Хороскоп за 2022 Овен жени и мъже

Звездите ви съветват да четете много внимателно хороскопа за 2022 година. Овенът ще бъде доста раздразнителен към всичко, което го заобикаля. И на този фон, както мъжете, така и жените, родени под тази зодия, са в състояние да кажат твърде много и да се карат с важни за тях хора.

Черти Овен

Проактивните и мотивирани Овни не винаги довеждат започнатата работа до края. След известно време обаче те си спомнят това и го довеждат до своя логичен завършек.

Този знак на зодиака се различава от останалите по това, че е мощен на кратко разстояние и понякога с натиска си може да реши такива проблеми, които за други хора биха се разрешили с месеци.

Много директни, но в същото време искрени като деца, Овните обичат да рискуват. Понякога те не осъзнават, че подобно поведение може да доведе до катастрофални последици. Те също се отличават с отдаденост и смелост.

Но прекомерното самочувствие води романтичните личности до диктатура. И с тях е много трудно да останеш сам дълго време. В работата им материалното насърчаване не е толкова важно за тях, колкото желанието да ръководят и контролират всичко.

Въпреки всичките си доста съмнителни качества, Овенът се счита за най-лоялния и всеотдаен приятел сред другите знаци на зодиака. Същото качество се проявява и в любовните отношения.

Управляващата планета е Марс. Стихията е огън. Най-подходящият камък е диамантът. А цветът, който ще донесе късмет, е червеният.

За представителите на зодия Овен годината на Водния тигър ще стане значима в много аспекти на живота, това е годината на нови възможности и шансове, тя ще отбележи началото на нов етап в живота. В Годината на тигъра много Овни ще вземат важни решения за своето бъдеще. В началото на годината представителите на знака ще бъдат в състояние на размисъл, ще станат по-умни, ще гледат на нещата от различен ъгъл. Въпреки емоционалната природа на Овена, повечето представители на знака ще отделят повече време за себеоткриване. Началото на годината е идеално за творческа визуализация, медитация, откриване на себе си и потенциала си.

През втората половина на годината Овенът ще може да започне да реализира своите идеи. Този период ще бъде успешен за кариерно израстване. Много представители на знака ще се стремят към осъществяването на привидно непоносими идеи, но звездите обещават подкрепа на смелите авантюристи. Овните трябва да работят усилено през лятото, за да натрупат достатъчно средства, защото до края на годината те може да им служат добре.

Работа за Овен през 2022г

Годината на Черния воден тигър ще бъде преход в кариерата за много Овни. звездите ще покажат на представителите на знака правилната посока за по-нататъшни дейности. възможности за кариерно развитие. Освен това упоритите агнета трябва през 2022 г. да слушат съветите на по-опитни колеги, за да постигнат успех в бизнеса. Годината ще бъде чудесно време за овладяване на нови умения, получаване на много интересна и полезна информация. За тези Овни, които могат да покажат най-добрите си професионални качества, звездите гарантират сериозен професионален напредък.

2022 година ще позволи на представителите на знака да реализират много и да освободят място за нови издънки в тяхното настоящо или бъдещо професионално поле. През този период ще бъде възможно да се отрежат всички ненужни и този процес ще бъде безболезнен. Представителите на знака, които отдавна мислят за смяна на работата, трябва да го направят точно сега. Съвет от звездите - Овенът ще трябва да бъде търпелив и упорит, за да позволи на зъбните колела на механизма да преминат в нов режим.

Овен финансов хороскоп за 2022 година

2022 г. ще донесе просперитет и финансово благополучие в живота на Овена, обещавайки парична стабилност. Тигърът на Черната вода е подготвил много изненади за огнения знак - това е кариерно развитие, увеличение на заплатите, както и самореализация в нови проекти. Овенът ще има огромен успех във всички начинания, свързани с финансите. Паричният поток ще бъде отворен през цялата година. Следователно това е най-благоприятното време за развитие в други области, придобиване на нови умения и знания, както и разкриване на талантите за сън. Наличието на пари ще ви позволи да отделите повече време на семейството и близките си.

През цялата година финансовото състояние ще остане стабилно и може би парите ще пристигнат като по магия. Във всеки случай Овенът не бива да губи главата си, а да приема парите сериозно. Не забравяйте за капсулата, която ще трябва да се попълва редовно. Възможно е в края на годината картината да се промени поради необмислени разходи. Овенът не трябва да забравя, че спестяването на пари е равносилно на тяхното печелене, затова звездите призовават представителите на знака да бъдат благоразумни.

Овен 2022 любовен хороскоп

С настъпването на годината на Черния воден тигър ще дойде благоприятен и обещаващ период за самотните Овни, който ще даде отлични възможности за нови запознанства. Собственикът на 2022 г. е общителен, не е склонен към романтични приключения, нови контакти, любовни връзки. Така че това е само едно - тези Овни, които все още са в търсене на щастието си, със сигурност ще отворят нови възможности, най-важното е да могат да го използват правилно.

Представители на знака, които вече са намерили своята сродна душа, трябва да знаят, че активността в двойката им ще бъде почти изцяло на техните плещи. Звездите ще изискват много енергия от Овена - емоционална и физическа. Те трябва да предоставят на своите партньори подкрепа и разбиране, което ще позволи на двойката да се обедини и да създаде нови точки за контакт. Представителите на знака не трябва да се спират на малки битови неприятности, по-лесно е да се свържете с проблемите и да общувате повече помежду си.

Овен благоприятни дни през 2022 година

 • Януари - 1.9, 27.
 • Февруари - 3, 14, 27.
 • Март - 21, 24, 27.
 • Април - 7, 17, 19.
 • Май - 1, 7, 26.
 • Юни - 18, 29.
 • Юли - 7.
 • Август - 1, 3, 14.
 • Септември - не.
 • Октомври - 14, 18, 20.
 • Ноември - 4, 10.
 • Декември - 9, 25, 31.

Хороскоп жена Овен 2022

В годината на Черния воден тигър жените Овен ще открият нови аспекти на своя характер, ще се потопят в света на чувствата и ще се срещнат с мъжа на мечтите си.

През новата 2022 година всеки ден ще откривате все повече нови функции в себе си. Вие ще искате да промените напълно имиджа си и да направите нещо, което никога през живота си не сте правили. Можете да станете напълно непредсказуеми дори за себе си и всеки ден ще удивлявате другите с нови изненади.

Планетите през 2022 г. ще осигурят успех във връзката с партньор или ще предоставят възможност да се срещнете с мъж, с когото искате да изградите сериозна връзка. Владетелят на годината, черният воден тигър, ще донесе на жените Овен нови познанства и бизнес връзки с важни хора, а през втората половина на годината ще помогне за укрепване на семейните отношения. Ще откриете и много специални чувства в интимните отношения. Ще се покажете страстни и нежни, а освен това под въздействието на планетите ще искате да изучите задълбочено науката за любовта, за да управлявате правилно енергията си.

Жена Овен 1 десетилетие (родена на 21 март до 31 март)

За нито един друг знак 2022 г. подготвя толкова промени, колкото за Овен. През лятото ще трябва да внимавате в семейните въпроси. А през есента се пригответе за неочаквани изненади и приятни подаръци. В годината на Черния воден тигър не си струва да купувате и продавате недвижими имоти. С тези важни неща най-добре се занимавайте по-късно.

Жена Овен 2 десетилетия (родена от 1 до 10 април)

Най-интересното време за вас е началото на април, когато ще почувствате огромен прилив на енергия и ще откриете напълно нови възможности. Ще вземате независими решения, ще проявявате инициатива в любов и смело ще се фокусирате върху чувствата и желанията си. Понякога обаче си струва да се вслушате в мнението на другите.

Жена Овен 3 десетилетия (родена на 11 април до 20 април)

Докато живеете в очакване на предстоящите грандиозни събития и вашият вътрешен свят претърпява големи промени, но външно всичко остава същото. Отделете повече време за духовен растеж, обърнете се към древната мъдрост, за да намерите отговори на основните въпроси за себе си. Но в личния си живот ще бъдете по-щастливи от другите, най-добрият период за развиване на отношения е март, април и май.

Хороскоп Овен Мъж 2022

През новата 2022 година, когато смелият и активен Черен тигър ще седне на трона, мъжете от знака Овен ще достигнат висоти в кариерата, финансови успехи и ще покорят сърцето на повече от една жена.

Ако сте решени да покорите професионални върхове, тогава можете да бъдете сигурни, че през 2022 г. непременно ще успеете. Но не трябва да търсите лесни начини, ще ви трябват издръжливост, гъвкавост, способност незабавно да променяте тактиката на поведение, да възстановявате всички планове в движение.

Ако обичате да рискувате, включително и финанси, то тази година подобна стъпка може да стане наистина успешна, просто трябва да обмислите внимателно всичко, да изчислите и да действате със студен ум. Не трябва да се стремите към спестявания, но можете да инвестирате в ново и необичайно предприятие. Очаква ви успех в деловите преговори. Въпреки факта, че сега явно сте склонни към лидерство и дори към авторитаризъм, партньорите ще могат да ви разберат и подкрепят.

От лична гледна точка всичко е наред, вашият енергиен потенциал и магнетизъм нарастват, което привлича нежния пол при вас.

Мъж Овен 1 десетилетие (роден на 21 март до 31 март)

Вие ще искате да промените драстично посоката на вашата дейност и през първата половина на годината ще можете да преодолеете всички препятствия по пътя си. Очаква ви успех в преговори и сделки, многобройни пътувания също са вероятни. През втората половина на годината е необходимо да се укрепи семейното тило - това ще помогне в бъдеще да се отделят повече време и енергия за кариера.

Мъжът Овен 2 десетилетия (роден от 1 до 10 април)

Ясно знаете какво искате от живота и сте готови да положите големи усилия за постигане на целта. Още през пролетта може да ви се струва, че обичайното измерение се руши, но в атмосфера на криза и нестабилност вие сте тези, които ще можете да постигнете неочаквани резултати, така че не се страхувайте да рискувате ресурсите си. Април е времето за смели решения.

Мъжът Овен 3 десетилетия (роден от 11 до 20 април)

Необходимостта да изоставите обичайните възгледи може да ви засегне в началото на годината, сега не е моментът да задържате спечелените позиции - по-добре е да се научите как бързо да се адаптирате към променящите се обстоятелства. В края на май бъдете внимателни, когато общувате с хора, клюките и интригите могат да ви докоснат. Краят на годината ще бъде особено успешен, приятели и покровители ще ви защитят и подкрепят в трудни ситуации.

Източен хороскоп за 2022 година • Бик


 • Куче


 • Драконът


 • Козел


 • Кон


 • Маймуна


 • Плъх


 • Петел


 • Прасе


 • Заек


 • Змия


 • тигър

Астрологични хороскопи за 2022 година • Овен


 • теле


 • Близнаци


 • Рак


 • лъв


 • зодия Дева


 • Везни


 • Скорпион


 • Стрелец


 • Козирог


 • Водолей


 • Риба

Интересни статии...