Хороскоп за 2022 г. за жени и мъже Тигър

Нова година е нов живот и Тигърът в годината на Тигъра 2022 ще може да го докаже със собствения си пример. Това е точно неговата година, времето на неговото пълно и безусловно управление. Очаква го успех на всички фронтове! Промените ще намерят своя път и ще преминат в живота на Тигъра без много усилия, просто трябва да изчакате пристигането им. Но в същото време Тигъра очаква отговорна и упорита работа, от която зависи успехът в кариерата. Всички усилия за осигуряване на сигурност и стабилност ще бъдат богато възнаградени. Успехът в романтичните и семейни отношения ще следва проста формула: 50 процента чиста любов, 30 процента грижа и 20 процента търпение. Но първо нещата първо.

Тигрови черти

Забързани във вземането на решения и с отлична реакция, представителите на този източен хороскоп обичат да поемат рискове. Съперничеството е в кръвта им. В състезанието за любовта си те стават големи любовници. А способността да маскирате желязната си воля с нежни маниери привлича противоположния пол.

Те знаят как гордо да защитават своето Аз и никога няма да се поддадат на манипулация. Непредсказуемостта в техните действия прави живота им интересен, но забързан. Те също не търпят ограничения на свободата си, както не търпят контрол върху дейността си.

Щедрите тигри знаят как да правят красиви дела, което привлича вниманието на другите. Но в същото време с неразумната си агресия те плашат хората, които са до тях.

Какво очаква Тигъра през 2022г

Фантастичен късмет, изповед в работата, щастие в любовта и много други очаква собственика на годината през 2022 година. Безпрецедентният успех в професионалния живот на тази зодия ще бъде видим за всички наоколо. Нови проекти, кариерно развитие, разширяване на собствения им бизнес - всичко това очаква Тигрите.

Въпреки това, на това ниво на късмет, не трябва да се забравя за завистливи хора, които, за съжаление, ще се увеличат и има възможност за лоши атаки срещу представителите на този знак.

Съдбоносната година ще зададе траекторията на движение за следващите години. И тук трябва да обърнете внимание на желанията си и да не губите енергията си. Трябва също да следите разходите си.

Те ще бъдат по-високи от предишните години и могат да доведат до малък финансов колапс. Ако поискат заем, струва си ясно да разберат дали парите ще бъдат върнати, в противен случай съществува риск от сбогуване с тях завинаги.

Здраве

Въпреки доста положителните възгледи за живота и добрия имунитет, през 2022 г. Тигърът трябва да обърне внимание на здравето си и укрепването на сърдечно-съдовата система. От време на време си струва да възстановите спокойствието си, като се разхождате в компанията на себе си и медитирате. Ако Тигърът постоянно излиза на работа на 100 процента, грижи се за комфорта на своята сродна душа и поддържа благоприятен климат в семейството, тогава той ще изгори много бързо. Ще настъпи обичайното емоционално изгаряне и моралните ресурси ще свършат за известно време.

Не бива да управлявате ситуацията до критично ниво. Мечтайте за нови постижения преди лягане, провеждайте сърдечни срещи с любимите си приятели, посещавайте партита и се забавлявайте от сърце. Не бива да се зареждате с негативни емоции и да се опитвате да носите твърде много върху себе си. Отпуснете се. Тази година така или иначе ще помогне на Тигъра да постигне големи висоти. През годината е необходимо по-често да се отстранява излишната вода, като посещавате бани и сауни. Тази година котката трябва да обича водата. Това е успокояващо и вдъхновяващо. Посещавайте басейна по-често, ако е възможно, посетете соления морски бряг. В края на годината, когато материалното състояние достигне своя връх, е необходимо да се обърне специално внимание на зъбите. Поставете ги в ред, започнете да привеждате ухапването в нормално състояние (ако е необходимо).

Вътрешното и външното състояние обикновено са нормални. Само бързият успех може да подкопае емоционалната страна. Но като цяло ще има оптимистично настроение, което само ще доведе до подобряване на състоянието. Хроничните заболявания могат да се почувстват през пролетно-есенния период. Ако веднага се свържете със специалист, тогава не се очакват усложнения. Болестта бързо ще премине и дори няма да остане в паметта.

Любов и взаимоотношения

2022 г. ще бъде истински рай за тигрите по отношение на романтиката. Всичко ще се окаже точно както душата им желае. Можете да използвате своята харизма и чар с голяма сила. Това ще помогне да се установят взаимоотношения, да се разнообрази и запази. Според хороскопа за 2022 г. Тигърът ще се натъкне на двойката си съвсем случайно. Ще се препъне и зашемети. В края на краищата тя ще отговаря на всичко, дори на незначителни критерии. Тигрите ще се влюбят един в друг и ще бъдат щастливи. Семейните тигри тази година ще могат да закрепят и без това силна връзка. Те ще имат повече идеи за забавление на цялото семейство. Тигрите ще станат по-съпричастни към близките си. Ето защо връзката им ще достигне ново ниво.

Хороскоп за пари за Тигър

Периодът обещава да бъде паричен през цялото време. Ще има и разходи, но няма да се налага да броите всяка стотинка. Такова парично състояние ви позволява да правите определени инвестиции, за да увеличите капитала си. Ако познати поискат пари на заем, тогава не е нужно да отказват. Основното е трезво да прецените рисковете от невъзвръщането на парите. Ще има и безпрецедентен подем във вашия бизнес. Всички завършени транзакции ще доведат компанията до печалба. Когато подписвате договори с партньори, трябва да обърнете внимание на условията, написани с дребен шрифт. Тогава сделката ще върви гладко.

Препоръчително е да започнете да правите инвестиции през 2022 година. Отворете брокерска или индивидуална инвестиционна сметка и я попълвайте веднъж месечно. Това ще ви позволи да спестите не само за средносрочни, но и за дългосрочни цели. В бизнес сферата всяка възможност за Тигри и Тигрици е усмихната. Авторитетът им в очите на началниците им ще се повишава всеки ден. И се предвижда неизбежното кариерно развитие. В този случай със сигурност ще се появят завистници, които ще се опитат да навредят. Трябва внимателно да разгледате заобикалящата ви среда и по възможност да се дистанцирате от такива хора.

Астро прогноза за Тигъра

Движението нагоре на това животно от китайския календар е просто гарантирано. Тези мъже няма да имат препятствия по пътя към целта си. Всички желания ще бъдат уважени. И няма значение дали собственикът на годината ще постигне всичко с партньор или сам. Успехът е гарантиран.

Инициативата от Тигъра ще бъде възнаградена чрез създаване на нови бизнес споразумения или разширяване на вашия собствен бизнес. Финансите ще текат стабилно. Но има шанс да похарчите чиста сума през лятото. Най-вероятно парите ще бъдат похарчени за почивка в чужбина. И не бива да съжалявате за такава загуба, защото новите емоции ще донесат положителен ефект за по-късен живот.

Сериозните мъжки тигри, които са в настроение за дългосрочни връзки, най-накрая ще могат да направят предложение за брак и да чуят „Да“ в замяна. Самотните момчета ще срещнат момиче, което ще промени техния мироглед. Е, съпрузите в семействата ще станат още по-идеални.

Астро прогноза за жената Тигър

Тигриците ще се чувстват като кралици тази година. Обкръжението им ще се възхищава на красотата и величието на тези дами.

Не носете обаче корона. В крайна сметка може да се свали толкова бързо, колкото се сложи. Затова трябва да уважавате феновете си и да не се възползвате от чувствата им.

Всичко ще върви добре в работата. Новите проекти или добре изпълнените задачи ще доведат до повишение в кариерата. Успехът ще бъде оценен от приятели, които винаги ще бъдат там. Затова си струва да споделите радостта с близките си.И те са доволни и Тигриците ще изпитват възхищение от своя човек.

Но си струва да следите здравето си. През пролетта може би хроничните заболявания ще напомнят за себе си. Не отлагайте ходенето на лекар. По-добре е да спрете всяка болест в началния етап.

Известни хора, родени в годината на Тигъра

Лидер и бунтар едновременно, Тигърът е способен да предизвиква уважение и отвращение към себе си. Вярно ли е, можете да разгледате известни хора, родени тази година, и да си направите заключения:

 • Алишер Моргенштерн - известен руски блогър и рапър;
 • Виктор Цой - известен руски певец;
 • Александър Ревва - известен руски актьор, комик, певец;
 • Лейди Гага е известна американска певица;
 • Роза Сябитова е известна руска телевизионна водеща, сватовник на Русия.

Астрологични хороскопи за 2022 година • Овен


 • теле


 • Близнаци


 • Рак


 • лъв


 • зодия Дева


 • Везни


 • Скорпион


 • Стрелец


 • Козирог


 • Водолей


 • Риба

Източен хороскоп за 2022 година • Бик


 • Куче


 • Драконът


 • Козел


 • Кон


 • Маймуна


 • Плъх


 • Петел


 • Прасе


 • Заек


 • Змия


 • тигър

Интересни статии...