за новогодишната трапеза, да купите всички необходими продукти. И не забравяйте за подаръци и изненади.

Обикновено самият процес на дарение отива до последния план. И точно преди самия празник, ние помним, че подаръкът все още трябва да бъде поднесен красиво, да се кажат приятни думи, пожелания. Честита Нова година 2022 може да бъде представена по два начина. Избирам:

  • снимка,
  • видеоклип
  • готино гласово съобщение.

Поздравления с новогодишни снимки в Whatsapp, Viber или Telegram

По време на изпращането основното е да знаете в кой пратеник е регистриран получателят на желанията.

Преди да изберете пощенска картичка, помислете добре кой образ ще се хареса особено на вашия приятел или роднина. Някой е доволен да види зимен пейзаж, заснежени улици и фенери, гора, покрита със сняг.

И някой ще бъде зарадван с пощенска картичка с коледно дърво, украсено с гирлянди и новогодишни играчки. Снимки с домашни любимци, облечени като Дядо Коледа или Снежанка, изглеждат много сладурски.

Като цяло изборът на пощенски картички за Нова година 2022 е ваш. Голям плюс ще бъде желанието на най-интимните. Ако знаете как да пишете поезия - чудесно! Можете самостоятелно да подготвите поздрав с честита Нова година. Ако не знаете как да пишете, изберете подходящите стихове за поздравления на нашия уебсайт.

И можете също да поздравите с мили и приятни думи, поздрав в проза. За да го съставите сами, следвайте тези прости съвети:

  • Прецизност на изразите. Опитайте се да намерите думите, които най-точно изразяват вашите мисли.
  • Сбитост. Не е нужно да изписвате голямо съобщение. Там мислите ви ще се загубят, а получателят просто не иска да прочете поздравленията до края. Текстът е желателен, за да бъде лесен за разбиране, без излишни похвали. Достатъчно ще е да помислите върху три или четири изречения.
  • Нежелани споменавания. Има някои желания, които не винаги са приятни за получаване. Опитайте се да не искате човек да доживее до сто години. Ако поздравлението е предназначено за възрастен роднина или приятел, той ще започне да мисли, че вие посочвате неговата напреднала възраст.

Изпращаме видео поздравления!

Видео поздравления могат да се изпращат и до WhatsApp, Telegram или Viber. Те се различават от обикновените картини по жизненост. Известен актьор, танцьор, политик може да поздрави във видео поздравление. Ще бъде особено приятно да получите това от любимия си актьор.

И вие също можете да запишете видеоклип сами. Облечете се в умни дрехи. След това подгответе поздравление, то може да бъде в проза или стих. И тогава записвате речта директно на телефона или отделно на камерата. Само тогава ще трябва да качите записа в приспособлението.

В WhatsApp можете да запишете желанията си направо в секцията за кореспонденция, като задържите иконата на микрофона с пръст и го изпратите веднага.

Готини гласови съобщения

Ако искате да поздравите някого по наистина специален начин, опитайте да изпратите страхотно гласово съобщение (лично или с шега). Това наистина ще ви накара да се чудите!

Основни правила за онлайн поздравления

  1. Определете колко лека или смислена трябва да бъде поздравът за Нова година. Ако искате да поддържате приятелство или просто лесен начин да си напомните, то трябва да е кратко и спокойно. Но в същото време е необходимо да се наблюдава емоционалност и искреност.
  2. Според поздравителното значение изберете снимка или видео поздравление. Картината на Нова година трябва да отразява основното значение на вашите мили и приятни думи.Той може да бъде допълнен с музикален съпровод или да изберете поздравление в GIF.webp-анимационен формат.
  3. Когато избирате видеоклип с поздравления, не забравяйте да го гледате до края. Видеото може да е било записано преди няколко години. И ще поздравите приятеля си с изминалата година.
  4. Планирайте да изпратите своите поздравления. За целта посочете часовата зона, в която човек живее. Няма нужда да поздравявате през нощта, това само ще предизвика раздразнение и недоволство.

В резултат на това бих искал да пожелая на всички щастлива Нова година! Пожелаваме си изходящата година да вземе със себе си всички трудности и неразположения, а настъпващата година да изпълни живота ви с просперитет и успех, здраве и взаимна любов!

Интересни статии...