Евтини подаръци за Нова година 2022: 12 страхотни идеи!

Новата година вече наближава, първите й пратеници, мандарини, започнаха да заемат все повече и повече място на рафтовете на супермаркетите. Това означава, че е време да потърсите добри подаръци за приятели и близки.

С ограничен бюджет ще трябва да използвате въображението си, за да ви изненада с подарък. Ще споделим няколко идеи за евтини подаръци, чиято цена няма да надвишава 1000 рубли, но ще помогне за приятна изненада.

Съдържание:

 • Хубави малки неща за дома
   1. Декоративна възглавница
   2. Растението купрес е почти дърво, само малко!
   3. Комплект декорации за коледно дърво
   4. Забавни меки чехли
   5. Необичайни специалитети и поставки за салфетки
   6. Чорапи, шал или хладни ръкавици
 • Подаръци за вдъхновение
  1. Скреч карта на света
  2. Коркова дъска за бележки
  3. Красив офис
 • Полезна техника
  1. Овлажнител
  2. Захранваща банка
  3. Оригинална нощна лампа

Хубави малки неща за домашен уют

Винаги е уместно да подарите нещо за дома, а в магазините вече има изобилие от сладки оригинални неща, които просто искат интериора възможно най-скоро.

 • Декоративна възглавница

Целта на възглавниците е да украсят интериора и едва на второ място е използването като възглавници. Затова е подходящ за подарък, защото изборът на декоративни малки възглавници е огромен. Например можете да изберете възглавница във формата на усмивка, бухал или просто необичаен принт. В онлайн магазините има декоративни възглавници със зимни изображения, които двойно лесно съвпадат с Нова година. Има много добри възможности за 500-800 рубли.

Възглавница - евтин и стилен подарък
 • Купресус - стайно растение

Купресус (кипрес, кипарис) е стайно растение, изненадващо подобно на рибена кост. Представянето на това за Нова година ще бъде отличен вариант, макар и само защото ще бъде идеален заместител на символа на Нова година - живо дърво. Като непретенциозно в грижите, това растение ще радва повече от една година и ще помогне да се спасят няколко дървета от изсичане. Цената на саксия с купрес може да варира от 200 до 900 рубли. Цената зависи от големината на растението.

Жива рибена кост
 • Комплект декорации за коледни елхи е изключително полезен!

С наближаването на Нова година в главата на мнозина се прокрадват мисли за подновяване на декорациите за коледни елхи. Можете да се възползвате от възможността и да представите комплект оригинални декорации за коледни елхи. Нека да е малък, но с характер - оригинален и интересен. Вече ни се предлагат активно комплекти от различни материали, интересни по своята идея и изпълнение. Това могат да бъдат играчки, изработени от тъкани, плетени от конци, направени на ръка от естествено дърво и шперплат, или изваяни от полимерна глина, зашити от филц. В парично изражение цената на комплект играчки за коледно дърво започва от 200 рубли.

 • Забавни меки чехли - с хумор и грижа

Забавни чехли за стаи във формата на кучета, еднорози, със зайче уши, във формата на огромни рошави лапи със сигурност ще предизвикат усмивка. В случай на вътрешни чехли, дори не е необходимо да знаете точния размер на краката на приятел - винаги можете и трябва да вземете повече! Можете да вземете страхотна опция в диапазона от 700-900 рубли.

 • Необичайни специалитети и поставки за салфетки

Ще бъде хубаво да добавите нотка на комфорт и оригиналност в кухнята. Като подарък можете да представите набор от специалисти с необичайни форми или набор от промоции и поставки за салфетки. Сега има голям избор от тях - под формата на конуси като от химическа лаборатория, животни и птици, с новогодишни мотиви. Ажурни дървени или керамични държачи за салфетки също ще допълнят интериора на кухнята. Тези предмети са от практическо значение, а комбинацията с необичаен дизайн ги прави приятен новогодишен подарък. Има хубав комплект за 400-600 рубли.

Евтини, но необичайни гащеризони
 • Чорапи, шал или хладни ръкавици

Всеки магазин продава уютни зимни чорапи с норвежки шарки, красиви топли ръкавици и шалове в навечерието на Нова година. Ако се погрижите предварително за въпроса, можете да поръчате такива сладки подаръци на Aliexpress, където те ще струват 200-300 рубли. Ако не сте имали време, тогава в обикновените магазини за дрехи можете да изберете такъв подарък в рамките на 500-600 рубли. Както се казва: и тялото е топло, и душата е приятна!

Евтини подаръци за вдъхновение

Ако не можете да намерите правилните идеи за практичен подарък, време е да вдъхновите. И в такъв случай има няколко идеи.

 • Скреч карта

Картата на света винаги ще ви бъде полезна за пътешественика и романтиката! Не толкова отдавна на пазара започнаха да се появяват необичайни карти на света с измиващ слой. Идеята им е, че след като е посетил определена държава, картодържателят със специална табелка от комплекта изтрива защитния слой, като по този начин разкрива очертанията на тази държава. И така един след друг. Скреч карти като тези обикновено са много приятни за гледане - правят дизайна им изключително красив. Едва ли някой би отказал да го окачи на стената. Малките красиви карти (формат А2) ще струват 500-800 рубли.

 • Коркова дъска за бележки

Дъските за бележки от корк ще се харесат на тези, които обичат естествените текстури и цветове, както и записват идеи и правят бързи скици. Включени в такива дъски често са не само крепежни елементи, но също и пастели и устройство за почистване на повърхността. Всичко е готово да улови идеята тук и сега! Цената на малки коркови дъски започва от 300 рубли.

 • Красив офис

Мнозина не са безразлични към офис консумативите. Любител на красиви малки неща може да бъде представен с красива химикалка, подплата, дневник в необичаен подвързия, албум за рисуване или скицник, стенен календар. Ако сферата на дейност на приятел включва работа на хартия, набор от маркери и маркери ще ви бъдат полезни. Сред разнообразието от дизайни за подаръчни канцеларски изделия със сигурност ще намерите нещо, което с удоволствие ще подарите. Цената на изданието е от 100 рубли.

Евтина, но много красива новогодишна изненада

Евтина полезна техника

Когато искате да подарите нещо особено полезно за Нова година, ще ви помогнат някои евтини, но необходими и практични техники. След като си поставите цел, няма да е трудно да намерите нещо с малка цена, но необходимо за всеки съвременен човек.

 • Овлажнител

Зимата е време за затопляне. Втората, не толкова очевидна страна на този период, е въздухът в апартаментите, който е пресушен от централното отопление. За какъв здравословен микроклимат можем да говорим! Овлажнителят е предназначен да реши този проблем. Цената на простите модели започва от 600 рубли, но те също си вършат работата. „Благодаря“ ще бъде казано не само от онези, които имат късмета да получат такъв подарък, но и от стайни растения, които също изпитват трудности в отоплителния сезон.

Полезен евтин подарък за Нова година
 • Захранваща банка

Вече не е възможно да си представим ежедневието без мобилен телефон. Ако приятел или роднина все още няма линейка за мъртъв телефон под формата на захранваща банка, Нова година е подходящ момент да го подарите. С ограничен бюджет няма да можете да изберете добър модел с голям капацитет, но нека дарената банка бъде достатъчна за две такси на устройства - това е страхотно! Можете да намерите такъв подарък за 850-950 рубли.

Евтино полезно нещо
 • Оригинална нощна лампа

Красиви необичайни нощни лампи са измислени за комфорт в къщата вечер. След превъртането на няколко страници в онлайн магазини ще бъде трудно да се въздържите от възторг. Различни нощни лампи с оригинални форми ще изумяват и осветяват тъмните часове на нощта. Освен това такива осветителни тела могат да действат като проектори. Има такива, в които има няколко режима на цветно и динамично осветление и те превръщат една стая в приказка. Например има евтини нощни лампи във формата на планети, еднорози, проектори със звездно небе.Можете да вземете такъв елемент от приказка за къщата за 700-800 рубли, много малки, но сладки, има опции от 200 рубли.

За малко пари е възможно да купите подаръци за цялото семейство и приятели, когато има достатъчно време и въображение на склад. Човек трябва само да търси идеи и да ги използва или да измисли нещо съвсем ново. И също така трябва да запомните: не е важна цената на подаръците, а вниманието към човека!

Интересни статии...