Какво да подарите на любимия си мъж за Нова година 2022?

Наближава празник, който трябва да носи със себе си чудеса, приказки и магия. И ако Дядо Коледа идва при деца на Нова година, тогава възрастните често се държат зле и не ядат гадна каша на закуска. Затова трябва сами да се погрижите за подаръка за близките си. За мъжете изборът е прост: декорация и вкус. Всичко, жената е във възторг. За младите дами е в пъти по-трудно: не можете да закачите отвертка на коледно дърво, така че е много по-трудно да излезете с красив и оригинален подарък за любимата си за Нова година.

Защо всичко е толкова трудно?

Проблемът с избора се усложнява от факта, че подаръците за мъже имат много голям брой категории: технологии, лоши навици, гардероб и аксесоари за автомобили, туризъм и хобита. Не можете да преброите всичко. Но ако все още можете да решите категорията, тогава е много трудно да конкретизирате избора. С технологиите е лесно да се правят грешки в представянето, автомобилните аксесоари заплашват да бъдат дублирани, дрехите са скучни и т.н. Но има изход!

Вкусни идеи за изненади

Месни деликатеси

Пътят до сърцето на мъжа е през стомаха му. Всички знаят това. Този път става много по-кратък, ако се възползвате от шикозното предложение от онлайн магазина DICH Gourmet Shop. Какво не е тук. И това не е тривиално свинско или телешко месо. Това са истински деликатеси от бушме. Подаръчни комплекти от магазина dichshop.ru заслужават специално внимание.

Кутиите за игри са съставени от различни компоненти. Съставките им са хармонично подбрани: колбаси, меса, пастет, риети, яхнии. Има продукти, направени от месо от сърна, мечка, щраус, лосове, елени и дори крокодил. Пастери от бобър, дива патица, гъска, лосове, глигани и мечки. Не можете да преброите всичко!

Опаковката е оригинална: месните продукти са в маркова дървена кутия, а за антуража момчетата използват салфетки от чул, истинско сено, шишарки и борови клони. Освен това доставката в Русия за повечето градове е абсолютно безплатна, което сега е много рядко. Оказва се истински пакет, който Дядо Коледа е изпратил със сигурност.

Такъв новогодишен подарък ще подхожда на всяка категория мъже: любим, стар приятел, мениджър, шеф, бизнесмен и колега по работа. Такава изненада ще се запомни дълго време.

Елитен алкохол

Като допълнение към такъв шикозен сервиз за месо е трудно да се противопоставим на закупуването на елитен алкохол. Е, какъв лов без затоплящи агенти? И дори любимият сам да не получи мечката, можете да се насладите на закуската, като я опитате с добро уиски или ракия.

Самият елитен алкохол е универсален подарък. Може да бъде представен на всякакви празници. Разбира се, ако има неутрално отношение към него. Това включва и всички видове аксесоари, като камъни за уиски, колби, държачи за бутилки, минибар, чаши за вино, комплект за вино: тирбушони, тапи и др.

Тютюн

Тютюневите аксесоари също могат да зарадват. Калъфи за цигари, лули, мини наргилета, висококачествен тютюн от известни марки, пури, пури гилотини, пепелници и запалки. Изборът е наистина огромен. Такава изненада винаги ще ви бъде полезна: това са всички консумативи, които се изчерпват. В същото време възпоменателна гравюра може да бъде приложена към много неща.

Чай

Привържениците на здравословния начин на живот няма да разберат жената, ако тя подари бутилка добра ракия. За тази категория мъже е по-добре да изберете оригинални сервизи за чай. За щастие пазарът предлага огромен брой сортове чай. Можете да намерите такива екзотични сортове, за които никога не се е чувало. Между другото, чаят може да замести алкохола, ако е представен като подарък за игралната кутия.В края на краищата изобщо не е необходимо да давате чай на сладкиши.

Кафе

Кафето също заслужава внимание. Разбира се, редовното питие в кутия няма да работи. Изборът трябва да бъде направен сред оригиналните, редки сортове кафе. Разбира се, трябва да е цяло. В крайна сметка, приготвянето на тази напитка е цял ритуал. Ако добавите необходимите аксесоари към товара, тогава такъв подарък на любимия ви мъж определено няма да остане незабелязан.

Сладки за сладък зъб

Мъжете са ужасни сладки зъби. Малцина от тях не обичат сладкото. Затова можете да помислите за един наистина новогодишен подарък за любимия - сладък пакет. Какво може да бъде включено в пакета? Е, първо, шоколадът. На второ място, ориенталски сладкиши: ядки, захаросани плодове, хлебни изделия. Трето, плодове. Да, плодовете също могат да се сложат, само не банален портокал, а нещо по-оригинално.

Такава сладост като мед заслужава специално внимание като новогодишен подарък за любим човек. Разбира се, не можете да дадете трилитров мед, той ще изглежда много странно, но интересна опаковка от ароматен кремообразен мед ще спаси деня. Глинено гърне с мед под смърчов клон … Изглежда много романтично!

Могат да се дарят домашни печени продукти или меденки, при условие че дамата знае как да прави десерти. Ако това е само прищявка, тогава можете да изненадате, но от другата страна. Затова е най-добре да не рискувате. И още повече да не поддавам чуждите произведения като свои.

Практични подаръци

Следващата категория подаръци е практична. Това е широк диапазон, но основните насоки могат да бъдат разграничени.

Самоделкин

За тези, които имат „златни“ ръце, една любяща жена може да подготви много необходими неща. Достатъчно е да изслушате любимия човек, внимателно да разберете от какво се нуждае, да познаете мечтата му. Дори тривиален комплект отвертки може да бъде добре дошла изненада, ако има някои специални функции.

Автомобилист

В колата няма излишни лосиони. Това е известно на всеки собственик на автомобил. Навигатор, регистратор на автомобили, сензори за паркиране, магнетофон … Той може да бъде изброен дълго време, но при всички случаи винаги ще бъде добър подарък.

Туристическа

Туристите, като правило, имат всичко. Но въпреки това те често се нуждаят от различни джаджи. За любителите на пешеходния туризъм са подходящи батерии, фенери, запалители, различни стойки, прибори за хранене. Може да се наложи да подменят къмпинг оборудването си като спални чували, килими или дори палатка.

Като цяло изборът на практични подаръци не е много труден. Може би това е най-простата категория подаръци за Нова година. Но при цялата си „полезност“ мъжете винаги ще останат деца. Колкото и брутален да е любимият, той също иска да получи нещо само за душата.

Бизнес хора

Различни корици, държачи за визитки, канцеларски материали, папки и органайзери са подходящи за такива хора. Почти всички аксесоари могат да бъдат гравирани.

Подаръци за тяло и душа

Тези презентации включват много неща. Това е категория забавление.

Играчки

Момчетата обичат всичко, което лети, кара, плува. Следователно самолети, хеликоптери, автомобили, радиоуправляеми лодки ще се превърнат в много емоционална изненада. Разбира се, такива модели не се купуват в детския отдел. За такава покупка трябва да се свържете със специализирани магазини. Още по-добре е да е сглобяем модел: няма нищо по-добро да сглобите колата сами и след това ентусиазирано да я карате през полето.

За тези, които обичат да мислят, умните игри са подходящи, вариращи от пъзели до колекционерски шах.

Хазартните играчи могат да бъдат представени с различни настолни игри: хокей на маса или футбол, мини казино, монопол, лото.

Компютърни лични вещи. Това е истински мъжки рай. Всички видове волани, педали, джойстици, очила, каски. Изборът е богат. И ако се опитате да намерите лицензирани игри, вашият любим ще бъде във възторг. Но тук трябва да знаете точно каква игра иска вашият любим.

Оптика. Телескопи, микроскопи, бинокли, телескоп. Този вид неща винаги са били интересни. Особено за тези, които са много любопитни и имат жажда за знания.

Военно-исторически играчки. Такива неща е трудно да се припишат на играчките, но също така момчетата са възрастни. Разбира се, няма да можете да дарите автомат Stechkin, но пневматиката ще се справи добре. Можете също така да обмислите опции за колекционерски оръжия - манекени.

За тяло

Добър подарък за любим мъж са различни сертификати за масажни салони. Няма нужда да се съмнявате в любимия човек. Влюбена жена ще се опита да достави неизказано удоволствие, като го изпрати на тайландски масаж, а не в клиника.

Членството във фитнес зала ще бъде не по-малко интересно, но такъв подарък трябва да се прави с повишено внимание: съществува риск да обидите любимия човек, особено ако той леко се е възстановил. И тогава си струва да се присъедини към него самата, за да си кореспондира.

Идеи за оригинални подаръци

Когато класиката вече е скучна, когато искате свежи емоции за Нова година, ще трябва да се напрягнете и да излезете с оригинален подарък за любимия си мъж. Любящата жена винаги знае тайните желания на любимия си. Какво е включено в оригиналните подаръци? Като правило те се отнасят до изненади за душата:

  • Скачане с парашут. Само по себе си вече е изпълнен с адреналин. Но скачането в зимното небе е нещо! Емоциите на парашутист са осигурени за любим човек.
  • Пейнтбол. Войнушка, любимата игра на момчетата. Те порастват, но любовта остава. Пейнтбол е това, от което се нуждаете. Разбира се, такъв сертификат е предназначен за компания. Няма да има граница за радостта на любимия човек, ако той може да се откъсне с приятели в пълна степен.
  • Куест. Днес много популярна категория подаръци. Момчетата обичат да играят отборни игри с интелектуална пристрастност.
  • Хобита от детството, преминали в определена възрастова фаза: войници в исторически реконструкции, самолети - истински полет на активен планер, състезателни коли - картинг, бъгита, АТВ, лодки - платноходки и лодки. Много компании, специализирани в тези видове отдих, предлагат сертификати за управление на това богатство.

Забранено

Както жените не могат да дават козметика и парфюми, без да знаят вкуса им, така и мъжете не могат да дават предмети от гардероба. Не само можете да „летите“ с размера, но има и голям риск от грешки с вкусови предпочитания: военна тениска може да съсипе настроението на любителя на класиката. Той, разбира се, няма да каже нищо, но нещото ще бъде забравено на рафта. А консумативите под формата на чорапи, бельо и кърпички са лоши маниери! Ако все пак наистина искате да дарите марков предмет, по-добре е да се съгласите и да го закупите заедно.

За да изберете правилно подарък за любимия за Нова година и да не влезете в бъркотия, трябва да вземете предвид неговите вкусове и интереси, да се погрижите предварително за подаръка и опаковката му и да предвидите непреодолима сила. Късмет!

Интересни статии...