Какво да подарите на приятел за Нова година 2022? Ярки идеи за всеки вкус!

Нова година се счита за едно от най-очакваните и празнувани събития за годината. Да, това не е странно, тъй като в чест на този празник се подаряват подаръци на всички. Това не е рожден ден, не е 8-ми март, не е годишнина от сватбата, когато има определени адресати на пожелания. Това е нощта, в която можете да си пожелаете каквото и да получите дългоочакван подарък.

Но в същото време подготвяме подаръци. И това не винаги е лесна задача, защото често не знаете какво да дадете. Късметлия за онези, на които получателят на презентацията изрази искането си. Останалите трябва да направят изненада на своя собствена опасност и риск. И тук е важно да не правите грешни изчисления, особено когато става въпрос за подарък за любимия ви приятел.

Надежден изход - сертификат

Приятелството на жените се случва, независимо какво казват, така че искате да изненадате близкия си човек, да подарите не нещо, а полезно и приятно малко нещо. Изборът не е лесен. За да не сбъркате и със сигурност да стигнете до точката, можете да подарите на приятеля си сертификат за подарък за Нова година от козметичен или парфюмен магазин.

Такъв подарък има много предимства:

 • обектът е лек, малък - и не е труден за носене и засега можете да го скриете;
 • приятелка сама ще може да избере това, което харесва и има нужда от повече;
 • можете да го купите в последните минути, защото няма нужда да избирате нищо;
 • съществуват сертификати за различни суми, а някои магазини дори ръчно предписват желания номер.

По този начин можете да представите и приятни процедури в спа центъра (например шоколадово фолио или златни маски или нещо друго, което дори изобщо не би ви хрумнало в началото).
Отличен избор би бил сертификат за фотосесия! Приятел определено ще оцени такъв практичен подход при избора на подарък.

Необходими подаръци за Нова година

Ако приятелката ви е практичен човек, тя вероятно няма да бъде доволна от дрънкулки. По-добре е практичните хора да питат директно от какво имат нужда в момента. Но ако се притеснявате да направите това или вашият приятел не намери отговор, тогава има няколко категории подаръци, които никога няма да бъдат излишни за всяка жена и момиче. Те включват:

 • козметика (ако познавате любимата марка на получателя на подаръка);
 • съдове;
 • Новогодишно спално бельо;
 • аксесоари.

Можете също така да дадете на близък приятел това, което не е обичайно да се представя на непознати. Например продукти за грижа за тялото. Добре е да поставите добра спирала под рибената кост със супер удължаващ ефект или добър гланц за устни, който трае два пъти по-дълго от обикновено.

Що се отнася до съдовете, не трябва да давате тенджери и тигани. За Нова година е по-добре да представите чаши за шампанско, красив комплект за суши или чаена церемония.

Нощното облекло може да бъде избрано от лен. Момичетата обичат красиви неглижета и дантелени нощници. Също така, между другото, ще има набор от красиви спални принадлежности.

Никое момиче няма да откаже допълнителна чанта и допълнителен чифт обеци или гривна. Тъй като познавате добре вкуса на любимия човек, няма да е трудно да изберете такъв подарък.

Подарък с хумор

Е, какво женско приятелство не е шега? !! Защо не се възползвате от това? Не точните млади дами могат да бъдат представени с избягал будилник, който вече няма да ви позволи да заспите. За бляскавите любители на автомобилите, същият бляскав автомобилен ток ще подхожда. Можете също да поръчате страхотен надпис или снимка на тениска.

Движението е живот, или изберете приятелката си от дивана

Друга група подаръци се състои от активни презентации. Спортните занимания по всяко време са полезни за здравето и формата, но напоследък също стана модерно. Затова абонаментът за фитнес зала или йога би бил добър новогодишен подарък.Или дори половин танц :) Но внимавайте с този подарък: ще бъде подходящо, ако приятелката ви обича активен живот. В противен случай настоящето може да се приеме като намек, че е време тя да се погрижи за себе си.

Ако такъв подарък е скъп, тогава отличен вариант биха били билети за развлекателни центрове, воден парк, лазерни, стая за куести и т.н.

Какво ще дадеш?

 • Полезен подарък.
 • Ръчна изработка.
 • За душата, не е добре.
 • Готина изненада.
 • Предпочитам да попитам какво иска тя.

Преглед на резултатите

Зареждане…

Полезни сувенири

Нова година е такъв празник, който не изисква особено скъпи презентации. Затова можете да подарите сувенири, свързани с идващата година. Например, подходящи са чехли с муцуни под формата на символ на годината, декорации за коледни елхи, красив венец за декориране на прозорец, новогодишна лампа, подходяща за интериора на апартамент. В крайна сметка не става въпрос за цена, а за внимание и искреност на желанията.

Има десетки различни идеи за подаръци „направи си сам“. Например, направете ръчно изработен коледен сапун или направете сладко дърво от сизал, за да украсите работното място на приятеля си. Или можете да напълните дома й с живия аромат на топиария за кафе. Включвайки въображението си, можете да излезете с още десетки идеи, които можете да приложите.

Новогодишният подарък за приятел е повод да помислите добре, но не бива да правите проблем от това. Когато се съмнявате, слушайте вътрешния си глас. Познавате добре близкия човек! Ето защо каквото и да дарите, това ще бъде ценен и подходящ подарък!

Интересни статии...