Церемония по дипломирането в Кремъл през 2022 г. - как да кандидатствате, билети

След две години на "коронавирус", 11-класниците през 2022 г. с нетърпение очакват своя незабравим абитуриентски бал в Кремъл, който според традицията трябва да се проведе в края на юни.

Абитуриентската вечер се смята за невероятно събитие, което носи радост на учениците от гимназията. Денят ще бъде особено запомнящ се за онези, които успяха да бъдат на церемонията по дипломирането в Кремъл през 2022 г. сред най-добрите 11-класници от различни части на Руската федерация. За тях е осигурен динамичен празник, който се излъчва дори по централния телевизионен канал.

Кремълска топка програма

През 2022 г. традиционната церемония по дипломирането ще ви зарадва с богата програма. Там потенциалните ученици могат да се отпуснат и да се забавляват. Освен това има толкова много фрапиращи събития, че не оставят никой безразличен.

За 2022 г. са планирани следните събития за студенти, които празнуват дипломирането си в Кремъл:

 • изпълнения на поп звезди и най-добрите местни танцьори;
 • циркови представления;
 • огромна дискотека с диджеи, пускащи музика;
 • лазерно шоу;
 • фойерверки, посветени на празника.

Въпреки факта, че програмата всъщност е стандартна, организаторите полагат много усилия, за да привлекат максимално внимание на завършилите, така че се правят някои корекции, канят се млади артисти.

Всъщност се измисля определена схема, която отличава празника от другите градски събития. Като цяло тази вечер се простира за около 14 часа. Част от него се показва по телевизията. Естествено, младото поколение няма да гладува, тъй като се предлага празнична вечеря. Много снимки също ще бъдат запазени за спомен, които са направени от най-добрите фотографи в страната.

Церемонията по дипломирането в Кремъл е забележителна и с факта, че всеки може да участва в номинации и да получи ценни награди. Списъкът с награди и номинации се одобрява непосредствено преди събитието. В същото време всеки може да предложи своята номинация или да остави заявка за участие.

Как да се включите

Важно! Само притежателите на персонализирани покани ще могат да закупят билети за дипломирането през 2022 г. в Кремъл.

Има мит, че само няколко избрани стигат до дипломирането в Кремъл - тези, които са се превърнали в отличен ученик и медалист. Всъщност това не е така. Всеки може да стигне до Кремъл и да отпразнува дипломирането си там, независимо от успеха си в училище. Основното нещо е да подадете заявление предварително и след получаване на потвърждение да си купите билет, чиято цена остава общодостъпна в продължение на много години.

За да станете участник в церемонията по дипломирането в Кремъл през 2022 г., трябва:

 • напишете заявление на бланката на училището;
 • сканирайте приложението и го изпратете по факс или до P.M. Shaboltay;
 • уверете се, че хартията е получена;
 • изчакайте известието за одобрение, то идва във входящата поща на имейла.

Важно! Моля, обърнете внимание, че тези, които желаят да отпразнуват дипломирането през 2021 г. в Кремъл, трябва да подадат заявление, отпечатано на официалната бланка на училището. Всяко друго заявление ще бъде отхвърлено.

Какво си струва да знаете

Първо и най-важното е, че не се препоръчва да купувате билети на ръка, защото има големи съмнения относно автентичността на такива документи и резултатът може да бъде разглезена почивка.

Заявление за резервация на място за дипломиране в Кремъл се подава веднага след обявяването на набор за събитие от такъв план. Въпреки факта, че няма специални ограничения, сравнително трудно е да влезете в Кремъл. Това е така, защото стаята може да побере определен брой хора. Сградата е готова да приеме само 10 хиляди души, въпреки че има в пъти повече желаещи.

Партито на дипломирането е невероятно радостно и вълнуващо събитие за всеки 11-класник. За да се гарантира безопасността на всеки участник в събитието, са установени редица строги правила за всички гости.По този начин на самите възпитаници и придружаващите ги лица е забранено да носят със себе си опасни предмети (пробождане, рязане, взрив и др.) Всякакви алкохолни напитки също са забранени.

Заключение

Закупуването на билет за бала на дипломирането в Кремъл през 2022 г. ще даде възможност на дете, влизащо в зряла възраст, да направи незабравима абитуриентска вечер на цена, която съответства на стандартното училищно събитие. Но наистина ще има повече впечатления, момчетата ще бъдат напълно възхитени, защото за гостите е предвидена концертна програма, която нито едно училище не е в състояние да организира, а банкетът ще зарадва с разнообразни ястия. Младите хора и перспективите за нови запознанства са не по-малко впечатляващи. Освен това можете да вземете със себе си снимки и оригинални сувенири, които да ви напомнят за необикновено събитие през целия ви живот.

След като са направили такъв безценен подарък за дете, родителите могат да реализират старата му мечта - да присъстват на истински бал, да се чувстват короновани, да станат гости в Кремъл и да имат богато свободно време!

Прочетете също:

 • Пет дни в училищата през 2021-2022
 • Най-търсените професии в Русия през 2021-2022
 • УПОТРЕБА през 2022 г .: задължителни предмети и промени

Интересни статии...