Нова година 2022 в Лагонаки - къде да празнуваме новогодишната нощ, цени

И климатът, и развлеченията в курорта Lago-Naki в Адигея са идеални за семейства. Има мека зима, спокойна атмосфера, няма казина или нощни клубове, музиката на които гърми до сутринта. Но има много мини-хотели, където с удоволствие ще сложат легла за бебета, ще организират детско меню и ще посрещнат гости с домашни любимци.

Слизайки надолу на шейна, оседлайте кон или яхнете шейна, теглена от хъскита и хъскитата, отидете на екскурзия до пещера и вижте леден водопад - всичко това включва почивка в Лаго-Наки през зимата на 2022-2023. И въпреки че подобни неща няма да изненадат тези, които са свикнали с Куршевел, любителите на уютните събирания край камината и бюджетните радости определено ще оценят тези места.

Като бонус - невероятна кавказка кухня. Агнешки шашлик, адигейско сирене, богати пилешки и зеленчукови бульони, лаваш с аджика, бисквити Khvorost, залети с планински мед - ако не беше активността в планината, туристите определено трябваше да обновят гардероба си: няколко допълнителни килограма при условие.

Азиш-Тау

Азиш-Тау е най-големият туристически комплекс в Адигея, построен почти на самия връх на платото. Включва 4-етажен хотел с 40 стаи. До него допълнително работи икономична сграда за 30 апартамента. Туристическата база може да побере едновременно до 120 души. Азиш-Тау се намира в непосредствена близост до алпийски ливади, планински реки, гори, пещери, поради което предоставя широки възможности за активен отдих: ски спускане; конна езда; използване на моторни шейни; рафтинг по река Белая; поход. Комплексът разполага със собствен лифт, разположен само на 300 метра от хотела, така че изкачването до ски пистата отнема минимум време. На територията на хотела има закрит басейн със сауна, кафене, билярд и ресторант за 100 души. Цените на стаите варират от 5200 рубли за стандартен апартамент с 4 легла до 12 300 рубли за апартамент с 2 легла. Azish Tau осигурява двукратно хранене на ден, безплатен паркинг, джипинг и отлични мобилни комуникации. Можете да намерите комплекса на следния адрес: квартал Абшерон, ждрелото Желоб, 32-и км от магистрала Даховская-Лагонаки.

Бяла река Даховская

За тези, които желаят да отпразнуват Новата 2022 година в Лагонаки с програма, ваканцията в туристическия комплекс "Бяла река Даховская" е много подходяща. За разлика от Азиш-Тау, апартаментите на почиващите тук са подредени в екологични къщи, изработени от смърчови трупи с всички необходими удобства вътре. Туристическият комплекс се намира на по-малко от километър от село Даховская с голям пазар за дрехи, където можете да правите всякакви покупки. На 6 км от основата има железопътна линия, така че е доста лесно да стигнете до мястото за почивка. „Бяла река Даховская“ осигурява: посещение на етнографския музей; стаи за игра и площадки за деца; активно забавление в спортно-развлекателния център; каране на ски; конна езда; туристическа пътека. На територията на базата има безплатен паркинг, ресторант с доставка на храна до стаята, конферентна зала за бизнес, частен плаж, плувен басейн, сауна. Институцията осигурява отделни стаи за непушачи, така че няма да има дискомфорт по време на почивката. Цената на стаите, в зависимост от условията, е 2500-12000 рубли. Туристическият комплекс можете да намерите на следния адрес: Република Адигея, област Майкоп, село Даховская.

Водопадите Руфабго

"Руфабго водопад" е туристически комплекс, разположен в непосредствена близост до едноименната атракция. Центърът за отдих е отлично място за любителите на природата, тъй като река Белая, планините и гората са на пешеходно разстояние. Вече са прокарани пътеки към известните водопади Руфабго, така че няма да е трудно да стигнете до тях.На разположение на гостите: открита тераса; лоби бар; градина; ресторант; Кафене; Руска сауна; паркинг; ниша. Стаите са оборудвани с бани и душове, баня, телевизор и други удобства. Цените за Нова година 2022 в Лагонаки на територията на този туристически комплекс варират от 3800 до 10000 рубли. Включена безплатна континентална закуска. Хотел "Waterfalls Rufabgo" си сътрудничи с туристически инструктори и притежатели на автопарк, поради което може да осигури туризъм, конна езда, рафтинг, джипинг и използване на ATV. Можете да намерите център за отдих на следния адрес: Република Адигея, село Каменномостки, магистрала Майкоп - Гузерипл, 45-ти километър.

Лаго-Наки

Туристическият комплекс "Lago-Naki" се намира на територията на възвишението Лагонаки, което е част от Краснодарската територия. Туристическата база се намира на надморска височина от над 1700 метра над морското равнище до Кавказкия държавен природен биосферен резерват. Туристите могат да се насладят на подземни езера, водопади, пещери. На разположение на гостите на „Lago-Naki“ са: кафене; паркинг; места за пикник; отдаване под наем на ски, теглич и шейни; ресторант; сауна; конферентна зала; билярд; игрище. Ако е необходимо, почиващите ще могат да използват всякаква ски екипировка. Цената за наемане на стая е от 3000 до 25000 рубли. Посочените цени на център за отдих Lagonaki 2022 включват закуска с комплексно меню. Можете да намерите туристически център на следния адрес: Краснодарска територия, област Апшеронски, 27-ми км от магистрала Даховская-Лагонаки.

Седмото небе

"Седмото небе" е друг туристически комплекс в Кавказките планини, разположен на територията на Краснодарската територия. Има 30 комфортни стаи за 1, 2 и 3 стаи с баня, мебели и уреди. Влекач за скиори и сноубордисти е на 400 метра. Има отделен склон за любителите на шейни и тръби. Почиващите ще могат да използват: ски оборудване; кафене с 50 места; ресторант; паркинг; сауна. За гостите се организират рафтинг, планинско катерене, джипинг, наем на ATV, екскурзии, разходки с велосипеди, моторни шейни, ски ваканции. Цената на стандартна мини стая за 1-2 души по време на новогодишните празници ще бъде 6700 рубли. Можете да намерите курорт на следния адрес: Краснодарска територия, област Апшеронски, платото Лаго-Наки, 30-ти км от платото Даховская - Лаго-Наки.

планина

Туристическата база Горная е включена в списъка на най-популярните дестинации за почивка в Лаго-Наки. Разположен е на високия скалист бряг на река Горная, до който има дълбок каньон. На територията на туристическата база има: беседки и барбекюта; конферентна зала; игрище; игрище; паркинг; корт за тенис на маса; Кафене; баня; игрална зала. По желание гостите могат да поръчат организиране на пешеходен туризъм и конна езда, да посетят въжен парк, да се възползват от екстремни атракции, да се качат на скално катерене или пейнтбол. Цената на почивката започва от 2000-3000 рубли.

Интересни статии...