Лунният календар 6 януари 2022

На тази страница можете да разберете коя фаза на Луната е 6 януари 2022 г., кой лунен ден е 6 януари 2022 г., характеристиките на деня и препоръки за хармонизиране на лунните енергии.

Характеристики на Луната

6 януари 2022 г., четвъртък

  • Нарастващата луна (първа фаза)
  • 4 лунен ден до 11:30 ч. на 01.06.2022г
  • 5 лунен ден от 11:30 на 06.01.2022
  • Луна в зодия Риба
  • изгрев на луната ↑ 11:30
  • Лунна залеза ↓ 21:04
  • Лунна видимост 17%

Влиянието на Луната на 6 януари 2022 година

Нарастващата луна (първа фаза)

Първата фаза на нарастващата Луна, която се характеризира с енергията на появата на нови планове, задачи, идеи, както и растежа и развитието на планираното. През този период определено трябва да направите планиране, да запишете целите си за бъдещия период, да ги разделите на по-малки задачи и да започнете да ги изпълнявате. Всичко, което е заложено през този период, ще се развие, ще се умножи, затова се препоръчва да наблюдавате вашите действия, както и мисли, които до голяма степен влияят на реалността.

Този период е времето тялото да натрупа сили и енергия. Различни енергийни практики, спорт, медитация са от полза. Необходимо е да се направи промоция на здравето, нормализиране на храненето, разходка сред природата, за да се напълни с енергия.

Запознанства и връзки активно се установяват и развиват. Заедно с растежа на Луната нараства и жизнената енергия на тялото, увеличава се потенциалът за осъществяване на дела и взаимоотношения.

5 лунен ден

Много добър благоприятен ден, както за работа, така и за духовно самоусъвършенстване. На този ден се препоръчва да практикувате йога, медитация, самоанализ. Опитайте се да поддържате мислите и желанията си чисти. Всички тези практики ще ви помогнат да постигнете вътрешна хармония и просветление. Духовно развитите хора ще почувстват повишена интуиция на този ден.

Слушайте тялото си и не го претоварвайте с тежки храни и негативни мисли. Бъдете умерени в диетата си и пийте много чиста вода. Енергията на деня допринася за разкриването на творческите способности. Вярвайте в себе си и в силата си. Бъдете креативни в работата си. Енергията на деня не обича много финансовите проблеми. Но придобиването на нови знания ще бъде лесно и полезно.

Луна в Риби

Днес чувствата и емоциите се изострят, проявява се интуицията. Можете да се оттеглите и да се обърнете към вътрешния си свят. В творбата могат да се появят невнимание, разсеяност. Днес не си струва да подписвате важни договори, пазете се от измами. Имунитетът намалява, повишава се чувствителността към метеорологичните промени, храната и лекарствата.

Четвъртък

Ден, повлиян от енергията на Юпитер. Социалният живот става важен. Необходимо е да се установят контакти, преговорите са успешни, комуникацията между хората се развива благоприятно. Препоръчително е да проявявате увереност, която да ви помогне да постигнете целите си.

Интересни статии...