Какво да облека за корпоративно парти 2022, идеи за снимки за офис и ресторант

Новогодишното корпоративно парти се превръща в приятен завършек на дългата работна година. Много от нас се подготвят за него по-задълбочено, отколкото за самата Нова година. Много е важно да направите добро впечатление на колегите и началниците, защото това може пряко да повлияе на кариерата ви.

Правилното облекло може много добре да ви помогне да се изкачите по кариерата. Не ми вярвате? Тогава е време да разберете какво да облечете за корпоративно събитие през 2022 г. и да тествате теорията на практика!

Корпоративно парти в ресторант или кафене

Има определен дрес код за посещение на ресторант. Той е идеален за новогодишно корпоративно парти, така че не бива да го прекъсвате. Пътуването до ресторант с колеги е чудесен повод да се покажете в целия си блясък: в красива коктейлна рокля и дръзки стилетни токчета.

Отличен избор ще бъде комплект от пухкава пола и блуза или вечерен топ. Това е не само по-стилен и модерен вариант, но и много практичен. В действителност, по време на поредица от празнични партита, всеки елемент може да се комбинира с други дрехи, създавайки нови и нови образи.

За новогодишно корпоративно парти можете лесно да изберете вечерна рокля. Просто помислете за степента на неговата „тържественост“. Това, което е подходящо за национално събитие, едва ли ще бъде подходящо, дори и в най-луксозния ресторант. Освен това не забравяйте за правилото с едно ударение. Или роклята е с дълбоко деколте или отворен гръб, или с висока кройка на подгъва. За корпоративно парти това правило е повече от подходящо!

Корпоративни в офиса

Какво да облека за корпоративно парти в офиса? Ако вашият екип е решил да отпразнува Нова година в офиса, това не е причина да дойдете на него в ежедневния си работен комплект. Вярно е, че вечерна рокля няма да има голямо значение. Стилен гащеризон е идеалното решение за такъв повод.

Оригиналната рокля за бойлер също е подходяща за корпоративно парти в офиса. Може да има интересни покрития, привличащи вниманието детайли или щампи. Не злоупотребявайте с деколтето и мини дължината, по-добре е да насочите вниманието на колегите към вашия личен уникален стил.

Костюм, панталон или с пола е друг добър вариант за събитие. Просто изберете вечерен, празничен комплект. Допълнете костюма с вечерен топ с пайети, блестящи обувки или чанта.

Парти в клуба / боулинг / караоке

Новогодишното корпоративно парти в кафене, клуб, боулинг или караоке изисква подходящото облекло за институцията. За такива заведения са подходящи ярки смели изображения. Не забравяйте обаче, че ще се забавлявате в компанията на колеги, шефове или подчинени. Смелостта на тоалета трябва да се крие в оригинален дизайн или стилистични решения, а не в откровено мини и деколте.

За новогодишно парти в клуб или кафе идеална е рокля, топ или пола с пайети. Поддържайте блестящите си дрехи възможно най-прости, но модерни. Не се опитвайте да "изглеждате млади", но не бива и визуално да добавяте възраст с ненужни бижута.

Какво да отида на корпоративно боулинг? Стилни съкратени панталони и ярък вечерен топ или блуза са подходящи за пътуване до боулинг. По очевидни причини не носете мини боулинг. Много жени осъзнават, че са допуснали грешка при избора на облекло само когато стигнат до ръба на пистата, за да направят първото хвърляне. Ако все пак искате да носите пола или рокля, спрете се на пухкава пола точно под коляното. Младите момичета могат да носят модна пола от тюл.

За караоке е подходяща рокля за бойлер с оригинален елемент, например асиметрични ръкави или различен по размер подгъв.Ако ще блестите на сцената цяла вечер или ще участвате в корпоративен сценарий, не избирайте прекалено тясна рокля с дълбоки разфасовки и деколте. Обърнете внимание на стилни брючни костюми с якета в мъжки стил. Слагайки такова яке на връх в ленен стил, и допълвайки образа с помпи с токчета, ще подчертаете своята женственост, без да излагате нито една част от тялото си.

Какво да облека за официално корпоративно парти 2022

Не са редки случаите, когато големите корпорации организират официални събития със специфичен дрес код. Най-вероятно ще бъде озвучено или изписано в поканата. Това е нещо, към което трябва да се придържате. Много жени са толкова развълнувани преди такова корпоративно събитие, че избират старомодни безформени черни рокли.

Проблемът изобщо не е в цвета, важно е стилът да подчертае достойнството на вашата фигура и да не надхвърля посочения дрескод. Обърнете внимание на роклята-качулка малко под коляното. Тя трябва да бъде направена от плътна, непрозрачна тъкан, тогава тя няма да подчертае недостатъците на фигурата.

Носете коригиращо бельо, ако е необходимо. По-добре е да не носите панталони на официално събитие, това е един от малкото случаи, когато можете да покажете на колегите своята женствена страна и отличен вкус.

Какво да носите за новогодишно корпоративно парти за жени на 40-50 години

За дамите на елегантна възраст е важно да избират модерни модерни стилове. Това не означава да се опитвате да изглеждате по-млади с къси рокли или дълбоки деколтета. Също така си струва да се откажете от безформени трикотажни изделия, рокли за закачалки и животински щампи. Как да се облека за новогодишно корпоративно парти? Вечерен гащеризон ще бъде стилен заместител на рокля. Изберете кройка, която е подходяща, но не прекалено стегната. Дръжте панталона леко разхлабен или расклешен. Можете също да изберете модерни палацови панталони за празнично събитие. Можете да ги допълвате с вечерна блуза или бяла риза. Вторият може да бъде украсен със стилна брошка или колие от големи естествени камъни.

Ако вашата фигура позволява, можете да изберете коктейлна рокля с дължина до средата. Не се страхувайте от ярки неща като пайети. По-добре е да поставите блясъка далеч от лицето. Перфектна е пайета с молив. Съчетайте го с обикновен едноцветен „топ“: черна блуза или бяла риза.

В допълнение към факта, че облеклото трябва да е красиво и непретенциозно, то трябва да е и удобно. Ако се чувствате неудобно на високи токчета и стегната пола, по-добре не рискувайте и го оставете да се срещне с приятелките ви. Винаги бъдете себе си, когато се опитвате да впечатлите колегите си. Това е най-ценното качество!

Интересни статии...