Матрона на прогнозите на Москва за 2022 г., дума по дума - пророчества, последното

Прогнозите на Матрона Московская за 2022 г. представляват интерес за много руснаци. Майка Матрона е била една от най-известните гледачи на 20 век. Тя беше почитана не само от обикновените хора, но дори Православната църква я призна. И това е голяма рядкост за гадателите, защото църквата не насърчава прогнози и опити да погледнем в бъдещето.

Нейните пророчества си заслужават да бъдат запознати: много от тях вече са се сбъднали, а други тепърва ще се сбъднат. Преди да напусне този свят, старицата остави прогнози за това какво ще се случи в света и дали светът ще свърши. Предсказваше ли тя Третата световна война, както много астролози и оракули? Какво очаква света и Русия през 2022 г.? Ще ви разкажем допълнително.

Житие на св. Матрона Московска

Матрона е родена на 22 ноември 1881 г. в руското село Себино. Родителите на Матрона не бяха млади и още преди да се роди момичето, решиха да я оставят в сиропиталището. Но майката на Матрона сънувала пророчески сън с бял и красив, но сляп гълъб и тя отказала да даде дъщеря си.

Матрона не беше просто сляпа, тя изобщо нямаше очи. Очните кухини бяха затворени с плътно затворени клепачи, като онази бяла птица, която майка й видя в съня си. Вместо това момичето получи духовен поглед.

Също така на гърдите на Матроната имаше малка издутина с формата на кръст, която беше взета като знак отгоре. Още на 7-годишна възраст момичето открива дарбата за изцеление и прогнозиране.

С дарбата на духовно разпознаване, прозрение и изцеление, Матрона е белязана от Бог от най-ранна възраст. Роднините започнаха да забелязват, че Матрона вижда не само човешки грехове, престъпления, но и мисли. Тя прогнозира опасности, природни и социални бедствия.

От ранна възраст момичето започва да лекува хората. Благодарение на нейната молитва хората са излекувани от болести. При нея започват да идват посетители, първо от Себино, а след това и от околните села.

При нея бяха доведени пациенти с легло, които тя вдигна на крака. На четири километра от Себино имаше човек, който не можеше да ходи. Матрона каза: „Нека да дойде при мен сутринта, да пълзи. Към три часа ще пълзи. " Мъжът повярвал в силата на Матрона и пропълзял тези четири километра и я оставил на крака, излекувана.

Подаръкът на Матрона няма нищо общо с конспирации, гадаене, народно изцеление или магьосничество. Цялата й сила, цялото й изцеление идва от Бог. Затова магьосници и различни окултисти я мразеха, за което разказваха хора, които я познаваха отблизо. Матрона се молеше за хората. Тя беше Божията светица, надарена с духовен дар и тя помоли само Господ за помощ.

В допълнение към дара за изцеление, Матрона притежаваше и безпрецедентно прозрение. В ранна възраст Матрона предсказа революция. Тя каза, че ще обират, унищожават църкви и ще карат всички подред. И нейните прогнози се сбъднаха. Сама тя остави много прогнози, които все още се сбъдват, включително прогнози за 2020 г.

Изпълнените пророчества на Света Матрона

Матрона често се сравнява с Ванга и въпросът е не само в това, че и двете жени са били слепи, но и в способността да правят точни прогнози.

Доверието в пророчествата на праведната жена не се появи веднага. Трябваше да търпи преследване, обвинения, презрение към уникалните си способности.

Първото сбъднато пророчество са събитията от революцията от 1917 година. Тези видения ужасиха светеца. Тя описа църкви, разрушени и разрушени, кръв, разделяне на земята и човешка болка. Прогнозата стана реална за по-малко от 12 месеца.

Освен това тя прогнозира:

  • Убийство на император Николай II и семейството му.
  • Първата военна атака на Германия.
  • Началото на Втората световна война. Великомъченикът предсказа, че много хора ще умрат, но победата ще бъде за руснаците.
  • Репресии по време на управлението на болшевиките.
  • Преследване на етнически малцинства.
  • Как ще умре Сталин и какво ще се случи след смъртта му. Буквално „управляващите ще заемат неговото място - един по-лош от другия“.
  • Трудно бъдеще за страните след разпадането на Съюза.
  • Засилване на влиянието на западните страни.

Прогнозите на Матрона за 2022 г.


Според ясновидката в света ще започнат да се случват ужасни събития и всичко това поради жестокостта на хората. В различни държави са възможни мащабни преврати. Хората ще бъдат победени от завист и алчност. Провидецът предсказал, че поради липса на вяра човечеството ще бъде наказано.

Какво очаква Русия през 2022г

Матрона прогнозира спад в икономиката. Блажен видя кризата в икономическата и социалната сфера. Причините за кризата са вътрешни противоречия. Според прогнозите на волчето, края на кризата и края на трудния живот, руснаците трябва да изчакат в периода от 2020 до 2025 година.

Гадателят говори за революция в страната. Тя прогнозира, че Русия може напълно да изчезне, ако хората започнат да вярват на измамниците и да бъдат водени на провокации. Матрона предупреди, че хората на власт буквално ще „вземат цяла Русия в джоба си“. Тя вярваше, че вътрешното прочистване на всички ще послужи за общо умиротворяване.

Не се предвиждат големи военни конфликти.

Светецът предсказал близки отношения между Руската федерация и КНР, Индия, Бразилия, Венецуела и Мексико.

За края на света


Пророческият поглед на блажената старейшина се простира още повече и вижда трудностите и нещастията, които ще сполетят човечеството в края на времето.

„Колко съжалявам за теб“, наскърби светицата в разговорите си със семейството и приятелите си, „ще доживееш до края. Животът ще става все по-лош и по-лош. Тежка. Ще дойде време, когато пред вас ще бъдат положени кръст и хляб, а те ще кажат - избирайте! "

Пророчеството на благословения за самия край на света обаче е много неясно, подобно на разказите за Апокалипсиса и на всички предсказания за тези ужасни дни като цяло.

„Няма да има война, всички ще умрат без война“, каза светецът буквално. - Ще има много жертви, всички мъртви на земята ще лъжат. И аз също ще ви кажа: вечерта всичко ще бъде на земята, а на сутринта ще станете - всичко ще влезе в земята. Войната продължава без война. "

Бъдещето на Украйна и Беларус

Света Матрона каза, че украинците са славяни, които не искат да приемат произхода си. Но не е само това. Украинците, подобно на руснаците, обърнаха гръб на Господ. Светецът предвиждал загуби и разрушения в украинските земи. Може би това се отнася до ситуацията в Донбас. Трудно е да се каже дали прогнозата се е сбъднала или предстои най-лошото. Матрона препоръча на украинците да помнят корените си и да обърнат лицата си към Бог.

Предсказва светата масова емиграция на украинци в Европа и Америка. Тя препоръча да не се оглеждате в търсене на добър живот, а да започнете да правите нещо днес. Имаше и положителни пророчества за украинците по отношение на откритията в инженерството и космонавтиката. Матрона нарече украинците талантливи и надарени.

Матрона посъветва беларусите да се пазят от влиянието на западните страни, да не допускат чуждото въвеждане в живота им и да не им позволяват да разрушават обичайните основи. Тя предвиждаше, че хората ще се опитат да извършат революционен преврат. Правителството ще смаже вълнението, ще се пролее много кръв. Оцелелите ще бъдат съдени и наказани. Но след това в Беларус няма да има конфликти и хората ще живеят спокойно. Не трябва да се страхувате от природни бедствия.

Светителят вярвал, че Русия, Беларус и Украйна са неразривно свързани. Възрастната жена посъветва тези държави да си помагат, но да не влизат в конфликт по никакъв начин.

Ще започне ли Третата световна война?


Има предсказания, които са не просто мрачни, но наистина ужасяващи. Тя пророкува, че хората ще ходят като под хипноза и нещо плашещо ще витае във въздуха.

Матрона настоя, че е голяма заблуда да се отхвърли Бог. Поради това злите духове са близо до всички.

Прогнозите на ясновидката за края на света гарантират, че няма нужда да се страхувате от Третата световна война. Тя нарече края на света война без война.Матроната видя много смъртни случаи, но по каква причина - тя не уточни. Ако вземем предвид нейните пророчества за зла сила, която ще бъде рамо до рамо с хората, тогава вероятно това е смисълът. Светецът тъгувал за онези хора, които ще доживеят „последните времена“. Прогнозите на Матрона за съдния ден са много неясни. Светецът призовал, преди да е станало твърде късно за осъзнаване и вяра в Бог. Тя увери, че ако човек вярва в Господ, тогава никакво зло не се страхува от него. Вярващият винаги е по-силен от всякакви беди и нещастия.

Прогнозите на Матрона на Москва за 2022 г. обещават труден период. Предсказанията на възрастната жена са се сбъдвали неведнъж. Матрона увери, че само вярващите не трябва да се притесняват. Важно е да обърнете внимание не на материалния свят, а на духовните ценности. Вярващите ще избегнат скръбта, скръбта и други неблагоприятни пророчества. Дали Матрона от Москва е била права, ще стане известно много скоро.

Интересни статии...