Прогнозите на Ванга за 2022 г. - пророчества буквално за Русия и света

Настъпва 2022 година и предлагаме да разберем подробно какви пророчества и прогнози буквално е направила Ванга за този период за Русия и света.

Страхотна гадателка

Прорицателката Ванга е най-сензационната и значима фигура сред всички пророци, живели през ХХ век, а през 2021 г. тя би навършила 110 години. Много поклонници се обърнаха към нея, за да повдигнат завесата на тайна над бъдещето си, но погледът й беше насочен към много по-големи, глобални проблеми. Ясновидката видя съдбите на цели държави и народи и дори в онези далечни времена знаеше какво очаква света през третото хилядолетие.

Племенницата на слепия български ясновидец Красимира Стоянова каза, че Ванга е говорила с душите на мъртвите или в случая, когато мъртвите не са могли да дадат отговор, с някакъв нечовешки глас. След всяка такава сесия Ванга казва: „Чувствам се зле и след това се чувствам като счупен цял ден“ и „Губя много енергия, чувствам се зле, дълго време съм депресиран“.

Има предсказания на Ванга за 2022 г. - дори толкова далечно бъдеще по това време не се криеше от виждащия огромна духовна сила. Времето ще покаже дали те са верни и колко точни, но гледайки точността на нейните гадания, няма причина да се съмняваме. Прогнозите на Ванга за 2022 г. за Русия и света. Какво ни очаква?

Празник по време на чумата (за коронавируса)

Промените в света, предизвикани от коронавируса, засегнаха почти всички. И тази болест не можа да се скрие от прозрението на Ванга, която каза буквално: „Ще има пир по време на чумата“.

Предсказателят каза, че болест, непозната досега на науката, ще дойде в началото на третото хилядолетие - или от Изтока, или от Африка. Учените по целия свят все още спорят по този въпрос и по никакъв начин не могат да стигнат до консенсус. Очевидно това ще остане загадка и никой няма да може да посочи източника на болестта.

Предсказанието на гледача за пир по време на чумата е напълно разбираемо: докато някои фармацевтични компании се опитват да избавят света от коронавирус, други просто се опитват да забогатеят във времето, като се възползват от момента и произвеждат нискокачествени ваксини, както и правят луди надценки на основни лекарства. Хората обаче не са се променили от древни времена и винаги е имало много хора, които са искали да намерят бързи и лесни пари, дори ако са получени по нечия друга скръб.

По-интересни са думите на гледача за разпространението на болестта. От една страна, прогнозата на Ванга за 2022 г. за вируса не може да се нарече утешителна - тя твърди, че хората ще свикнат със смъртоносната болест и тя „ще стане обичайна като настинка“. Но може би това трябва да се тълкува като факта, че изобретените ваксини и имунитетът на стадото ще дадат възможност да се справят с коронавируса и няма да станат по-опасни от гореспоменатия ARVI. За съжаление прогнозите на Ванга не ни дават пряк отговор на въпроса дали епидемията ще приключи през 2022 година.

Финансови сътресения

Друг вълнуващ въпрос за мнозина е дали 2022 г. ще бъде финансово успешен. Ванга каза, че светът ще бъде разделен на богати и бедни. Разликата в богатството ще бъде огромна и ще продължи и през 2022 г. Човек не може да не се съгласи с тази тенденция: в списъците на най-богатите хора на планетата има хора, чието богатство надвишава богатството на много държави. Малко вероятно е нещо да се промени през следващата година.

Освен това българският прорицател твърди, че „парите ще бъдат разделени на 2 потока, течащи на изток и запад и в обратна посока, и двата ще се вливат в Русия, но хората ще бъдат приказно богати, без дори да държат пари в ръцете си. "

Силата на Изтока, който непрекъснато разширява икономиката си, кара дори суперсили да се съобразяват с него.Трудно е да се повярва, че всички отношения с Русия и Запада ще приключат - и особено икономическите. В същото време ще продължи разширяването на взаимодействието с Китай и други източни държави. Но тълкуването на предсказанието на Ванга за хора, които ще бъдат приказно богати без пари, също е двойно. От една страна, може да е радостно, че през 2022 г. човешките ценности, които нямат нищо общо с парите - доброта, любов, приятелство - няма да изчезнат никъде. Хората, които ценят тези понятия, са наистина богати по свой собствен начин. Но някои виждат много по-голяма проницателност на Ванга в това изявление - и казват, че гадателят означава електронни пари. Светът ще продължи да бъде залят от платежни системи, които ще позволят изоставянето на пари в брой в полза на електронните пари. И затова човек, който дори не държи нито една банкнота в ръцете си, може да бъде приказно богат.

2022 г. за Русия

По отношение на Русия през 2022 г. Ванга говори доста сдържано и в същото време многозначително: „Издържах това, ще издържа и това. Страната ще се промени, но хората ще останат същите ”. В съвременните реалности, когато промените могат да бъдат най-неочаквани и в същото време не винаги добри, е трудно да не се съгласим с такава прогноза.

Според ясновидката Русия няма да се отклони от избрания път, тя ще постигне целта си, въпреки всички трудности и трудности. Ще има много несъгласни, но привържениците на тяхната кауза също ще останат. В контекста на глобалната криза е глупаво да се надяваме, че ситуацията може да се промени драстично за една година. Курсът обаче е избран и би било напълно погрешно да го изоставим. Друг е въпросът, че това ще доведе до определени трудности, но без тях също е трудно да си представим каквато и да е победа - било то външна политика или промени в страната. Но ще бъде възможно да се справим с всички превратности на съдбата и в това предсказанието на Ванга за 2022 г. беше еднозначно.

Ще има ли щастие

На въпрос кой от хората би бил щастлив в предсказания от нея свят, Ванга каза: „Кой ще може да различава истината от лъжите и ще може да привързва юмруци към доброто, но с времето ще става все по-трудно. "

През 2022 г. ерата на появата на информационните технологии ще продължи. Не само реалните ресурси, но и чистата информация имат все по-голяма стойност. С негова помощ можете да манипулирате умовете на хората, идеите се продават не по-зле от други стоки, патентите ви позволяват да печелите пари, без дори да произвеждате нищо. Но в целия този информационен поток ще става все по-трудно да се разграничи истината от измислицата. По-лесно е да се манипулира информация, отколкото да се направи фалшификат за който и да е продукт. И затова само тези, които ще могат да различават истината от лъжите, ще бъдат победителите, които ще могат да се обърнат към надежден източник на информация. Освен това такова решение ще бъде справедливо в междуличностните отношения. Като са искрени, хората също могат да бъдат щастливи. Но отношенията, изградени върху лъжи, никога няма да бъдат гаранция за щастие.

Добре с юмруци

Втората част от прогнозата се отнася до „добро с юмруци“. Силата е в истината, но въпреки това ще трябва да можете да я защитите. Само това ще помогне на човек да запази щастието си. Но безсилните хора, неспособни да издържат на постоянните промени в света, ще бъдат изправени пред по-тъжни времена.

Прогнозите на Ванга за 2022 г. не предсказват тотални войни или нещастия - и дори мнозина ще се примирят с болестта. В същото време обаче ще трябва да останете силни, за да намерите своето щастие и да можете да го защитите. Разбира се, това ще изисква много допълнителна духовна енергия от хората, но основното е, че дори в такива трудни времена ще бъде възможно да станете истински щастливи. Въпреки че светът остава нестабилен, човешките ценности остават същите. И това ви позволява да се адаптирате към живота, така че всеки човек да иска да намери своето място под слънцето.

Трябва ли да вярваме на прогнозите на Ванга?

Дали да възприеме сериозно прогнозите на Ванга за 2022 г., всеки решава сам, защото не всички събития, изразени от провидеца, са се сбъднали.

Според българския учен Георги Лозанов, който изследва феномена Ванга в продължение на 25 години, през този период са се сбъднали над седем хиляди прогнози, изразени от ясновидец. В резултат на това той стигна до заключението, че процентът на съвпаденията е много по-голям от случаен и достига около 80%.

Сред най-резонансните пророчества, които се сбъднаха:

 • Смъртта на Сталин през март 1953 г. (6 месеца преди събитието);
 • атентатът срещу 35-ия президент на САЩ Джон Ф. Кенеди (4 месеца преди покушението);
 • смърт на принцеса Даяна (предсказана в деня на нейната сватба);
 • убийството на индийския премиер Индира Ганди (15 години преди събитието);
 • смъртта на подводницата Курск;
 • терористичната атака в кулите близнаци в САЩ;
 • обединение на Русия с Крим;

Сред високопоставените прогнози, които не се сбъднаха, са:

 • убийството на 4 глави на големи държави;
 • избухването на Световната война през 2010 г .;
 • унищожаването на целия живот в Северното полукълбо на Земята през 2011 г .;
 • война между мюсюлмани и европейци и използване на химическо оръжие;
 • пуста Европа през 2016г.

Прочетете също:

 • Лотария за зелена карта 2022
 • Затъмнения през 2022 г .: слънчеви и лунни
 • Големи строителни проекти в Русия 2021-2022

Интересни статии...