Sonic Movie 2 - 2022 Movie - дата на излизане, актьори

Премиера: 7 април 2022 г.

оригинално име: Соникът таралеж 2

Страна на произход: Съединени Американски щати

Жанр: научна фантастика, фентъзи, екшън, комедия, приключение, семейство

Продуцент: Анди Серкис

В ролите: Бен Шварц, Тика Самптър

Рейтинг на очакванията: KinoPoisk - 98%

През февруари 2020 г. се състоя премиерата на първата част, която надмина очакванията на създателите. В световния боксофис филмът събра 306 милиона долара, въпреки че първоначално беше планиран по-скромен резултат.
Естествено, разговорите за продължението започнаха веднага - е, организаторите не могат да пропуснат този триумф. Интересното е, че филмът буквално скочи в последния вагон и имаше време с прожекции преди началото на пандемията и масовото затваряне на кината. Късметлии.

Скочи в последния файтон

Картината е базирана на поредица от игри, издадени от Sega. В центъра на повествованието е синьокос таралеж, който има суперсила - той е в състояние да се движи много бързо. Соник трябваше да спаси планетата от Роботник, който заплаши Земята и нейното съществуване. Разбира се, той успя да го направи. Но означава ли това, че Robotnik е свършил?
Създателите получиха много критики. Соник и недостатъците на сюжета също бяха критикувани, което не попречи на снимките на продължението. Режисьорът на първия филм обяви, че ще снима продължение с елементи на видеоигри. Датата на излизане на екшън-приключенския филм „Sonic in the Movie 2“ е насрочена за април 2022 година.

Какво следва - ще покаже 2-ра част от филма „Соник в киното“. Датата на пускане на продължението трябва да се очаква не по-рано от 2022 г., въпреки че създателите все още не са коментирали ситуацията. Можете да разберете закъснението им - гръмки изявления няма да повлияят на ранната премиера, докато всички са принудени да седят в апартаменти.

Много се говореше за дизайна на картината. Тъй като оригиналната поредица от игри беше пусната преди много години, графиката и специалните ефекти са доста слаби. Поради тази причина беше решено концепцията да бъде напълно променена. Датата на пускане на първата глава убеди зрителите, че това е правилното решение - новата графика изглежда страхотно.

Paramount явно залага на успеха на втората част, но отлага изявленията за предстоящата премиера на продължението. Въпреки че „линейка“, разбира се, се казва високо - датата на излизане на филма „Sonic 2 ще се състои не по-рано от 2022 година.

Варианти за развитие на събитията

Ако започнем от сюжета на първата глава, не всички герои от видеоиграта са въведени в лентата. Вземете опашки, например, само с няколко кредита. Очевидно са го показали с причина и в продължението той ще заеме една от ключовите позиции.

Спомнете си, че в края на първата част героят победи робота, но вероятно ще се върне и отново ще накара Sonic да се бори за безопасността на планетата. Е, както всъщност ще бъде, ще разберем по-близо до премиерата, но засега дори Соник чака датата на излизане на филма си.

Парцел

Синият таралеж Соник, който беше хуманоид, се крие на Земята от ехидни. Той се установява в Монтана и наблюдава населението му. Соник е самотен, тъй като няма приятели. Играейки бейзбол, той тича бързо, генерирайки поток от енергия. Тя наруши електрозахранването в региона. Инцидентът се разследва от д-р Роботник, който започва лов за Соник.
Таралежът се опитва да избяга от Земята, като отваря друг портал. Но той не иска да напусне любимата си планета и се крие в гаража на Том. Той намира гост, когото приспива с дартс. В процеса на падане, гостът активира портал над град Сан Франциско. Магията на Соник попада в него. Той моли Том за помощ и те бягат. Приятели са преследвани от Robotnik, който се стреми да хване Таралежа на всяка цена

Том и Мади връщат магията на Соник. Героят е на път да се премести, но нает агент атакува приятелите си. Соник връща Том и Мади в родния им град и започва да се бие с преследвача.В края на първия филм Соник е убеден, че има истински приятели. За защита той използва скорост и изпраща преследвач на планетата на гъбите.

В ролите

  • Син таралеж на име Соник, бягащ с невероятна скорост. Дублиран е от актьора Антон Комолов. И озвучен в оригинала от Бен Шварц.
  • Ученият д-р Роботник иска да накара Соник да експериментира върху него. Той играе ролята на Джим Кери и е дублиран от актьора Владимир Зайцев.
  • Шерифът на Green Hills Том Ваковски иска да бъде в Сан Франциско. Той също е приятел на Соник. Играе го Джеймс Марсдън.
  • Мади Ваковски също е приятелка на Соник и съпруга на Том. Нейната роля се изпълнява от Tike Sumpter.
  • Корумпираният агент Лий Маждауб, който си сътрудничи с "Роботник", е дублиран от актьора Александър Гаврилин.

Интересни факти

  • Режисьор на новия филм е Джеф Фаулър, който също режисира първата част.
  • Сценарият отново е написан от Милър и Кейси.
  • Първият филм струва 85 млн. Цената на продължението все още е скрита.

Sonic Movie 2 Дата на издаване

Соник спечели, но преследвачът оцеля и спаси иглата на Таралежа. Robotnik иска да се върне на планетата и да отмъсти на Sonic. Лисицата се появява тук, появява се от друг портал. Кого търси Малката лисица на Земята? Какво предстои за Sonic? Това може да се види във втория филм. Датата на излизане на приключенската комедия „Соник във филма 2“ е насрочена за април 2022 година.

Интересни статии...