Честита Нова година 2022 за мама в проза със собствени думи

Независимо от възрастта, на Нова година мнозина преди всичко поздравяват майка си. Топлите пожелания със собствени думи ще бъдат приятни не само под формата на питейна реч, но и в SMS, ако по някаква причина няма как да бъде наоколо. Основното е, че поздравленията са искрени и трогателни за определен човек.

Изберете кой ще поздрави:

  • няколко деца заедно,
  • хлапе,
  • възрастно дете.

Поздравления от няколко деца

Такива текстове са подходящи за произношение на масата или чрез видеовръзка, когато едно дете говори от името на всички деца.

Мила наша майка, нека камбанките, отброявайки последните секунди на изтичащата година, отнемат завинаги старите грижи и неприятности! Нека ви очакват само приятни изненади и весело настроение! И ние винаги ще бъдем там, готови да ви подкрепим и да се възхищаваме на вашата доброта и грижа!

Честита Нова година, скъпа наша мамо! Пожелаваме ви през следващата година всичките ви планове да се сбъднат, успехът винаги да съпътства работата ви и всички трудности винаги да се превръщат в нови ценни идеи!

Скъпа мамо, моля приемете нашите общи поздравления за Нова година! Пожелаваме ви изпълнението на вашите желания, нови открития и много здраве! Нека промените от новата година бъдат само към по-добро!

Нашата любима майка, приемете нашите общи поздравления за Нова година и пожелания на всички най-светли и мили през следващата година! Останете отворени, весели и отзивчиви и оставете символа на годината да ви предпази от всички несгоди!

Скъпа мамо, желаем ви честита нова година! Пожелаваме ви да достигнете още по-високи точки през следващата година, да осъществите плановете си и да се справите игриво с всички трудности!

Мила мамо, честита Нова година за теб! Нека заветното желание, отправено през тази нощ, се сбъдне и донесе щастие през следващата година! Пожелаваме ви здраве, успех във всичките ви начинания и нови творчески идеи!

Честита Нова година, мила наша майко! Пожелаваме ви да посрещнете настъпващата година с радост и оптимизъм, забравяйки за всички трудности на изходящата. Нека всеки ден ви радва с приятни изненади, полезни запознанства и нови успехи!

Нашата любима майка, честит празник на вас! Нека новогодишната приказка да продължи за вас през следващата година и да ви донесе море от усмивки, приятни изненади и изпълнение на желанията! Не забравяйте, че на тези, които вярват в тях, се случват чудеса!

Скъпа мамо, желаем ви честита нова година! Пожелаваме ви да гледате напред с увереност, така че трудностите по пътя към желаното да се отдалечат от вашия път, а късметът да помогне във всичко!

От бебета до любима майка

Когато малките деца започнат да правят първите си пощенски картички за своите роднини, е важно да им помогнете да допълнят занаята с подходящи и нежни поздравления.

Моята любима мамо, нека Дядо Коледа да изпълни всички ваши желания и да бъде всичко наред на работното място и вкъщи догодина! Пожелавам ви по-малко тъга и повече усмивка!

Честит празник, мамо! Пожелавам ви много, много приятни изненади през новата година, за да бъдете радостни и сладки като днес! И за да не се разболявате и да се събуждате щастливи всеки ден!

Скъпа моя мамо! Пожелавам ви през новата година да се усмихвате и да се радвате всеки ден, сякаш е дошъл празник! Нека вашите мечти се сбъднат и проблемите ще бъдат заобиколени!

Мамо, честита ти Нова година! Нека през новата година лицето ви се осветява с усмивка по-често, защото обещавам да се държа добре. И ви пожелавам да сте здрави и щастливи!

Честита Нова година, любима моя мамо! Пожелавам ви повече свободно време през новата година, изпълнение на желания и така никой да не ви разстройва!

Скъпа Мамо! Честита Нова Година на теб! Пожелавам ви да забравите всички лоши неща, които се случиха тази година, и да се радваме да се запознаете с идващата. Нека се сбъдне желанието, отправено в новогодишната нощ!

Мамо, желая ти честита нова година! Пожелавам ви да останете толкова красиви, усмихнати и щастливи! Нека през следващата година няма да има лоши новини, а вместо това много любов, късмет и здраве!

Мамо, честита ти Нова година! Иска ми се да получите много подаръци и цветя през следващата година. Нека всички лоши неща ви подминат, а късметът и щастието се втурват да ви посрещнат!

Честита нова година мамо! Пожелавам ви през следващата година да правите това, което искате и което не искате да не правите, или само малко! Останете толкова красиви, обичани и грижовни!

От тийнейджър или възрастно дете

Мила, скъпа мамо, поздравявам те за празника! Нека новата година ви донесе само приятни грижи, по-малко мъка и повече радостни мигове! Бъдете здрави, успешни и весели!

Мила моя, честита ти Нова година! Нека всички мъки и грижи отлетят със снежна буря, а настъпващата година ще започне с нови планове, радостно очакване и постижения! Пожелавам ви да останете толкова оптимистични, приятелски настроени и енергични!

Честит празник, скъпа моя! Нека през новата година да има колкото се може повече причини за радост и колкото се може по-малко за тъга. Желая ви здраве, късмет и неутолим оптимизъм въпреки всичко!

Честита нова година мамо! Пожелавам ви през следващата година късметът да ви съпътства в работата и творчеството, здравето ви да остане здраво и приятелите ви да са верни. Нека ви очакват само приятни изненади и нови постижения!

Мила мамо, честит празник! Забравете тази нощ за всички трудности на изходящата година! Нека в бъдеще ви очакват само добри новини, приятни запознанства и успешни начинания!

Честита Нова Година, скъпа! С ново щастие! Нека символът на годината ви даде много радостни срещи, късмет в бизнеса и щастие в личния ви живот! Пожелавам ви да останете толкова усмихнати, грижовни и чувствителни и най-важното - здрави през цялата година!

Скъпа мамо, честита Нова година за теб! Нека всички лоши неща да останат зад гърба си и само успех, просперитет и нови открития очакват напред! Пожелавам ти да изпълниш всичките си планове, да срещнеш много интересни хора и да живееш в хармония със сърцето си!

Честита нова година мамо! Пожелавам ви през следващата година да постигнете всичко, което планирате, да намерите време да се отпуснете и да зарадвате допълнително околните със своята лъчезарна усмивка и доброта! Обичам те!

Мамо, желая ти честита нова година! Нека всички най-добри желания се сбъднат и вашите планове се сбъднат! Първо, пожелавам ви здраве, ако е, тогава всичко останало ще последва!

Скъпа мамо, желая ви честита нова година! Пожелавам ви ръцете ви винаги да останат топли и привързани, когато ме прегърнете, а устните ви да се отварят възможно най-често в усмивка.

Наистина искам всичките ви мечти да се сбъднат възможно най-бързо и да ви дадат най-желаното на този свят!

Желая ви колкото се може повече любов от нашия баща, така че той да ви донесе огромни шепи цветя и много подаръци. Обещавам да дарявам любовта си всеки ден и то не само по празниците.

Честита ти Нова година, скъпа майко, помни, че винаги ще те обичам и ти завинаги ще останеш в сърцето ми, като най-добрия пример за подражание и човек с най-широко сърце.

Честита Нова година, скъпа мамо! Нека всеки ден е изпълнен с щастие и любов към вас. Нека Дядо Коледа и Снегурочка ви донесат цяла торба със скъпоценни подаръци в дванадесет часа през нощта. И нека тази чанта да бъде толкова огромна, че да съдържа цялата ми любов към теб и огромно уважение към способността ти да се движиш през живота, като избягваш препятствия и сбъдваш всички желания и мечти.

Искам да останете толкова красиви и сладки, така че баща ни никога да не откъсва поглед от вас.Така че вашата работа носи само удоволствие и помага да разкриете всичките си таланти.

Скъпа мамо, ти си най-скъпият човек на планетата за мен! Пожелавам ви честита Нова година и ви пожелавам всичките ви желания да се сбъднат. За да можете да посетите онези страни, за които винаги сте мечтали. И намерих целта си в живота и се движих по пътя, който е предназначен само за вас.

Наистина искам да напълня душата ви с топлина и грижа. И мечтая да бъда в тази новогодишна нощ с вас под дървото и да отправя много, много пожелания! В края на краищата, ако се стараете много, вярвате в новогодишните чудеса, тогава те определено ще се сбъднат! И нашето семейство ще бъде щастливо в продължение на много години.

Интересни статии...