Символ на 2022: общи характеристики, препоръки на астролозите, как да се срещнем

Да помогнете на себе си и на близките си да станете по-успешни и по-щастливи в близко бъдеще може да бъде съвсем просто. Достатъчно е да отпразнувате правилно Новата година. В този случай се изисква да се вземе предвид символът, който идва с него, неговият цвят и елемент. За подробна информация как да отпразнувате предстоящата 2022 година, както и какво обещава за всички, прочетете по-долу.

Кое животно ще бъде символът през 2022 г.?

Според източния календар тигърът ще бъде тотемното животно от 2022 година. Елементи - вода и дърво, цвят - черен.

Покровителят от 2022 г. е доста спокоен, премерен, оптимистичен, не толерира мухлясалата миризма на бездействие. Тигърът изисква активност, забавление, нови постижения.

Тотемът ще помогне на всички, които искат да променят живота си, да ги предпазят от мъки и неприятности. Не трябва да се очаква спокойно и премерено съществуване, още повече да се стремим към него. Дойде време за промени, но не спонтанни, а обмислени, балансирани и планирани стъпка по стъпка.

През 2022 г. си струва сериозно да се мисли за създаване или поддържане на семейство, раждане на дете. Тигърът обича комфорта, така че трябва да обърнете внимание на материалната сфера.

Елементите от 2022 г. също правят малки корекции. Водата дава живот, прави дървото чувствено, мило, отворено. А дървото дава стабилност и изисква стриктно спазване на поставените цели.

Според китайския календар годината на Черния воден тигър ще започне на 1 февруари 2022 г. и ще продължи до 21 януари 2023 година.

Цветове от 2022 г.

Смята се, че правилно избраните цветове за декорация на къщата, декориране на празничната маса и новогодишно облекло привличат късмет, помагат за успокояване на тотемното животно.

В облеклото и интериора, когато се срещате през 2022 г., се препоръчва да се даде предимство на следните цветове:

 • син;
 • син;
 • сиво;
 • черните.

Неутрални нюанси - пясък, зелено, сребро.

Какви тонове е по-добре да откажете:

 • червен;
 • неон;
 • киселинен;
 • ярък;
 • контрастни и пъстри комбинации.

Как да срещнем 2022?

Казват, че като срещнете годината, ще я прекарате. Да харесате тотемното животно през следващата година означава да привлечете късмет и просперитет на ваша страна. Поради тази причина мнозина се опитват да намерят подходящо облекло, правилно да организират и украсят празнична вечеря, красиво украсяват къщата.

Интериор

Декорът на стаята може да бъде изпълнен в сдържани, неутрални цветове. Ако искате да използвате червени елементи, препоръчително е да изберете заглушени нюанси. Препоръчително е да се даде предимство на бижута в сребърни, златни, сини и сини цветове.

Също така трябва да вземете предвид елемента на символа на предстоящата 2022 година. Дизайнерските предмети, изработени от естествени материали, са най-подходящи за интериора. Могат да се използват дърво, метал и хартия.

Тигърът не понася евтини дрънкулки. По-добре е да украсите стаята в минималистичен стил, отколкото да направите пространството с нискокачествени фигурки и други малки неща.

Астролозите препоръчват срещата на 2022 г. в къща с жив смърч. Ако няма начин да поставите истинско дърво, можете да добавите няколко борови, смърчови или елхови клонки към декора на помещенията.

Не забравяйте да украсите къщата си с фигурки на тигър. Можете да нарисувате забавно лице на прозореца, да окачите играчка, а не коледно дърво, или да я поставите на масата със свещи.

Празнично меню

Тигърът обича месото, затова е препоръчително да направите трапезата на Нова година възможно най-много с основните ястия и закуски от този продукт. Това може да бъде пиле, пуйка, заек, нутрия.

Също така се препоръчва да се обърне внимание на бутер салати, имитиращи ивици. Дори традиционният "Оливие" може да се сервира не смесен, а изложен на пластове.

Красиво желе на райета, торта от зебра, червено вино - всичко това ще бъде по вкуса на тотемното животно през следващата година.

Кое облекло да изберете?

Не носете дрехи на райета или котешки печат. Противно на общоприетото схващане, че Тигърът ще го хареса, подобно облекло може да предизвика недоверие и дори неприязън към тотемния звяр за вас. Така той може да ви възприеме като негов състезател и да проверява силите ви през цялата година. Препоръчително е да се откажете от ярките и крещящи цветове.

Тигърът обича богатството и спокойствието. Ако червен, то спокоен, благороден, богат нюанс. Но е по-добре да се даде предпочитание на синьо, синьо, черно и сиво облекло. Забравете синтетиката и неона.

Важно е да не прекалявате с бижутата. По-добре да се украсите с минимум бижута, но изберете скъпи, качествени и спретнати, но не твърде малки.

Какво казват астролозите?

Независимо от зодията, 2022 г. ще бъде успешна за всички, които се опитват да съответстват на предпочитанията на тотемното животно. Астролозите препоръчват да коригирате поведението си, както следва:

 1. Малък риск, в зависимост от изчислените възможности за последиците, е добре дошъл.
 2. Инициативата е тайната на успеха.
 3. Проявете търпение, мъдрост и студено изчисление. Това ще ви помогне да се справите дори с много трудни житейски ситуации, както и ще ви спести от много ненужни неприятности.
 4. Годината е чудесна за творчество и изкуство, както и за създаване на семейство.
 5. През 2022 г. ще има много изненади, шокове, така че ще е необходима устойчивост на стрес.

Астро прогноза за зодии

Какво казват астролозите около 2022 г. за всяка зодия:

 1. Овен. Ново начало във връзките и парите. Изисква се да се отнасяте към живота реалистично, старателно. Възможно е решение на жилищния въпрос. Благоприятна година за пътуване.
 2. Телец. 2022 г. ще премине бързо и лесно. Препоръчително е да се придържате към плановете, ако е необходимо, да ги направите корекции. Ще са нужни упорита работа, инат, решителност. Инстинктите ще ви подскажат правилната посока.
 3. Близнаци. Трябва да сте отворени за нови неща, но по-малко импулсивни. Трябва да се отпуснете, да мислите позитивно и да обърнете дължимото внимание на физическото и психическото здраве.
 4. Рак. Време е да се заемете с околната среда и да станете най-добрата версия на себе си. През 2022 г. семейството ви ще играе специална роля за вас. Важно е да помните за здравето и да обръщате внимание на неща, които носят искрена радост.
 5. Лъв. Придържайте се към своите ценности, постигайте целите си, прекарвайте време със семейството и приятелите си. Не забравяйте да отделите време за своите хобита и хобита.
 6. Зодия Дева. Време е да се научите да се отпускате. Не трябва да забравяте за целите, но в живота във всичко се изисква мярка. Това е страхотна година за излизане от зоната си на комфорт, издигане на следващото ниво и нови експерименти.
 7. Везни. Годината на тигъра ще донесе късмет и успех, ако активно използвате уменията си. В същото време никога не е късно да научите нови неща. Възможни са интересни запознанства и неочаквани възможности.
 8. Скорпион. 2022 г. ще ви принуди да избирате. В този случай изборът трябва да се направи умишлено, но като се вземат предвид истинските желания и повеля на сърцето. Време е също така да се отпуснете малко и да се насладите на живота.
 9. Стрелец. Време е да се оправя. Развийте таланти, опитайте нови неща, научете се, усъвършенствайте се. Това ще ви донесе успех през 2022 година.
 10. Козирог. Тигърът ще даде напредък, промяна, движение напред. Време е да положите усилия и да получите това, което искате.
 11. Водолей. Ще ви е необходим реалистичен поглед върху живота и придържане към вашия собствен мироглед. Време е да вдигнете летвата и да си поставите по-високи цели и най-важното е време да ги постигнете.
 12. Риба. Време е да промените коренно живота си. Време е да се заемете с кариерата и личния си живот, отделете време за забавление и радост. Но в същото време - пазете баланса.

Вижте по-долу за малко съвети от астролози в зависимост от годината на раждане.

Куче

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Благоприятна година във всички отношения. Може да се наложи да пожертвате нещо заради съседа си. Но тази жертва ще донесе късмет по-късно.

Глиган

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Началото на 2022 г. няма да е лесно, а след това всичко ще върви като по часовник. Важно е да приемете промените в живота с благодарност, защото всяка промяна е развитие и движение напред.

Плъх

1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Засега е по-добре да забравите за новите начинания, ще бъде по-ефективно да обърнете дължимото внимание на започнатата работа. Особено - отложено за по-късно.

Бик

1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Тигърът ще донесе трудности и изненади. Инатът тук няма да помогне, трябва да обмислите стъпките си и да действате рационално.

тигър

1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Успех ще преследва тази година всички, които съответстват на свойствата на своето тотемно животно. Инициативност, активност, доброжелателност и любими хобита - това е лозунгът, под който ще се проведе 2022 година.

Котка (заек)

1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Настъпилите промени може да не са приятни в началото, но са необходими за вашето развитие. Време е да излезете от зоната си на комфорт, това ще донесе късмет.

Драконът

1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Годината ще бъде активна, шофираща, буйна. Тигърът ще ви помогне да покорите нови върхове.

Змия

1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Промяната, ако не е приятна, ще предостави ценен урок и опит. Впоследствие това ще се превърне в стабилна основа за изкачване по-нагоре.

Кон

1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Забравете нерешителността, време е да действате. Тигърът не търпи безделие и празен мързел, които отнемат енергия.

Овца (коза)

1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Възможни са проблеми в личния ви живот, но не се отчайвайте. По-добре е да се заемете със собственото си развитие и да действате, като обмисляте всяка следваща стъпка.

Маймуна

1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Тигърът ще донесе много интересни събития. Основното нещо е да не забравяте да се грижите за собствения си живот.

Петел

1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Ще има трудности, но лесно можете да се справите с тях. Важно е да обърнете внимание на здравето и финансовото благосъстояние. Освен това - не пропускайте късмета си, възможностите могат да се появят съвсем неочаквано.

Източен календар за следващите 10 години

Таблица

Година Тотем Елемент Цвят Китайски старт
2023 заек вода черните 22 януари
2024 драконът дърво синьозелено 10 февруари
2025 змия дърво синьозелено 29 януари
2026 кон Огънят червен 17 февруари
2027 овце Огънят червен 6 февруари
2028 маймуна земя жълт 26 януари
2029 петел земя жълт 13 февруари
2030 куче метал бял 3 февруари
2031 прасе метал бял 23 януари
2032 плъх вода черните 11 февруари

2022 г. по славянския календар

Според славянския календар 2022 г. ще се проведе под егидата на турне Златния рог. Тотемът ще влезе в сила на 21 март, а преди това Крещящият петел ще продължи да управлява.

За да бъде успешен 2022 г., е важно да се вземе предвид естеството на бика. Без паразитизъм и мързел! Само смелост, упорита работа, добра натура, издръжливост. Препоръчително е да действате открито, директно, без измама, фалш и трептене. Трябва да се има предвид, че са възможни периоди на агресия и гняв.

Турнето със златни рога оценява земните радости, преди всичко - семейството и приятелите. През 2022 г. трябва да обърнете внимание на финансовото си състояние и да положите усилия за подобряването му.

Подобни видеа

Описание на символа на настъпващата 2022 г .:

Какво казват астролозите за тотемното животно от 2022 г .:

Как да направите символ на 2022 със собствените си ръце:

Настъпващата 2022 г. ще се проведе под егидата на Черния воден тигър. Животното е силно, честно, инициативно, винаги си оправя пътя. Срещнете го весело, със семейството и близките си. Тогава цялата година ще бъде придружена от късмет, просперитет и любов.

Интересни статии...