Имена на момичета за 2022 г. Тигър по месец и зодия

За много семейства раждането на бебе е голяма радост. Веднага при раждането отговорна задача пада върху плещите на родителите - да избират име за детето. Нищо чудно, че има поговорка „Както наречеш лодката, така ще плава“. Когато избирате, трябва да бъдете внимателни и да вземете предвид много фактори.

Всяко име носи своя собствена енергия, която допълнително влияе върху характера, а след това и върху съдбата на детето. Има много имена за момичета в годината на тигъра, всеки може да избере подходящото. Основното нещо при избора е да се консултирате с близки, за да няма недоразумения.

При много народи Тигърът се свързва със сила, мощ, необуздана ярост и мощ. Тази година често се случват конфликти между държави, катастрофи, войни. Но въпреки експлозивната си природа, Тигърът е новатор.

Децата, родени тази година, ще имат способността лесно и радикално да променят живота си. Те като Тигъра ще бъдат любопитни и игриви, което означава, че ще бъдат отворени за нови знания и възможности.

Какви ще бъдат момичетата, родени през 2022 г.?

Хората, родени под този знак, съвпадат с техния покровител. Те са същите неспокойни, експлозивни, искрящи от добра лудост. Тези хора са лидери, те са в състояние да ръководят. Спокойният, премерен живот не е свързан с тях. Те винаги са готови за нови приключения, спонтанни идеи, но изграждат ясни тактики в мащабни планове за живот.

Благодарение на вродената си хитрост, те са в състояние лесно да ви кръжат и да постигнат желания резултат.

По пътя към целта си те ще преминат над главите си, ако е необходимо. Животът на Тигър е като игра и любовта му към риска го прави хазарт.

Момичетата, родени в годината на Тигъра, често създават впечатление за самодостатъчни, силни и уверени в себе си личности. Те са сдържани и изглежда са готови на всичко: няма да се страхуват от непредвидени обстоятелства, ще продължат да запазват спокойствие. Като истински котки те са подчинени само на ума си и никога няма да позволят да бъдат контролирани.

Умът на Тигриците е многостранен. Те ще намерят собствен подход към всичко. След като са развили абстрактно мислене, те ще измислят много оригинални начини за решаване на проблема.

Благодарение на ума си те са по-близо до интелектуалната работа, отколкото до физическата работа. Те обичат всичко, свързано с научни открития и творчески идеи. Тяхната логика понякога изглежда странна, но ако я разберете, тя се оказва брилянтна.

Отглеждането на малки Тигрици е много труден процес, те винаги се нуждаят от око и око. Но, въпреки неспокойствието си, това дете е в състояние да очарова всеки. Тя е уверена, че родителите трябва да танцуват според нейните мелодии, и, изненадващо, този малък лидер често успява да намери своя път.

Ако някой даде обещание на бебето тигрица, тогава той просто е длъжен да го изпълни, не може да има други възможности.

Това е доста избухливо дете, така че родителите не могат да избегнат скандали, но на публично място не й е трудно да се преструва на послушен ангел. Тигърчето е родена актриса, всеки ден пробва много различни образи, поради което може да изглежда като идеално дете, но само родителите й познават всичките й вътрешни демони. Но въпреки цялата си гореща нрав и експлозивна натура, тя много обича близките си и ще направи всичко за тяхното благополучие.

В домакинството тези момичета живеят според принципа, че редът се ражда само в хаос. Тигрицата ще обясни разпръснатите играчки, опаковките от бонбони в ъглите и смачканите неща в килера с „творческо разстройство“ и ще настоява за това.

Бебешки тигрици са общителни и отворени за нови запознанства, но само повърхностно. За да станете истински неин приятел, трябва да успеете да спечелите нейното доверие, защото тя внимателно подбира близки и никога няма да отвори душата си за непознат.

Име на момичето по месец на раждане

Даването на име на детето ви е много важен момент. И най-хубавото е, че трябва да се комбинира както с годината, така и с месеца на раждане на бебето. Тогава той ще бъде в пълна хармония със своето значение и ще извлече само най-добрите качества. В таблицата по-долу красивите модерни имена са идеално съобразени със сезоните и техните месеци.

Януари Кристина, Снежана, Елза, Влада.
Февруари Станислава, Джулия, Ангелина, Варвара, Анна.
Март Олга, Юджийн, Агния, София.
април Ксения, Лидия, Марина, Карина.
Може Анастасия, Мария, Виктория, Камила, Есения, Екатерина.
юни Валерия, Арина, Ирина, Василиса, Ева.
Юли Кира, Любов, Олеся, Надежда, Лили, Роуз, Арика.
Август Дария, Елена, Уляна, Зарина, Елизабет.
Септември Александра, Вероника, Светлана, Алена, Ярослав.
Октомври Виолета, Жана, Реджина, Алина.
Ноември Яна, Алиса, Дарина, Святослав, Таисия, Полина.
Декември Татяна, Никол, Прасковя, Стефани.

Трябва да се има предвид, че не е достатъчно да се избере име само въз основа на времето на раждане. Все пак е по-добре да се вгледате и в хороскопа, защото месецът на зодиакалния знак и календарът започват по различно време.

Как да наречем момиче през 2022 г. според зодията му?

Овен (21.03 - 20.04) Ксения, Лидия, Марина, Аврора, Апрелия, Ида, Анфиса, Берта, Венера, Дана, Евдокия, Каролина, Леся, Нели, Оксана, Мариана, Клавдия, Лира.
Телец (21.04 - 21.05) Анастасия, Мария, Виктория, Камила, Есения, Екатерина, Асол, Бела, Мая, Лора, Маргарита, Никол, Пелагея, Рима, Славяна.
Близнаци (22.05 - 21.06) Валерия, Арина, Ирина, Василиса, Ева, София, Аврора, Джулия, Жасмин, Изолда, Серафима, Нинел, Мелиса, Лидия, Клара, Ина, Зарина, Ефрозиния, Доротея, Грейс.
Рак (22.06 - 22.07) Кира, Любов, Олеся, Надежда, Лили, Роза, Арика, Глория, Ванеса, Дина, Джулия, Лияна, Малика, Вера, Полина, Гая, Емеляна, Злата, Ивана, Камила, Любов.
Лъв (23.07 - 23.08) Дария, Елена, Уляна, Зарина, Елизабет, Веста, Габриела, Евдокия, Зоя, Августина, Наталия, Муза, Николина, Олимпия, Раиса, Сабрина, Таисия.
Дева (08.24 - 09.22) Александра, Вероника, Светлана, Алена, Ярослав, Златослав, Катарина, Калерия, Оксана, Алевтина, Нели, Луиз, Силвия, Хелга, Шарлот, Ела, Юнона.
Везни (23.09 - 22.10) Виолета, Жана, Реджина, Алина, Сабина, Ела, Лилит, Серафима, Тамара, Ярина, Джуния, Елина, Клои, Соня, Руфина, Нева, Моника, Лина.
Скорпион (23.10 - 22.11) Яна, Алиса, Дарина, Святослав, Таисия, Полина, Инга, Ада, Елеонора, Албина, Селена, Лана, Инеса, Зоя, Ждана, Царина, Инга.
Стрелец (11.22 - 12.21) Татяна, Никол, Прасковя, Стефания, Искра, Изабела, Герда, Хелия, Илона, Звана, Декабрина, Джени, Диана, Зиновия, Ирма.
Козирог (12.22 - 01.20) Кристина, Снежана, Елза, Влада, Файна, Адел, Илона, Джудит, Малвина, Зара, Доля, Глафира, Васа, Азалия, Анита, Бронеслава, Ванда.
Водолей (21.01 - 19.02) Станислава, Юлия, Ангелина, Варвара, Анна, Грета, Роберта, Вивиана, Грейс, Злата, Искра, Милослав, Ксения, Муза, Никол, Олимпия, Руслана, Северин, Клое.
Риби (20.02 - 20.03) Олга, Юджийн, Агния, София, Раиса, Римма, Слава, Устина, Марта, Ясмина, Дарина, Наталия, Нинел, Елина, Тамара.

Домашни феи

Основната мечта на родителите на момичето е просто женско щастие. Случи се така, че силно семейство, надежден съпруг и просперитет не могат да бъдат заменени с нищо. Задачата на възрастните е едновременно проста и сложна едновременно: да възпита не само добра домакиня, но и да положи основите на светската мъдрост, да отгледа семето на благочестието, да укрепи нежната сърцевина на вътрешната сила, която ще стават основната опора на възрастна жена.

Вероника - Вероничка, Никуся. Меко момиче. Това пухкаво коте ще мърка на всеки. Но не напразно това име се състои от две имена: Вера и Ника. Първата част създава вълна на доверие. Всички без изключение се доверяват на Вероничка: и деца, и възрастни. Съпругът се доверява безкрайно на жена си и децата ще споделят своите най-съкровени тайни. Втората част на името, Ника, казва, че собственикът му ще преодолее всички несгоди и ще защити семейството и приятелите си. Всички тези черти помагат за изграждането на силно семейство. Тя е страхотна майка, страхотна съпруга и прекрасна домакиня.

Кристина - "християнка". Популярно име, разпространено по целия свят и звучи практически еднакво на всички езици. Кристина е умно, любознателно момиче. Тя е спретната и чиста от люлката. В нейната стая, а след това и в къщата, цари ред и хармония.Тя е весела и отворена. Но тигрицата Кристина е бомба със закъснител. Тя е бърза, капризна, капризна. Настроението на Кристина може да се промени за една секунда. И тогава няма време за ванилови целувки.

Но Кристина винаги е точно това, което иска, и още повече, тя е наясно как да получи това, което иска. В резултат на това къщата на Кристин е пълна купа. Съпругът ясно разбира задачата и се справя отлично с функцията на доходоносеца. Децата ясно знаят границите на позволеното и не позволяват да бъдат обезсърчавани. Като цяло тежестта, в която Кристина подкрепя семейството, се изравнява от нежността и любовта, които тя има в изобилие.

Виктория е победа. Викуша, Викуся … Ласково момиче, което винаги ще си направи пътя. Тя ще спечели там, където другите подписват собствената си безпомощност. Виктория има железен характер и непреклонна воля. Виктория не променя идеалите си, вярна е на принципите си и винаги върви до края. Но във всекидневния живот Вика е спокойна и самообладаваща. Привързана майка, търпелива и вярна съпруга, отговорна домакиня. С нея е лесно и надеждно. Виктория знае как да предоставя услуги отзад и да разработва стратегия за развитие на благосъстоянието на семейството.

Катрин е безупречна. Катюша е прекрасно момиче. Идеалният първороден за млади родители. Нежен и нежен, с голям потенциал за любов и доброта. Изглежда, че тя няма тигрови навици. Но изглежда само. Катюша знае точно за кого да „наточи ноктите си“, но тази процедура ще бъде изключително справедлива. Катерина е отличен готвач. Тя готви прекрасно и е в състояние да приготви 10 ястия от три съставки. Но редът за нея е второстепенен. Не, разбира се, тя е „нападната от чистота“, но рядко. По принцип това не пречи на Катюша да приема гости често. И отиват при нея с голямо удоволствие. В крайна сметка там, където е Катрин, има забавление и небрежност.

Барбара е стандартът на женствеността. Варюша - звучи нежно и нежно, Варенка - вкусно и сладко. Но Барбара е страховита и неукротима. Като дете Варюша поразява със състраданието си. Тя е готова да приюти всички. За Варя изхранването на гладните изобщо не е проблем: тя е отлична готвачка. Съпругът на Варюша дори е в гаража с нишестена яка. Е, децата винаги са в състояние на очакване на изненада. Барбара, като истинска котка, остава игрива през целия си живот.

Бизнес дама

Пестеливостта е, разбира се, добра. Но как да наречете момиче, за да може да се самоактуализира в материалния план? В крайна сметка, добрата финансова база ви позволява да останете на повърхността в трудни моменти. В крайна сметка семейството иска да яде и да живее спокойно.

Карина - всяка нация има своето значение на името. Но най-често се тълкува като „момиче“, „сладко“, „нежно“. Но характерът на Карина изобщо не съвпада със значението. Това е дете от цунами, огнена вихрушка, страховит тайфун. Тя е истински Тигър. Карина знае как да чака и да атакува бързо. И няма значение в каква област. Карина е роден лидер. Дори да не знае нещо или не знае как, тя ще го приеме безцеремонно. Родителите трябва да държат ушите си отворени и да не си падат по триковете на меко, очарователно коте: острите нокти и зъбите не спят. Но в същото време Карина е мъдра, целенасочена, предпазлива и разсъдлива. Тези черти й помагат да изгради отлична кариера във всяка област.

Александра има стоманен характер. Бебето ще запуши всеки побойник в колана. Външно Саша е най-сладкото същество, но вътре - звяр. След като е узрял, Саша овладява пълен самоконтрол и ясно вижда своя жизнен път. Да, по време на ученическите си години Александра не е лесна, но точно такъв е случаят, когато ученик от клас С става ръководител на голямо предприятие. Мъжките черти, които името дава, правят Александра отличен бизнесмен.

Кира не е всичко Маслена за котката. Странна и капризна в детството, Кира е истинско бедствие. Само хората със здрави нерви могат да се справят с него. Но момичето знае точно кои струни да дърпа, за да постигне желания резултат.Кира лесно започва всеки бизнес: било то цветарски магазин или строителна компания. Тя го прави на щракване. Но бързо й омръзва да прави едно и също нещо дълго време. Следователно, след като е разплетена една, Кира с ентусиазъм преминава към друга.

Изолда - живот по план. Това е перфекционист. Изолда има всичко по график всяка минута. Като дете момичето се плаши от придържането си към режима и реда. Тя има всичко по рафтовете, всичко е маркирано и записано. Точността на Изолда е извън мащаба. Това обаче само й носи полза. Но за нея е много важно да се научи как да си почива добре.

Роберта е модерно име за желязната дама. Подправено, студено момиче. Докато други момичета подскачат „класика“ и пеленават боблеи, Роберта обмисля план за превземане на света. Берта е спокойна и разумна. Тя е тиха и предпочита уединението. Най-добрите приятели на Берта са книгите. Предпочита научна и образователна литература.

Но при цялата си студенина Роберта има вродено чувство за такт. Тя е отличен дипломат, знае как да изглади конфликта на приготвяне. Често съучениците на момичето не забелязват как попадат под влиянието на мълчаливата Роберта, защото авторитетът й е безспорен. Като възрастна Берта няма да подведе никого. Не я интересува кой стои пред нея: колега или шеф. Удивителното е, че всички те са послушни на Берта и правят това, което тя казва. Ако тя реши да отвори собствен бизнес, тогава ще постигне шеметен успех. В крайна сметка планът за превземане на света е изготвен още в детството.

Творчески човек

Всички родители искат детето им да се превърне в хармонично развита личност. Затова от детството се опитват да разглеждат в него певец, художник, художник, музикант. И малко хора забелязват, че цифрите или градивните елементи са много по-интересни от цигулката или паркета. В резултат на това сълзи, писъци и изтощени нерви. Името има много силно влияние върху детето. Ето защо, ако наистина искате момичето да не се разделя с пуанти или пискюли, по-добре изберете подходящото име.

Елеонора е деликатен човек. Деликатно цвете със стоманен вал. Ако поставите Елечка на балетната кула, тя е готова да си сложи белезници, дайте четка в ръцете й - обречете я на безсънни нощи до следващия пейзаж. Еля ще се отдаде на творчеството си и вътрешният перфекционизъм няма да й позволи да отглежда странни мазнини или да се движи като ранен скакалец.

Селена е рима от нищото. Селена умее да говори в поезия. В името няма звуци „ръмжене“. Но се промъква тихо и неусетно, тихо стъпвайки с произношение, омагьосвайки с вибрация. Селена обича тишината. В крайна сметка именно в него се раждат уникални линии. И Селена отлично чува нотите. За нея няма да е трудно да овладее музикална нотация. Тя ще го направи с удоволствие, защото някои стихотворения трябва да бъдат облечени в музикален воал.

Алис е целият ни живот игра. Дори с памперси Алис знае кога да ридае и кога да протегне ръце. Актрисата от нея е невероятна. Но Алис не играе роля, а живее в нея. Прилича само на момиче ангел. Всъщност вълк в овчи кожи. Тя няма да пропусне нито едно представление, дори тиква в градината, но ще играе. И тя ще накара ролята си на тиква да засенчи феерията на Пепеляшка.

Станислава е рядко име, състоящо се от ноти. В детството е особено неясно какво иска Стася, но тогава главата не го боли, какво да подари за рождения си ден. Китара, укулеле, барабан или акордеон. Стася ще изчерпи всички инструменти. Родителите не трябва да бъдат скептични към това хоби. Отначало изглежда, че дрънка, чука, но без резултат. Ще мине съвсем малко време и Станислава ще стане човешки оркестър.

Спарк е момиче с огън. Преминава през живота танци. Той мига, след това бавно изгасва, след това бързо кръжи, след това тече плавно. Момичето е музикален емпат. Тя е много точно способна да предаде емоции чрез движение. Покажете цялата гама от чувства с тялото си.

Разбира се, трудно е да се досетите коя дъщеря ви иска да стане: певица, художник или някой друг.Но тук на помощ ще дойдат известни жени, постигнали известен успех. Кой знае, може би Елеонора Дусе или Алис Френдлих вече са с памперси.

Добри черти на характера

Много родители не поставят акцент върху развиването на специфични таланти у децата си. За тях е важно човек да порасне, за да бъде добър. И за мнозинството тези моменти са свързани с човешките качества: състрадание, милост, такт и дипломатичност. В бъдеще такива хора се оказват в социалната сфера: учители, лекари, социални работници.

Герда - да спести на всяка цена. Приказното име на момичето оставя незаличим отпечатък върху нейния характер. Герда е много състрадателна. Но в желанието си да спаси всички, той може да отиде твърде далеч, наранявайки близките си. Известен проблем е обущар без ботуши. Важно е да научите момичето да помни всички, а не само тези, които страдат.

Дарина - ще даде последната риза. Тя дава всичко, което има. Прави го лесно и просто, без да мисли за стойност или необходимост. Няма значение коя ще стане Дарина, тя ще се отдаде изцяло на любимата си работа. Дарина не се вижда като служителка в кабинета. И дори да й бъде предложено повишение, тя ще откаже, за да остане практикуващ.

Мери е стандартът на жертва. Маша винаги ще живее само за хора, животни, планетата като цяло. Вибрацията на това име носи толкова мощен заряд на любов, че понякога става неудобно. Но има нюанси. Ако образованието бъде пуснато на спирачките, тогава резултатът ще бъде много неприятен характер. Мария може да стане наставник и диктатор. В края на краищата, всички знаят, Мери Иванна Мери Иванне - борба. Но компетентният подход към едно момиче ще помогне да се възпита невероятна личност, която ще намери сили да стопли всеки.

Зарина е страхотен доброволец. От детството си той се стреми да води всички по правилния път. Мъдростта на това дете понякога плаши родителите. Тя знае как да обясни много неща и да покаже други аспекти на ситуацията, като обърква околната среда. Често Зарина избира адвокатска професия, психология, става социален работник или социален педагог. Освен това той лесно се съгласява да предоставя услугите си безплатно. Но от друга страна, такъв специалист се предава от ръка на ръка, така че за богатите клиенти също няма край.

За момиче тигър е трудно да намери име. В края на краищата той трябва да съчетава както котешка нежност, така и силата на опитен, страховит хищник. Подходящи имена са тези, които звучат грубо в пълната им версия, имат много „ръмжещи“ комбинации, но в умалително - меки и нежни. Във всеки случай е важно да запомните, че името е просто начин за обръщение и най-важното - да обичате детето си.

Интересни статии...