Заечен хороскоп за 2022 г. Тигър за жена и мъж

Представителите на двата пола на знака Заек ще изпитват радост и разочарование през 2022 г. и тези чувства могат да бъдат заменени по най-непредсказуемия начин.

Съдържание:

 1. Общи тенденции в хороскопа
 2. Любовен хороскоп
 3. Здравен хороскоп за 2022 година
 4. Паричен хороскоп за годината на Тигъра
 5. Хороскоп за жена Зайо
 6. Прогнози за Заека
 7. Бизнес хороскоп за зайци
 8. Пътнически прогнози

Общи тенденции в хороскопа

Всички хора, които са родени в годината на Заека, са силни по дух и характер. Те са доста потайни, защото в определен момент са способни да скрият своите чувства и емоции.

Тигърът се отличава с остър ум, благороден дух, развита интуиция и доста здрави нерви. Водната стихия, която доминира през 2022 г., донякъде омекотява деспотичния характер на знака, така че Тигърът ще бъде по-емоционален, с повишено чувство на състрадание към другите.

Зайците трябва да бъдат внимателни тази година, защото Тигърът е хищник и обича да ловува от засада. А малките и пухкави зайци са вкусна плячка. Прогнозите предупреждават, че представителите на този знак ще имат много различни преживявания и впечатления. Но се очакват повече положителни емоции.

Мъжете и жените, родени в годината на Заека, се смятат за може би най-грижовните и щедри. Със своята доброжелателност те могат да станат част от всеки екип, могат да подкрепят всеки разговор, винаги са учтиви и деликатни.

Според прогнозите през 2022 г. Зайците със сигурност ще бъдат оценени от шефовете. Но трябва да бъдете по-внимателни с недоброжелателите, за да не ви забият нож в гърба.

Любовен хороскоп

В този брой не всичко е толкова гладко и еднозначно. Ако в Годината на тигъра започнат нови връзки, те ще бъдат сложни и ще бъдат изградени с препятствия. Следователно резултатът ще зависи пряко от сериозността на чувствата към вашия партньор. Ако успеете да преживеете неприятностите достойно и спокойно, тогава връзките ще останат здрави в продължение на много години.

Ако представителите на знака към годината на Тигъра вече са в правоотношение, тогава е възможна сериозна и болезнена раздяла. За да не се случи това, ще трябва много да се постараете да поддържате връзката.

Зайците рядко са сами. Те винаги са заобиколени от тълпа приятели, от които не всички се отнасят искрено с тях. Ето защо, когато настъпи периодът на романтични връзки, е по-добре да разгледаме по-отблизо съвместимостта по признаци:

 • С Дракона ще има тандем във всички отношения, защото Заекът ще си позволи да бъде ръководен.
 • Кучето и заекът ще бъдат верни един на друг и ще могат да изградят силни семейни отношения.
 • Козелът ще стане силен и надежден съюзник. Въпреки капризите си, тя изобщо не дразни Заека.
 • Ко Прасе ще се проведе по-бизнес съюз, така че няма да се налага да чакате много романтика.
 • Прекалено идеалната връзка между двама зайци в годината на тигъра може бързо да умори и двамата.
 • По-добре е Волът да поддържа връзка със Заека, по-добре е да даде юздите на властта, тогава съюзът ще бъде силен.
 • Съединението със Змията е възможно само при взаимни отстъпки един на друг.
 • Същото може да се каже и за връзката с Коня, с която също е по-добре да се направи компромис за силна връзка.
 • Снизхождението на Заека ще помогне за удължаване на съюза с Маймуната, която всячески се опитва да забавлява партньора си.
 • Връзката с Петела няма перспектива поради редовните изпълнения, които той урежда.
 • Заекът е силно раздразнен от Плъха със своята безпринципност, съюзът е просто невъзможен.
 • Със собственика на годината, Тигъра, тандемът няма да работи поради твърде различни герои: спокойният Заек и агресивният Тигър просто не са двойка помежду си.

Здравен хороскоп за 2022 година

Ще трябва внимателно да следите благосъстоянието си. Когато проблемите започват на работа, емоционалните представители няма да могат да ги решат рационално, което значително ще развали психологическото им състояние. Важно е да спрете да реагирате на поведението на другите, да не се поддавате на тяхното влияние, тогава ще можете да запазите психиката си.

За стабилизиране на състоянието се препоръчва да се занимавате с всякакъв вид спорт, който определено ще донесе положителни емоции, ще отвлече вниманието от негативно влияние и ще донесе удоволствие.

За да запазите външната красота в годината на Тигъра, не бива да се притеснявате от дреболии. В края на краищата вътрешните преживявания веднага се отразяват на състоянието на кожата. Ако не можете да запазите спокойствие, тогава е по-добре да правите медитация в пиковите часове. А външният вид на кожата и здравословното състояние като цяло лесно се подкрепят от приема на липсващи витамини.

Паричен хороскоп за годината на Тигъра

Тигърът ще донесе финансова стабилност на представителите на знака. Това обаче ще се случи, ако не правите необмислени и импулсивни действия. Не правете големи покупки на кредит. Тогава парите винаги ще бъдат намерени в портфейла.

Звездите препоръчват на представителите на двата пола внимателно да контролират разходите си, тоест по-добре е „да живеят в джоба си“. И да говорите за истинския си доход на всички не си струва. Това ще привлече ненужно внимание от недоброжелатели, които искат да се възползват от лековерността и простотата на Зайците, опитвайки се да спечелят.

Ако финансовите транзакции не могат да бъдат избегнати, тогава е по-добре да ги планирате за втората половина на 2022 г. Тогава вероятността да бъдете измамени е сведена до минимум.

Хороскоп за жена Зайо

Дамите от този китайски знак ще бъдат силно повлияни от околната среда. От една страна, това изобщо не е лошо, защото жените Зайци са много емоционални и чувствени по природа. И в такава среда те ще се чувстват доста комфортно.

Но ако погледнете от другата страна, изобилието от такива преживявания може да доведе до прекомерна драма, което определено ще влоши нестабилната ситуация. Годината на тигъра включва да откриете себе си, своя потенциал. И хороскопът предлага да се направи възстановяване на вътрешната женска хармония.

В професионалната сфера е по-добре да прекарате първата половина на годината спокойно, без амбициозни планове - те могат да претърпят съкрушителен провал. И като цяло до края на този период не трябва да се очакват големи и ярки излитания. По-добре да се спрем на идеята, че стабилността е най-добрият вариант в този период.

Но вече от втората половина на годината си струва да предлагате идеите си на властите. Определено ще им обърне внимание, което ще играе пряко върху кариерата на заек.

Съвсем реални промени могат да настъпят в любовните отношения: неомъжените дами ще срещнат мъжа на мечтите си, зад когото ще бъдат като каменна стена.

И е по-добре омъжените жени да държат ушите си отгоре, за да не направят фатална грешка и да не се разделят със съпруга си, действайки в разгара на момента. Изключително вероятно е след такъв акт жените-заеци да съжаляват силно за случилото се след няколко месеца.

Нека обобщим връзката между жените и избраните от тях:

Статус на жена Препоръки за хороскоп
Самотен, неженен Източният хороскоп препоръчва да се обърне специално внимание на запознанствата през втората половина на годината. По това време ще се срещнат нечестни и неадекватни партньори.
Дами, които започнаха да изграждат отношения Препоръчително е да имате търпение във връзката. Още по-добре, слушайте по-често мненията и чувствата на партньора си.
Женен Не правете нищо в разгара на момента. В отрицателна ситуация е по-добре да отделите време, за да вземете информирано решение.

Прогнози за Заека

Тигърът има смелост, решителност и решителност. Следователно, той ще поиска същото от мъжете от този знак. Целенасочеността и решителността ще помогнат за преодоляване на всякакви трудности, които ще възникнат в различни области на живота и работата.

Всички основни неприятни моменти ще настъпят през първата половина на годината. По-близо до лятото, през пролетните месеци, ситуацията ще започне да се променя към по-добро. А през юни-юли съдбата трябва да се усмихне на заеците с пълна сила.

Звездите все още препоръчват да се използва този период за възможността да се правят добри пари. А също така актуализирайте романтичните си отношения, така че животът на любовния фронт да стане по-светъл и романтичен.

Бизнес хороскоп за зайци

Представителите на знака трудно ще се спрат на конкретно предложение. Защото има много планирани покани за работа. Хвърлянето обаче може да не доведе до нищо добро. Рискът от загуба на наистина изгодна оферта е голям. За да избегнете подобна ситуация, по-добре е да помислите добре, преди да вземете важно съдбоносно решение.

В екипа за Зайците не се очаква особен негативизъм. Те по своята същност привличат хората към приятелска комуникация. Но не забравяйте, че завистниците са били и остават. И техните действия се контролират по-добре и не се пренебрегват.

Пътнически прогнози

Най-добрият вариант за пътуване на Зайци в годината на Тигъра би било посещението в една от планинските страни. Чист въздух, планински извори с най-чиста вода, живописни места с изключителни гледки - всичко това ще вдъхнови създаването на зашеметяващи шедьоври.

За активен отдих са подходящи пешеходни излети в планината. А спускането надолу ще добави адреналин. Ако има страх от препъване или нараняване, можете да слезете по фуникуляра.

Според прогнозите годината на Тигъра не ограничава предупрежденията на Зайците при дейности на открито, така че можете да въплътите това, което е предвидено.

И така, през 2022 г. Заекът ще бъде изправен пред много изпитания, но всички те ще свършат и ще преминат по-спокойно, ако запазите студен ум.

Интересни статии...