Честит рожден ден поздрав на съпруга си със свои думи: красива, оригинална, готина

Рожденият ден на любимия й съпруг идва скоро. Вероятно се подготвяте, вече сте си купили красива рокля, записали сте се за стилист, закупили всички необходими продукти за празничната трапеза. И забравиха да научат трогателната поздравителна реч. Но не се разстройвайте, защото поздравленията за вашия скъп съпруг за рождения му ден могат да бъдат казани с вашите думи. Основното е, че желанията идват от сърце и да бъдат искрени.

Красиви поздрави за рождения ден на съпруга й със собствени думи

Поздравления за любимия ви съпруг можете да кажете сутрин на рождения му ден, на празничната трапеза, в кръга на роднини и приятели или да напишете на красива домашна пощенска картичка и да я подарите заедно с подарък.

На рожден ден е обичайно да се пожелава любов, здраве, успех, като цяло всичко, което прави човека щастлив. Разбира се, желая ви, възлюбени, всички земни благословии. В крайна сметка за мен е толкова радостно, когато успеете във всичко, сбъднатите мечти и очите ви блестят от щастие. Много хора търсят своята сродна душа от години и не я намират. Имах късмет, защото ви срещнах и наистина се надявам, че ще живеем в любов и разбиране до дълбока старост. Не забравяйте, че винаги ще ви обичам, ще бъда там в мъка и радост, както обещах в сватбения ни ден.

Любими мои, желая ви честит рожден ден! Заедно сме от много години, преживяхме толкова много положителни и тъжни моменти, но винаги сме оставали близо, подкрепяли сме се, помагали сме с добра дума и надеждно рамо. Знаеш ли, аз съм ти безумно благодарен за всичко, което направи за мен. Продължавате да ме удивлявате с упоритост, жажда за победа, оптимизъм. Нека винаги има място за чудо в живота ви, въпреки факта, че детството е далеч назад. Благодарен съм ви, че сте толкова прекрасен съпруг и баща. Децата ви обичат и уважават безумно. Винаги оставайте мили, отзивчиви, готови да помогнете и да се радвате на нашите успехи. Прегръщам те силно и те обичам, скъпа!

Горд съм, че имам истински мъж до себе си. Изживяли сме много радостни моменти, но в живота ни имаше и достатъчно тъжни моменти. Пожелавам ви да забравите за всички неприятности и да се наслаждавате на всяка минута. Бъдете здрави, усмихвайте се по-често, радвайте семейството си с присъствието си и помнете, че ние винаги ви очакваме и ви обичаме неимоверно.

Казвам ви това всеки ден, но днес искам да го повторя отново. Скъпа моя, ти си най-добрият човек на света, любящ, грижовен съпруг и невероятен баща. Благодарен съм на съдбата, че след като тя ми даде теб, и оттогава животът ми стана безоблачен и щастлив. Желая ти, скъпа, животът ти да е изпълнен с любов, уют, детски смях и късмет във всичко. Нека нещата се карат на работа, наблизо ще има истински приятели, здравето не се проваля и съдбата винаги ще бъде там. Честит рожден ден, скъпи, любими, скъпи мой човече!

Оригинални пожелания от съпругата в проза

Ако през годините на брака са били казани много традиционни желания, изненадайте съпруга си с необичаен поздрав за рождения ден.

Моето щастие, пожелавам ти толкова пари, колкото капки падат върху чадъра ти в дъждовен ден. Пожелавам ти толкова щастие, колкото слънчевата светлина излива в летните жеги. Желая ви толкова здраве, колкото вода има в океана. Пожелавам ти, скъпа, толкова любов, колкото всеки ден вдишваме с теб. Обичам те толкова много, че е невъзможно да се предаде с думи.

Казват, че един ден двете половини се намират и се обединяват в едно цяло. Така че с теб се срещнахме в един прекрасен момент, за да не се разделим по-късно. Нека животът ни бъде радостен, без гръмотевични облаци и мълнии.Нека дъгата на щастието винаги да бъде в нашия хоризонт, а слънцето да радва с топли лъчи на любов и взаимно разбирателство.

Скъпи мой любим съпруг! Ти влетя в живота ми като вятър, прогони всички трудности и скърби. От този момент нататък съществуването ми придоби смисъл и разбрах какво означава да бъда най-щастливата жена на света. Пожелавам ти, скъпа, любовта винаги да живее в сърцето ти, страстта да кипи и кипи, а нощите ни са невероятни, както в началото на нашето запознанство. Благодаря ти, скъпа, че ми даваш толкова много щастливи мигове всеки ден!

Какъв късмет съм, че имам най-добрия съпруг в света! Не се уморявам да благодаря на съдбата за такъв възхитителен подарък през живота си. Пожелавам ви винаги да останете грижовни, дайте ми подаръци, моля и направете ме по-добър. С теб станах най-добрата съпруга, най-добрият любовник, най-добрата домакиня и най-добрата майка. Благодарение на вас всеки ден се превръща в истинска приказка. Бог да ви благослови, любими мои!

Смешни поздрави за рождения ден на съпруга ми

Мъж, който цени чувството за хумор, със сигурност ще хареса забавни пожелания от любимата си съпруга.

Едно време не знаех как да готвя, но сега ти се появи и исках да те срещнем у дома с вкусна вечеря. Едно време не знаех как да обичам, но ти ми отвори това възхитително чувство. Някога не знаех как да карам, но ти ми даде прекрасна кола и сега винаги те взимам от еленски партита. Животът ми се промени и всичко е благодарение на теб. Честит рожден ден, скъпа, и помни, че ти си моята муза, моето вдъхновение, моето значение. Не мога да си представя живота без теб.

Всеки рожден ден ни приближава до старостта. Пожелавам ви с годините да станете по-силни като уиски, по-мъдри като костенурка, по-красиви като Брад Пит. Нека бръчките ви придават чар, а здравето ви да е достатъчно за момчешки подвизи. Честит рожден ден, моя вечно млад юначе!

На вашия рожден ден искам да ви пожелая търпение, защото е много трудно да устоя на моите капризи и истерики. Пожелавам ви и повече пари, защото обичам скъпи подаръци. Но вие знаете как да ме зарадвате, затова ви пожелавам повече любов, която ви тласка към най-необмислените действия. Благодаря ти, че си в живота ми, любим човек!

Имате всичко: успешен бизнес, обичащи деца, хубава къща, красива кола. Дълго мислех какво да ти дам и реших, че най-добрият ти подарък съм аз. Затова завързах лък около себе си, така че го свалете бързо и вземете вашата изненада.

Много жени се карат на съпрузите си за разпръснати чорапи и немити съдове. Но ти си моят ангел, защото нещата ти са спретнато сгънати, а чиниите винаги блестят и блестят. Не знам за какви достойнства ми беше представен такъв идеален мъж отгоре, но ето го, усмихва се и чака поздравления. Пожелавам ви да останете толкова разбиращи, любвеобилни, верни и надеждни. Бъди щастлива, скъпа, но все пак се опитай да не си хвърляш чорапите из къщата.

Какви поздравления на съпруга си можете да направите със собствените си ръце?

Със сигурност искате да изненадате любимия си мъж с необичайна изненада на рождения му ден. Можете да организирате незабравимо поздравление, което ще развесели рожденика и ще остане в паметта му дълго време като най-невероятния подарък.

Идеите за домашна изненада може да са:

 • пожелания, написани на домашна пощенска картичка;
 • поздравителни надписи върху подаръци: тениска, суичър, капачка, флашка, халба;
 • сладко писане на пръчки, които висят из къщата;
 • плакат с декларация за любов;
 • балони с поздравителни надписи;
 • голяма дъска с поздравления, която рожденикът ще види по пътя за работа;

 • поздравления от звезден гост, който трябва да бъде поканен предварително на празнично парти;
 • празнична заря в чест на рожденика;
 • песен, записана в студиото в изпълнение на любимата му съпруга;
 • поздравителен надпис върху тортата;
 • видео поздрави.

Честит рожден ден видео за съпруга

Можете да поздравите любимия си съпруг не само с думи, но и с красив видеоклип.Това може да бъде селекция от снимки, трогателна пощенска картичка или забавни пожелания.

Красива видео пощенска картичка за любимия ви съпруг:

Интересен вариант:

Добри думи към любимия на рождения му ден:

Друга видео пощенска картичка:

Поздравления за съпруга ви могат да бъдат в поезия и проза, трогателни и забавни. Но е важно пожеланията да носят радост на рожденика и за пореден път да демонстрират колко е обичан и уважаван.

Интересни статии...